illaki birine sabredeceksek bu adam ersun yanal değil insanı çıldırtıyorsunuz 6 haftadır takımda ne ışık gördünüzde sabır diyorsunuz takım ne organize atak yapıyor ne organize defans yapıyor ne doğru düzgün pas oyunu oynayabiliyor herhangi bir hoca bundan kötü olamaz takım çıkıp top oynadı ama şanssız bir şekilde yenildi de biz hocaya laf mı ediyoruz sanki takım top mop oynamıyor oynatılmıyor gerek yanlış kadro seçimleri gerekse oyun planının olmaması bunun sebebi çıkın 4-4-2 oynayın sen şurda sen şurda oyna diyip sahaya salıyor resmen takımı FM de bile artık böyle maç kazanamıyorsunuz gözünüze perdemi indi ne oldu anlamıyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Furkan Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş istifa etsin, Tolunay Kafkas istifa etsin, MRA istifa etsin, Hami istifa etsin, Halilhodzic istifa etsin, Ersun hoca istifa etsin, Şota istifa etsin, Sadi hoca istifa etsin, Hami tekrar istifa etsin, Ersun yanal bir daha istifa etsin.
Gelen hoca bir seneyi doldurmasın aman. Aman ha takım belki rayına oturur geleni yollayalım. 3 yıldır aklımız başımıza gelemedi bir türlü.
Derdimiz asmak kesmek,kelle koparmak değil.Ama ufak da olsa bir umut ışığı görülüm.Ben göremiyorum.Ersun hoca az biraz doğruları yapsa o ışığın kırpıntısını görecez ama yapmıyor da.Karabük maçında şu forumda liseli,üniversiteli,meslek sahibi her kim varsa Okay'ı çıkarmazdı.Okay'ı çıkarmak yani zayıf savunma hattının önündeki savunma ağırlıklı orta sahanı çıkarmak aptallığın dik alasıdır.Yeter artık yapmasın bu aptallıkları Ersun hoca.
Yorum
-
_____xeki____akakpo____durica_____ibanez
______________onazi____abdülhey
__________yusuf_____bero_____castillo
____________________ramil
Hocam son çare şunu dene, fırlat at diğerlerini bir kenara ve Akhisar maçına bu 11 i hazırla, rahat nefes alacağımız maç o maç olsun... Abdülkadir ile Ramil i de kazandık mı tamamdır. Abdülkadir elimizdeki tüm orta sahalardan iyidir, Emre Mor gibi parlasın bu sezon."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak bach72 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşarısızsan gidersin kardeşim.Ersun Yanal'a yıllık 5 trilyon ödeniyor.Ne için ödeniyor bizim rüyalarımızda bile göremeyeceğimiz bu rakam Ersun hocaya?Aşama kaydet diye.Kimse bu sezon hatta öbür sezon şampiyon yap bizi demiyor.Ama aşama kaydetsin takım diyoruz.Ne kadro belli,ne sistem belli.Yeni kurulan kadroda bu sonuçlar olur mazareti 6. haftada kalmaz.Karabük geçen sezon oynattığı 1-2 futbolcuyla sahaya çıktı.Biz ise geçen sezonki kadroda bulunan 7 isimle sahaya çıktık.Karabiük mü yeni takım yoksa Trabzonspor mu?
Derdimiz asmak kesmek,kelle koparmak değil.Ama ufak da olsa bir umut ışığı görülüm.Ben göremiyorum.Ersun hoca az biraz doğruları yapsa o ışığın kırpıntısını görecez ama yapmıyor da.Karabük maçında şu forumda liseli,üniversiteli,meslek sahibi her kim varsa Okay'ı çıkarmazdı.Okay'ı çıkarmak yani zayıf savunma hattının önündeki savunma ağırlıklı orta sahanı çıkarmak aptallığın dik alasıdır.Yeter artık yapmasın bu aptallıkları Ersun hoca.Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)
Yorum
-
Sevgili dostlar kimileri Pollyannacılık diyecek kimileri yalamalık diyecek fakat ben kesinlikle ne Ersun Yanal'ın istifa etmesinin, ne de yönetim değişikliğinin çözüm olduğunu düşünmüyorum Trabzonspor zaten yıllardan beri bu denklemin içerisinde dönüp duruyor bugünlere bir günde gelmedik takımın düzlüğe çıkması da bir günde olmayacaktır.
Belki ekstrem bir örnek olacak fakat Alex Ferguson örneğini dile getirmek istiyorum. Manchester United'a geldiği ilk sezonda 18 maçlık deplasman karnesine bakıldığın sadece Liverpool'a karşı kazandığını ve ligi 56 puanla 11. Sırada bitirdiğini görmekteyiz. Şu anda ManU yine çalkantılı dönemler geçiriyor fakat Avrupa ekolünün tavan yaptığı dönemlerde Ferguson'un ManU'su rakiplerine nazaran daha sade kadrolarla sistem oyununu oynayarak muazzam başarılara imza atmış ve İngiltere'ye damga vurmuştu.
Ersun Yanal onu oynattı bunu oynattı vs. bunlara hiç takılmıyorum zaten başkan sezon başında bu sezon saha sonuçlarından bağımsız destek istemedi mi? Evet. Dolayısıyla tezat bir durum görmüyorum takım bu sezon böyle çok maç kaybedecek hocanın değişmesi veya yönetimin değişmesi birşeyi değiştirmeyecek her müsabakadan sonra skor endeksli bu tarz yorumlar yapmak bence iyi değil. Bjk bugünlere 3 yılda geldi çok saçma sapan top oynadığı kaybettiği müsabakaları hatırlıyorum oynadıkları oyun tat vermiyordu keyifsizdi ama "Feda, Feda" diye alay edilen Beşiktaş bugün puan kaybetmesi için dualar edilen bir takım haline büründü bunu neye borçlular? Sabır, sistem ve istikrar.
Bu yolu benimsiyoruz sahada görmek istediğim tek şey mücadele görüyor muyuz? Ben takımdan memnunum. Evet yanlış okumadınız şöyle anlatayım.
Gaziantepspor müsabakasında özellikle Matus Bero oyuna girdikten sonra 80. Dakikaya kadar sürekli golü koklayan taraf olduk pozisyonlar cömertçe harcadık ve Orkan'ın 100 yılda o manyelle atıp vuracağı bir pozisyondan gol yedik 3 puandan olduk.
Alanyaspor maçı keza öyleydi ilk yarı takım çok diriydi canlıydı yine daha fazla pozisyona giren taraftık ancak golü yediğimizde tamamen teslim bayrağını çektik ve maç 3'e gitti.
Dün oynanan Karabük maçına bakalım ilk yarıda 6 pastan Okay'ın dışarıya attığı ve Feyenoord maçında Emenike gibi bir futbol cahilinin kısmete gol attığı topun aynısını vuran Mehmet'in direği yalayan topu dışında daha baskılıydık topla oynama yüzdeleri pas yüzdeleri vs. Karabükspor'un atağı yoktu ancak ikinci yarıda olmayan pozisyondan biraz da bireysel hatalardan kaynaklı bir gol yedik.
Şans biraz yanımızda olsaydı şu anda en en en kötü ihtimalle +2 puan fazlamız vardı. Takım yeni olduğu için kırılgan Mustafa, Zeki vs. takımda olmalarına bayılmıyorum ancak her müsabakadan sonra bu oyunculara yüklenilmesini de doğru bulmuyorum.
Sabır, sistem ve istikrar denkleminde taraftarın sabretmesi gerektiğini düşünüyorum eğer gelecek sezon başladığında bazı şeyleri okuyamazsak, göremezsek umut ışığına takımın vakıf olmadığına kanaat getirirsek en şiddetli eleştirmen ben olacağım. Ancak şu aşamada değil daha çok yeniyiz, çok tazeyiz henüz inşaatın ilk katındayız daha çok katlar çıkacağız hep birlikte.
Sabredelim... Bu takım hepimizin."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
[MENTION=994]U.Sadıkoğlu[/MENTION]
Başkanımızda sık sık Bjk örneğini kullanıyor ancak Bjk ile bizim durumlarımız tamamen farklı. Bjk ligi orta sıralarda bitirse taraftarı Fiko yu yanındakilerle birlikte asardı, hele hele 2 sene üst üste kümeye oynasınlar yer yerinden oynardı. Adamlar 3. lüğü beğenmiyordu Fiko ya baskı kuruyorlardı, biz 3. olsak mutluluktan salya sümük ağlarız. Bjk de Fiko ilk senesi hariç ligden hiç kopmadı ki ? En kötü senesi ilk seneydi ama 3. oldular. Daha kötü dereceler gelse şuan ne durumda olurlardı, Fiko için son yılların en iyi başkanı yorumları mı yapılırdı yoksa kötü başkan mı olurdu ?
Evet sabredeceğiz, sabredeceğiz ama ligin en güçlü takımlarıyla daha maç oynamadık, kümeye oynar denilen takımların hepsine yenildik. Ya Akhisar maçıyla birlikte ivme yakalayamazsak ? Akhisar ı yenemeyip bide TT Arena da Gs den fark yediğimizi düşünün, olası böyle bir senaryoda direk düşme adayı oluyoruz. Kongre sesleri bile yükselir, böyle bir ortamda kimse sabır, istikrar dinlemez. Sonuçta Türkiye de yaşıyoruz burada sebepler değil sonuçlar önemlidir."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
su uzun uzun edebiyat parcalayan sabırcı tayfasına hastayım.
uzun ve suslu yazınca dahamı inandırıcı oluyor yazdıklarınız?
Bu takım 6 macta 4 maglubiyet aldı.Kadro yeniledik lafı yalan.Bu hafta sadece 3 yeni isim vardı sahada geriye kalanlar hep eski oyuncular.
Ve yeni kadro kuran alanya 3,karabuk 4 vurdu sana.
zeki,akbas,yumlu ile yapılanma olmaz.Ersun ile yapılanma olmaz.
2010 kadrosunu Ersun kurdu diyorlar.O kadroyu Senoldan baska hickimse sampiyon yapamazdı.Ersun kalsa ligi kume potasında bitirirdik.
O kadar iddialıyım.
Bu teknik direktor ve bu yonetim ile ve bu dandik futbolcu kardosu ile ligin sonu gelmez.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak norm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMutluluk Fenerbahçedir,twetini silmeden başarılı olamazsın
Yorum
-
Hocayı çok severim ama şu soruyu sormadan edemiyorum
neden hala yeni transferler Castillo, İbanez, Onazi, Ramil oynamıyor da yıllardır oynayıp başarısız olanlar oynamaya devam ediyor... Çoğu takım bizim gibi geç transfer yaptı ama herkes yeni transferlerini takıma monte etti...Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum