Hadi biz gelişmekte olan bir takımız. Göztepe nasıl bir takım?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Geçen hafta ...tın bu hafta sıvadın!
Bravo sana büyük(!) hoca.
Ancak bahane üretmeyi bilirsin, geldiğinden beri gelişiyoruz, takım oluyoruz, adım adım ilerliyoruz yalanlarını papağan gibi tekrarlayıp durdun sonuç ne?
Lige yeni çıkmış, toplama takıma ve başında bu işi ilk kez tecrübe eden birine ezilerek yenilen bir takım ve oynattığın rezil futbol!
Ayıptır be utanın biraz adamlar 20 yeni transferle oynuyor ve bizi eleğe çeviriyor hem de taraftarları olmadan!
Senden bize fayda yok anlaşılan, tez vakitte özlediğin yuvana geri dön! Yıllardır bekliyoruz iyi bir futbol oynatacaksın diye yine rezil rüsva ettiniz her şeyi daha ligin başında!Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Ersun Yanal ile olmaz. Kazansak bile ben aynı şeyleri yazacaktım. Takım fiziken bitik, bir uyum yok ve maça hangi taktikle başlarsan başla ondan bağımsız spontane bir oyun çıkıyor ortaya. Orkestranın bir planı olacak ki çalacağı belli olsun. Bizde o yok.
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnlara fazla değil,o tiplere inat şu an hocanın sözleşmesi uzatılmalı.
Tam destek.
Yorum
-
Geçen sezonun 3. haftasında nasılsa bu sezon da aynı bi gram ilerleme yok takımda sorsan gelişiyoruz geçen sezon yeni stadın gazıyla 3-5 maç kazandık diye kendimizi 50. yılda şampiyon ilan ettik. E.Y. hiçbir taktiği planı olmayan bi TD maalesef tek bildiği oyuncularına top kaptırdıkları an faul yapıp sert oynatmak kendisi olduğu sürece başarı falan beklemiyorum.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Ersun Yanal: Transfer söylentileri takımımızdaki bazı oyuncuların konsantrasyonunu etkiliyor. Bahaneye bakBöyle bir şey varsa ki alakası yok bunu halledecek olan kim? Ben miyim?
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk geldiği günden beri eleştirdik.. Haklıydık.. Geçen hafta zaten iflas etmişti hocalığı.. Bildiğin takımı sabote ediyor..
Geçen sene de yaptı bu işleri.. Bırakıp gitmesi lazım..ç
Taktik teknik bilgisi olmayan sıradan bir hoca bile değilsin..
Defol git inşallah
2 milyon euro.. Aldığı para . yuh..
Yorum
-
açık konuşmak gerekirse 2 senedir ne oynadığımız hiççççççç belli değil önde top tutamıyoruz pas yapamıyoruz oyunu çabuk yönlendiremiyoruz dikine paslayıp verkaçlarla oyunu yıkamıyoruz savunma hiç yapamıyoruzz. bero ndoye uğur okay bunlar 2 sınıf oyuncular. Bongonda mıdır oda çok çalışması gereken ama üstüne koyup gelişecek bir oyuncu izlenimi vermiyor. olcay skorer kanat değil yusuf maç .evirecek 10 numara değil malesef. Abdulkadir almaya niyetin var ise bero nun yerine alsana.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum