Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takımdaki fiziksel düşüşün sebebi sorgulanmalı. Ama hep söylediğim gibi olaya skor odaklı baktığımızdan Ersun Yanal yine eleştiri yağmuruna tutuluyor. Susiç devre bitmeden 2 oyuncuyu değiştirip maçı beraberlikle bitirdiği için kahraman ilan ediliyor. Yakalanan fırsatları kaçırmayıp 5-0 galip gelseydik bu sefer de Ersun Yanal farkı denilecekti...
    En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 20.02.2017, 22:47.
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Hocam şöyle bi sıkıntı var hiç bir zaman değiştirdiğin mevki yerine aynı mevki oyuncu sokmuyorsun sanırım soktuğun oyunculara da şunu şunu yapcaksın da demiyorsun ne zaman oyuncu değişsen takımım şablonu kayıyor rastgeleleşiyor bunu çözmeliyiz. Onun dışında ilk 30 dakikdaki oyunu sonraya taşıyamamamız taktiksel değil psikolojik bir durumdu o kadar kaçırılmaz. Maç rahata erecekken yok istemiyoruz stres çekelim dedik.

Yorum

• Ersun Yanal: ''Doğru yoldayız ve doğru işler yapıyoruz. Yarışa 200 metre geriden başlayan bir takım gibiyiz.''

güzel özet
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Castilloyu çıkarıp yerine beroyu almak yerine yusuf erdoğan değişikliği yapmamak hangi aklın ürünü Ya da yazıcıyı çıkarıp beroyu değil de ndoye'yu oyuna sokmak !!

Yorum

• Kenardan oyuna akıl katacak,oyunu yönlendirecek oyuncusu olmadığı için fazla da bir şey diyemiyorum ama Abdülkadir Ömür'ü kullanabilse,fark yaratan bir oyuncumuz olabilir.
            • Memento mori

Yorum

• Dam doy nedir abi

Yorum

• ersun hocaya sabır dedik gömlek değiştirir gibi hoca değiştirmenin faydası olmayacağını söyledik sabredersek hocaya sahip çıkarsak her şeyin daha iyi olacağını söyledik şükür ki haklı çıktık

oyun güzel oyuncular güzel skor bugünlük olmadı ama umut verdi çok farklı olabilirdi nasip meselesi olmayınca olmuyor

değişiklikler damdoy beklene bir değişiklikdi akbaş plansız oldu o olmasa muhtemelen medjani onazi değişikliği olurdu castillo yusuf değişikliği yapar diye düşünüyordum ama olmadı olmaması daha iyi yusuf efendi bu takımın garanti olmadığını sonradan oyuna girmenin bile elden gittiğini görsün sanmıyorum ama belki aklı başına gelir
                En son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 21.02.2017, 00:45.
                ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Burada MRA yı ve osmanlıyı öven ve Ersun Yanalı eleştiren sözde Trabzonspor taraftarları şöyle bi yana alalım.

Lütfen teknik direktörümüz hakkında bir daha negatif yorum yapmayın. Çünkü hakkınız yok.

Bana anlatın. MRA ne futbolu oynatıyor? Yunan takımı bile adamı kolayca çözdü. Geriye yaslan ve MRA nın takımını izle. Çünkü ne pas atabiliyorlar nede atak geliştire biliyorlar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Galip gelirse 61. galibiyeti alacakmış. Bu durum inşallah hayırlı olur.
                    Yar o gözlerin kanlı yaş döksün
                    Bu dünyada ben yandım sende yanasın.

Yorum

• Yaptığı ve zamanında yapmadığı değişikliklerle yine maçın önüne geçti. Medjani ön libero ısrarı 45 dakikayı bitirdi. Bos alan varken Yusuf neden dusunulmez, Zeki Yavru değişikliği nedir? Beraberliği korumak için geriye yaslanacak takım mı olduk??

Yorum

• Yahu Yusuf veya Castilloluk maçta gittin birini hiç almadın diğerii 70 te çıkardın. Hocam Alanya maçına birşey demiyorum ancak bu maçın resmen içine ettin.
                        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Beraberlik bitmesini istedi bu çok net, nasıl bir amaç uğruna anlamak mumkun değil...son pozisyonda hiç gitmeseydik ileri hocam?? Adı uzerinde son pozisyon yani ertesinde hakem maçı bitirecek ama yok gitmeyin ileriye???
                          En son cınar#7 tarafından düzenlendi; 25.02.2017, 20:56.

Yorum

• aytaç değişikliği doğruydu. yusuf'u almamasının sebebi vardır, osmanlı maçında yaptığı hatalar yüzünden terbiye ediyor olabilir. onun dışında çok bir alternatif yok. abdülkadir'i alması lazım artık kadroya.
                            En son artvints tarafından düzenlendi; 25.02.2017, 21:15.

Yorum

• Defalarca söyledim yine söylüyorum Ersun Yanal oyuna müdahale konusunda ligin en kötüsü. Saffet Susic geçen hafta 41. dakikada 2 oyuncu değiştirerek 1 puanı aldı adamlar pozisyon vermedi o değişikliklerden sonra acı ama gerçek
                              İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Skoru korumak için yaptığın değişikliklerle(ki skor 1-1)daha çok pozisyon veriyoruz.Takım rüzgarı arkasına almış çift forvet dene ne bileyim çok bir faydası olmayacağını bilsem de Yusuf Erdoğan'ı al hücumsal hamleler yap Bero değişikliği de koşar mücadele eder diye yapılmış bir değişiklik Zeki'nin girmesi tam bir facia zaten.
                                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X