Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor hocası gibi davranmıyor.

Yorum

• Bize gelebilecek en iyi hoca bu ise, buda elindeki oyuncu topluluğundan böyle kadroları çıkartıyor ise vay ki ne vay. Ersun transferi yapar avrupaya falanda gitmiyor zaten seneye şampiyon olacak ya 10. hafta lige havluyu atar yeni hoca aramaya başlarız. Bu işin kazananı kim ? İstediği yaz tatilini yapan ersun. İstediği menejerlerden istediği transferleri yapan ersun. Kaybeden tabiki Trabzonspor

Yorum

• Eğer bugün bunlar konuşuluyorsa sebebi yanılmıyorsam 13.sandıktan çıkan İbrahim Hacıosmanoğlu'dur.Hızlı bir şekilde şampiyon olmak isteyişi.Trabzonspor tarihine yakışmayacak isimleri transfer etmesi 3-4 oyuncu hariç sık sık yapılan hoca değişiklikleri,avrupayı boşverelim lige odaklanalım düşüncesi sanki Avrupa'da her sene çeyrek final- yarı final Yada üst tura çıkıyoruz sonra ligde'de oluşan başarısızlık ve istifa...bu klüp bir çoğumuzun bilmediği şekilde ekonomik sıkıntılar yaşıyor hangi görüşte olursanız olun mevcut olduğunuz yılda bulunan iktidarla Yada parti ile futbol konuşulur,anlaşılır,yatırımlar yapılır bu dünyanın birçok yerindede böyle asıl durum şu iho döneminden sonra UEFA'dan men almaya kadar gitti durum şaka sanıyoruz galiba...senin çok fazla paran yok oturmuş bir kadron yok Bielsa ismi geçiyor Bielsa gelmez gelsede verecek para var mı? Hadi geldi bu kadroyla mı olacak ligin 8.haftasında istifa.Bielsa'nın istediği adamlar makul fiyatta oyuncularda olmaz tek Bielsa için söylemiyorum bunu o kategorideki yabancı hocaların hepsi bu dediğime dahil taraftar yapısı niye değişmiyor 30 yıldır şampiyonluk kupası yok müzede (şike yapıldığı için 30).Zamanında bjk den iyi durumdayken maddi olarak şuan benzer çabaları gösteriyoruz toparlamak için,eksikler var hocanın yönetimin hataları olacaktır her seferinde düzeltilmeden kovalarsak ne olacak sonuç yine aynı öğrenemedik galiba hala Yada gerçekten psikolojik hasta birçoğu...proje için adımlar atılır sonuç başarısız olursa Ersun Yanal kendisi istifa eder zaten gidişindede mutlaka iyi bir Kadro bırakır,şampiyon olursakta beraber Şl maçlarında hocamız olur izleriz ufak bir boşlukta yine ortaya çıkanlara karşı yazmak istedim daha genele taşımak isterdim fakat burayı daha uygun buldum...Sevgiler,saygılar.
        En son Enes Coşkun tarafından düzenlendi; 15.05.2017, 10:08.
        ''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''

ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• Basaksehir niye başarılı oluyor? Çünkü adana ile beraber kalınca, akhisar'a yenilince komplo teorileri yazan taraftarı yok. Hoca şampiyon olmak istemiyor diye. 4, 5 yılda oturan kadro için yalcin'la ugur'la olmaz bu iş diyen yok. Bedava attamah'i kadro derinligi aldığı için sizlanan yok. Cengiz alındığında çoluk çocuk ile şampiyon olamayız diyen yok.

Sene başında nevzat fonseca ile gorustuk dedi. Başkan yabancı birçok hoca ile gorustum bu bütçeyle nasıl olacak diye sordular dedi. Zamani gelince yabancı hoca da gelir zor birşey değil. Kalitelisini getirmek için ekonomik rahatlığa ihtiyaç var. Başkanın vizyonu yetmez denmis ama henüz bilmiyoruz. Şartlar ölçüsünde bu tercih yapıldı. ersun'u getirebilmek de basaridir bana göre.

Yorum

• Her sene aynı terane hala bazı akıllar sorunun hocada olmadığını anlamadı. Birilerine kalsa senede 3-4 hoca değişirse anca şampiyon oluruz.

Üst düzey finansal desteğin yoksa asla istikrar olmadan şampiyon olamazsın anlayın artık şunu.

Hoca konusunun tartışılması bile SAÇMALIKTIR...

Ersun Hoca ile tam gaz devam. YEDİRMEYECEĞİZ.
            Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Hataları olabilir ama Ersun hocayla devam..Algı operasyonlarına gelmeyin.Yeni sezonda hocamız Ersun Yanaldır..
              Bu saatten sonra yeniden silbaştan yapmak intiharla eşit..
              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yabancı hoca Trabzon'da yapamaz tespitin. Subjektif ve gerçeklikten uzak bir yorum.

Trabzon'a doğru düzgün bir yabancı hoca gelmediği gibi atıyorum Gordon Milne gelmiş.

Onun da işini kolaylaştıracak yönetim ve futbolcu kadrosu oluşmamıştı.
                Sevgili kardeşim Trabzon da bir yabancı hocaya istediğin imkanı ver nasıl yapacak? Her kadroyu eleştiren sürekli yedek kulübesinin arkasından kendisine tepki gösteren bir taraftar topluluğunun önüne hangi kalitede bir yabancı hocayı getirebilirsin? Şehrin sosyal imkanları belli bu insanlar Trabzon'a eşleriyle çocuklarıyla geliyor sen daha adamın çocuğu varsa (getireceğin hoca doğal olarak yaşlı kurt olacak) eğitim ihtiyacını karşılayamıyorsun. Takıma yabancı hoca getirirsin ama bulacağın hoca İngiltere League 1 seviyesindeki coachların üzerinde bir seviyeye sahip olamayacaktır Eriksson adı geçiyordu bir ara neden gelmedi ben gelmesini isterdim en azından takım bir sisteme sahip olurdu. Örneğin Reading kulübünün başında Jaap Stam var maçlarını takip ediyorum adamlar tam Hollanda sistemini uyguluyorlar İngiliz futboluyla pek bağdaşmayan bir oyun yapıları var sistemsel bir hoca bulacaksan böyle bir hoca bulacaksın ve bunun akabinde taraftarın sabretmesini isteyeceksin kim bir yabancı hocaya 3 yıl sabredecek Trabzon da yapmayın yahu bir yabancı hoca getirsek kulübün başında 6 aydan fazla kalmaz daha objektif yorumları kaldıramayan bir taraftarın yabancı hoca ve sistemine sabretmesi ütopik artı sosyal şartlar ortada.
                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Çok boş tartışmalar dönmüş. Yanal'a iftira atan mı ararsın , kötü teknik direktör olduğunu söyleyip Şota ile Vahid'i öven mi ararsın vs. Gelecek sene de takımın başında olacak.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Ersun Hocanın yaptığı hataları Fmde yapsan adamı kovarlar.

Albert Einstein : Aynı şeyi defalarca yapıp farklı sonuç almayı uman kişiye aptal derler.

Hoca hiç kusura bakmasın ama dost acı söyler.

Yorum

• Ersun hoca'dan iyisini bulamayız..Macera aramaya gerek yok..Hoca'nın oturup nerede,nasıl hata,eksik var onu düşünmesi lazım..Hataları var ve bunlar düzeltilebilecek.kafa yorulabilecek işler..Muharrem Usta, kolay kolay bırakmaz hocayı..istikrar şart..istikrar isterken özeleştiri ve kendini geliştirme de şart..yönetim,hoca,taraftar,oyuncu grubu özeleştiri yaparak daha iyisini yapmaya çalışacak..Son 4 haftaki isteksizlik fena halde canımı sıkıyor..umarım herşey hayırlı olur..

Yorum

• Forumda %80 futboldan anlamiyor demiştim yanilmisim az bile söylemişim bu kafayla basari hikaye

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Çok boş tartışmalar dönmüş. Yanal'a iftira atan mı ararsın , kötü teknik direktör olduğunu söyleyip Şota ile Vahid'i öven mi ararsın vs. Gelecek sene de takımın başında olacak.
                          Ersun Yanalın iyi niyetinden şüphem yok ama üst düzey bir kadro vermediğin müddetçe takımı şampiyon falan yapamaz üst kadroyu sana versem süper ligde sen de takımı şampiyon yaparsın.

3 maçtır Yazıcıyı kanatta oynatan,Ndoyedan 10 numara yaratmaya çalışan,takımın bütün oyun sistemini bozan ve kaybettiğimiz halde bunu devam ettirerek avrupa yolunda bize büyük yara aldıran bir teknik direktörü de rum eleştiremeyeceksek foruma falan girmeyelim yukarıda yazdım yine yazıyorum bukadar hatayı fmde yapsan adamı kovarlar.Teknik direktörler zaman zaman deneme yaparlar buna birşey diyemem ama çok kritik bir dönemde iken avrupaya gitme hesapları yaparken sanki herşey garantiymiş lig bitmiş gibi 3 maç üst üste fantezi yaparak değişik kadrolar deneyen bir teknik direktörü eleştirmemek mümkün değil.Bir maç denedin olmadı iki maç denedin olmadı insan biraz akıllanır da üçüncü maça doğru düzgün işleyen bir oyun düzeniyle devam eder.

Ersun Yanal gitsin demiyorum kalsın ama hayal dünyasında fazla yaşamasın gerçeklere bir an önce dönüş yapsın fantezi yapacak zaman da değiliz onu sonra yaparız.

Yorum

• giray bulak gelsin bizim taraftara o yakışır burda ersun yanalı beğenmeyenler ne istediğini biliyormu istanbula 1 milyon euroya istediğin yabancı hocayı getirirsin ama aynı hocayı trabzona 3 milyona getiremessin acaba bu ersun yanalı istemeyen kesim olayın bu tarafınada bakıyormu

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Forumda %80 futboldan anlamiyor demiştim yanilmisim az bile söylemişim bu kafayla basari hikaye
                              Batuhan Nesin
                              9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                giray bulak gelsin bizim taraftara o yakışır burda ersun yanalı beğenmeyenler ne istediğini biliyormu istanbula 1 milyon euroya istediğin yabancı hocayı getirirsin ama aynı hocayı trabzona 3 milyona getiremessin acaba bu ersun yanalı istemeyen kesim olayın bu tarafınada bakıyormu
                                Gitsin kalsın tartışması bence gereksiz sadece hocanın artık fanteziyi bırakmasını yaptığı hatalardan dönmesini istiyoruz yoksa hoca göndermek yenisini almak tekrar bir düzen oturtmak falan bunlar çok zor işler bunu hepimiz biliyoruz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X