Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ersunu isteyen herkes sahadaki cesareti ve saldırgan oyun mantalitesinden dolayı istiyordu.Öne oynamayı seven, basan, pozisyon üstüne pozisyon üreten, önde olsa da gol aramaya devam eden.

Böyle oynatıyordu Ersun. Noldu ne değişti, nereden çıktı bu korkaklık ?

Benim en çok istediğim hocaydı, MRA ya dönmeye başladı.
    Oscar CARDOZO
    İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
    Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ersunu isteyen herkes sahadaki cesareti ve saldırgan oyun mantalitesinden dolayı istiyordu.Öne oynamayı seven, basan, pozisyon üstüne pozisyon üreten, önde olsa da gol aramaya devam eden.

Heh işte zurnanın zırt dediği yer...Atak futbolunun önde gideni, hücum futbolu temsilcisi deniyor...

İnanın her teknik adam yerinde savunma ve defans anlayışı ile oynar...bunu bir kişinin üzerine mal etme ısrarımızı da anlamak zor...

Herkes gerekirse " korkak" gerekirse " kabadayı" oynayabilir...
      ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• hocaya sonuna kadar güveniyorum çok kaliteli bir teknik direktör. 10 yılda tek gol attığımız takıma dirençli şekilde 2 gol atıp galibiyeti kaçırıyoruz sağlık olsun..rodayega ayıp ediyor saygı duyacaksın duymuyorsan gideceksin.kimse takımın üzerinde değildir.

Yorum

• İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ersunu isteyen herkes sahadaki cesareti ve saldırgan oyun mantalitesinden dolayı istiyordu.Öne oynamayı seven, basan, pozisyon üstüne pozisyon üreten, önde olsa da gol aramaya devam eden.

Bir de meşhur oyuncu portföyü vardı Samet Hocam...
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Yaptığı değişikliklerde ki yanlışları yaptığı güzel işleri gölgeliyor artık...Baydı artık gerçekleri görmesi lazım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Ben burads 2 senedir kendimi yırttım.. Bu adamla bu zihnyetle bu ego bu mantıkla gitmezzzzzzz.. Adam geçen sene son 8 haftada takımı sabote etti..

Geçen sene 2. Devredeki adanaspor maçı.. Rakip son 10 dk 10 kişi.. Küme düşmesi kesin..Bir tane stoperi ileriye gönderecek cesareti bulamadı..

Saha içinde taktik varyasyon yok..
              Oyuncu değişikliği 0
              4 2 3 1 den başka taktil bildiği yok.

Yazık..
              En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 21.08.2017, 12:56.

Yorum

• Ben ilk saçmalamısını geçen sezon 22. haftadaki Konya maçında anladım. Maçı kazanmamak için kırk takla atmıştı.

Aşağıdaki video fb maçındaki niyetini gayet iyi ifade ediyor.

2. dakikadan itibaren izlemeniz yeterli

Yorum

• Çok net şimdiden istifa diyen nağmerttir. Asla Trabzonsporlu değildir. Birilerinin maşasıdır.

Bize her halükarda sahip çıkma yetisi verildi. O hocamızdır. O futbolcumuzdur. O yöneticimizdir. Çünkü hizmet ettiği takım bizim takımımızdır.

Hata olur, upuzun bir 32 maç var önümüzde. Ama 2. Haftadan istifa diyorsan sen nağmertsin, alçaksın. Kimse de kusura bakmasın!
                  MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çok net şimdiden istifa diyen nağmerttir. Asla Trabzonsporlu değildir. Birilerinin maşasıdır.

Bize her halükarda sahip çıkma yetisi verildi. O hocamızdır. O futbolcumuzdur. O yöneticimizdir. Çünkü hizmet ettiği takım bizim takımımızdır.

Hata olur, upuzun bir 32 maç var önümüzde. Ama 2. Haftadan istifa diyorsan sen nağmertsin, alçaksın. Kimse de kusura bakmasın!
                    Tamamen katılıyorum. Bu mantıktan kurtulamadığı için bu taraftar 30 senede bir şampiyonluk yaşarız yaşamayız. Bu adam gitse yerine kim gelecek, takım mükemmel mi oynamaya başlayacak?

Hata yapmıyor mu yapıyor evet. Sahadaki futbolcu da, hoca da, yönetici de hata yapıyor. Siz hata yapmıyor musunuz?

Eleştirmek farklı, adamı asıp kesmek farklıdır. Bence de dün oyuncu değişikliklerinde hatalar yapmıştır, ama ben sadece eleştiriyorum siz asıp kesiyorsunuz.
                    7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tamamen katılıyorum. Bu mantıktan kurtulamadığı için bu taraftar 30 senede bir şampiyonluk yaşarız yaşamayız. Bu adam gitse yerine kim gelecek, takım mükemmel mi oynamaya başlayacak?

Hata yapmıyor mu yapıyor evet. Sahadaki futbolcu da, hoca da, yönetici de hata yapıyor. Siz hata yapmıyor musunuz?

Eleştirmek farklı, adamı asıp kesmek farklıdır. Bence de dün oyuncu değişikliklerinde hatalar yapmıştır, ama ben sadece eleştiriyorum siz asıp kesiyorsunuz.
                      Görünen o ki Ersun hoca ipe götürülecek. Yazık ya yazık. İki hafta mağlubiyet al direkt istifa sesleri. Cidden iğrenç bi kısım var, kim gelse beğenmiyor. Ve bunlar azınlık değil! Vallahi bırakıcam bu takımı, cidden sıktı artık. 2 sene birine sabredemiyosun yahu!

Her sene bir teknik direktör geliyor, şampiyonluk halen yok!!!! Neden? ÇÜNKÜ İSTİKRAR YOK İS TİK RAR.

6-7. Haftalarda Ersunu da yollarlar. Sonra muharrem de gider. Sonra şımpiyın ılcız biz diye naralar atılır yeni t.d, yeni başkan için.

Yazıklar olsun bu zihniyete. Valla benim için son bu. Ben birilerinin keyfine göre istifa/adam asmaca izleyecek değilim.
                      MCMLXVII

Yorum

• Yöneticilere sesleniyorum.Bugün kriz ortamından beslenerek Trabzonspor teknik direktörüne hain yaftalamasında bulunan çakallara prim verirseniz haftalar sonra verdiğiniz her ceza için iki yüzlü kalırsınız.Hassasiyetinizi takip ediyorum
                        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                        -------------
                        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Bu klüpte yönetim ve yönetici adına zerre insan topluluğu kadıysa hocaya sorar sen bize Rodagella'yı neden aldırdın?
                          Şimdi kılı kırk yarıyoruz transfer için.
                          Bu klübün 10 trilyonu seni saçma salak kaprislerinden daha değerli diyecek bir tane yönetici yokmu?

Bir olayın en kötüsü kötü olayı,olguyu varlığı kendimize iyi göstermektir,bu adam kötü bir hocadır yalandan sağından solundan girip iyiymiş gibi gösteremeye gerek yok.

Hiç bir taktiksel değişikliği olmayan,egosu uğruna klübün 10 trilyonunu çöpe atacak garip bir futbol kişilği.

3 ön libero le oynayacaksak çağırın Ziya Doğan gelsin.

Yorum

• Skor 2-1 olduktan sonra kimin aklından geçmedi Onazi değişikliği ? Burada %90 hemfikirdir taze kan dinamizm kaptığı toplarla topu ileri taşıyabilir vs...
                            Peki kim çıkar ? Maç boyu perreira'ya müthiş yardım eden kademelere giren motor gibi çalışan Bero mu ? Veya Olcay mı ? Hoca haklı olarak topla dribling özelliği yüksek olmayan çok fazla varlık gösteremeyen en azından çıktığında onazi-kucka-okay'ın kaptığı toplarla onun vazifesini görebileceklerini sezdiğinden Yusuf'u çıkardı.Bu bi kumardır inanılmaz bir t.d yanlışı değildir,ihanet hiç değildir.
                            Bongonda konusuna gelirsek girdiği 5 dk bile ikinci yarı soldan gelemeyen fenerbahçe o bölgeyi otoban yapmaya başladı.Ayağına gelen tüm topları kaybetti.Bongonda haftalardır söylediğimiz gibi sadece hızlı ve top ayağına yakışıyor.Çok toy ve çok toy...
                            Ersun Yanal'ın dün akşamki tek ve büyük hatası ndoye tercihidir.Beğendiğim bir oyuncu olmasına rağmen oyuna girmesi gereken isim Rodallega idi.
                            NOTdoye'ye yuvarlanan topu Rodallega da olsa 40 metreden sürüp üçlü takibi ekarte edip gol yapamazdı...
                            İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                            -------------
                            Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çok net şimdiden istifa diyen nağmerttir. Asla Trabzonsporlu değildir. Birilerinin maşasıdır.

şimdiden mi ? sanki yeni geçti takımın başına ersun hoca.

bu zamana kadar bende sustum ama yeni değil bu arkadaş daha önceki maçlarda yaptığı hataları 3 yaşında ki çocuk gördü ama kendi adıma yine destek oldum ama son maç ipleri kopardı ve sana verilen yeti koşulsuz şartsız biat etme değil eğer iyiliğini düşünüyorsan sevdiğinin bazı şeylere gözünü kapatmamalısın.

yine son şikebahçe maçının sonrasında yaptığı açıklamalar iyice gerdi sanane şikecilerin vardar maçından sanane ulan sanane zaten yaptığın değişikliklerle maçı kazanmada ki en büyük engel olmuşsun hala vardar maçında başarılar dilerim. dilemeyeceksin.

hugo'yu niye aldırdı bize ersun hoca yukarda yazmış arkadaş kaprisliğini.

bu saatten sonra ersun hoca benim gözümde sıfırdır. bizde istikrardan yanayız ama doğru kişi ile ve ersunun bir köşesinde "mutluluk" dediği yer var bu net oğlu net o zaman bırakacaksın oraya gidecek.
                              sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                şimdiden mi ? sanki yeni geçti takımın başına ersun hoca.

bu zamana kadar bende sustum ama yeni değil bu arkadaş daha önceki maçlarda yaptığı hataları 3 yaşında ki çocuk gördü ama kendi adıma yine destek oldum ama son maç ipleri kopardı ve sana verilen yeti koşulsuz şartsız biat etme değil eğer iyiliğini düşünüyorsan sevdiğinin bazı şeylere gözünü kapatmamalısın.

yine son şikebahçe maçının sonrasında yaptığı açıklamalar iyice gerdi sanane şikecilerin vardar maçından sanane ulan sanane zaten yaptığın değişikliklerle maçı kazanmada ki en büyük engel olmuşsun hala vardar maçında başarılar dilerim. dilemeyeceksin.

hugo'yu niye aldırdı bize ersun hoca yukarda yazmış arkadaş kaprisliğini.

bu saatten sonra ersun hoca benim gözümde sıfırdır. bizde istikrardan yanayız ama doğru kişi ile ve ersunun bir köşesinde "mutluluk" dediği yer var bu net oğlu net o zaman bırakacaksın oraya gidecek.
                                Hocam ben de açıklamaları + oyuncu değişiklikleri konusunda çok kızgınım ancak şu aşamada gitmesi bizim için iyi değil ve ikamesini yapacak teknik direktör piyasada yok. Sene sonu (ne kadar sevmesem de) şenol g. Düşünülebilir.
                                MCMLXVII

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X