selçuk dün sahanın en iyisiydi son attığı ölü alandaki pasa kadar en iyisiydi.bugün selçuğun verdiklerini gole çevirseydiler selçuk asist kralıydı ligte.adam ne görev verilirse en iyisini yapıyo bizim taraftarımızda şu var ersun hoca bunu kolluyo alakası yok adam oynuyo.bugün türkiiyenin en iyi orta saha oyuncusu selçuk inandırki bu adam 23 yaşında ve büyük takımda ilk senesi.bunlar kolay işler değil.hele trabzonda trabzonspor seyircisi önünde yönetimden çok muhalefetin olduğu herkezin bi düşsede bi tekme atsam diye beklediği bi yerde oynamak gerçekten her babayiğidin harcı değil.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegeçen sene gs cevat güleri getirip şampiyon olmuştu bizde ona benzer birşey yapamazmıyız 8 maçlık bir adam yokmu
Kavşağı Polis idare ettiğinde trafik sıkışıyordu. Kavşakta polis molis olmadığında trafik tıkır tıkır işliyordu.
Ts belki bunu deneyebilir.
Kavşakta polis olmasa daha iyi olur yani...
Yorum
-
İlk olarak arimseli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir ara Rize'de meşhur bir kavşak vardı.
Kavşağı Polis idare ettiğinde trafik sıkışıyordu. Kavşakta polis molis olmadığında trafik tıkır tıkır işliyordu.
ALLAH UTANDIRMASIN
Yorum
-
Hocaya olan güvenim çok azaldı. Dünkü değişikliklere anlam veremedim. Alanzinho nasıl 75'te girer? Takımda revizyon beklerken sadece Hüseyin değişmiş. Fatura Hüseyin'e mi çıktı?
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Sylva
Tayfun-Song-Egemen-Cale
Hüseyin(Serkan)
Selçuk-Colman
Yattara-Gökhan-Umut
Haftaya bu kadroyu sahada görmek istemiyorum hocam.
Yattara ve Alanzinho'yu birlikte İstiklal Marşında görmek istiyorum. Neler yapacaklar, bir bakalım hele. Böylelikle Gökhan ve Umut'tan biride yanına gelecek. Gelmeli artık... Onlardan biri gelirken, Selçuk ve Tayfun'da gelmesi gereken isimlerden. Serkan'ı beke koyup, Göksu'yuda orta sahaya monte edebiliriz...
Yorum
-
İlk olarak antifb_forzats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeneye böyle kelepir bir lig bulursan beni haberdar et..
diğerleri kötü
e kardeşim 3ünün dışındakilerin iyi olma ihtimali hiç mi yok?
bizim şampiyonluklarımıza taktıkları kulpu siz bari yemeyin...
Yorum
-
İlk olarak arimseli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir ara Rize'de meşhur bir kavşak vardı.
Bu sözlere ne denir hellal yaaa[COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
[/COLOR]
Yorum
-
artık anlaşıldı ki ersun yanal teknik direktör değil sadece iyi bir antrenör.iyi teknik direktörün özellikleri nedir desek ersun hocada olmayan bi sürü şeyi sayabiliriz ama bence iyi bir teknik direktörün en belirgin özelliği elindeki futbolculardan en yüksek verimi alabilmesidir.Şimdi bunu bir kaç basit ve somut örnekle açıkladıktan sonra Trabzonspordaki durumu da kısaca bakalım
1-hatırlar mısınız bilmem ama GS uefayı kazandıktan sonra Lucescu takımın başına gelmişti ve şampiyon kadrodan pek çok oyuncu da avrupanın pek çok kulübüne transfer olmuştu.Bunun karsılıgında eskilerden kalan birkaç oyuncuyla beraber kendisine verilen Florqin,Victorya gibi hiç tanınmamış isimlerle Lucescu gerek ligde ve gerekse şampiyonlar liginde oldukça başarılı bir sezon geçirmişti
2-1996 yılı TS açısından şampiyon olamamakla beraber gene de başarılı bir sezondu ki o sezonda Şenol Güneş sayesinde cengiz,tolunay,iskender gibi pek çok oyuncumuz milli takıma kadar yükselebilmişlerdi.oysa ondan önce kimse onları tanımıyordu
şimdi bu bağlamda TS'deki duruma dönecek olursak;
serkan gibi hızlı,giray gibi iyi bir defans oyuncusu,selçuk gibi şut dahi atabilen bir ortasaha oyuncusu,colman gibi pas atabilen bir oyuncu,gökhan ünal gibi bir golcü,umut gibi bir santrafor ve daha nice yetenekleri olduklarını bildiğimiz niceleri (hüseyin ve tayfunu kastetmiyorum kesinlikle onlar umutsuz vakalar ) nal topluyorsa bunun en baş sorumlusu ERSUN YANAL'ın kendisidir.
haklı çıktım demeyi sevmem ama 3/4 öncesinden beri hep yazdıklarımın özeti şuydu (bu başlıkta yazdıgım bütün mesajlarıma bakılabilir) böyle bir yönetim,böyle bir taraftar ve böyle bir kadro bulmuşken kendini yakacaksın yazıyordum.Artık böyle yazmıyorum hocam çünkü artık yaktın hocam sen kendini.Irmaklar bir defa dağları aşıp denize yöneldiler mi onalrı tekrar dağa akıtmak imkansızdır hocam.2 ay sonra size teşekkür edip vedalaşıcaz büyük ihtimalle.yerine daha iyisi mi var sözlerine de asla katılmam.Mesajım dikkatli okunursa zaten daha iyisinin olduğu anlaşılır
saygılarımla hocam..En son tslover tarafından düzenlendi; 06.04.2009, 18:31.♥Umut Bulut♥
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyahu yapmayın ya isaac kimdir nedir ne özelliği vardır kadroda alternatif yok oyuncular zaten formsuz ama isaac'tan falan medet ummayın
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum