Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ya Kardeşim o 2 salaktan daha iyidir Isaac hiç olmassa kafa topu alıp ileride top tutuyor.

Yorum

• Faty Papy ve barışın günahı ne?

Yorum

• Hoca insan olarak iyi ama ,takıma gol lazımken Hüseyin i oyuna alması ve yetenekli gençleri(oynayan 2-3 kalitesiz oyuncudan çok daha iyi yedeklerimiz var:Papy,Göksu) hiç düşünmemesi özelde bu maçta genelde de her başarısız maçta puanlarımızı götürdü.

Yorum

• İlk olarak playa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ya Kardeşim o 2 salaktan daha iyidir Isaac hiç olmassa kafa topu alıp ileride top tutuyor.
          salak tabirini kullanma..isaac kafa topu alıyor duyda inanma
          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
          As Roma
          Francesco Totti "10"
          Twitter:cemtotti61

Yorum

• Haftalardır Forvetler yüzünden diyorum bu gidişat ancak, Ersun Hocam çok takıntılısın. Bu takım her türlü kazanamıyor. Aynı taktikten bir kez olsun dön. Kes birisini Alanzinho Yattara beraber oynasın.
            Yinede Ersun Hocaya güveniyorum ama artık şampiyonluk çok zor.
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

Faty Papy ve barışın günahı ne?
              faty papy kimdir arkadaşım, her gün antremanı izliyor gibi konuşmayın.Bu takımda oynayacak kadar kondisyonu olsa heralde ilk 18 e girerdi.Bazı şeyleri çok abartıyoruz
              Karar verin, Şampiyonluğa mı aşıksınız, BORDOMAVİ renklere mi?

Yorum

Göz göre göre Şampiyonluk Gidiyorrrr
                Ne şampiyonluğu..
                Bu gidişle Bursa bile aşağıdan gelip geçer bizi.

Altıncılık neyimize yetmiyor!..

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yedeklerde inanılmaz adamlar zaten..Alanzinho hariç...Kimi istersin Ersun Hocanın yerine
                  en formda günlerinde yattarayı yedek bırakan ziya doğanı geri ister bunlar
                  ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• Hocanın tek hatası selçuğu oynatması ama bu çocuktan hepimizin umudu vardı ki.Ersun hocanın tarzı bu oynatmayarak değil şans vererek düzeltmeye çalışıyor.Vallahi gol krallıkları yaşamış gökhan ünalı bile kafa olarak bitirdik, adam topa vururken ayakları titriyor.Acaba gençleri oynatsa ersun hoca nolurdu düşünen varmı? nasıl ki şu anda 24 yaşında olan tayfunu kafa olarak bitirdiysek aynen onları da bitirdik.Harcıyoruz oyuncularımızı bir bir.Şimdi herkes diyo 5 oyuncu alınsın 10 oyuncu alınsın.Sizler değilmiydiniz 5-6 hafta önce b takım 1-2 takviyeyle şampiyon olur diyen.Resmen takımı bitirdik...
                    Karar verin, Şampiyonluğa mı aşıksınız, BORDOMAVİ renklere mi?

Yorum

• Ersun yanal'la İstİkrar

Ben ersun hocayi anlamaya Çok ÇaliŞtim ama anlayamadim ÇÜnkÜ oynamak İstemeyen oyunculari zorla oyunda tutuyor Örn;ŞelÇuk oynamamasi gereken oyunculardan bİrİ onun yerİne alanzİnho 90 dakİka forma gİymelİ o zaman trabzonspor daha baŞarili olacaĞina İnaniyorum.
                      Ölüm nereden gelirse gelsin cenazeme bordo mavi çiçek atılacaksa mezar taşıma Trabzonsporlu yazılacaksa ölüm hoş gelsin sefa gelsin.

Yorum

• ne olursa olsun ersun hocayla devam. bizim için en dogru isim..

Yorum

• İlk olarak Murat Bayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ne olursa olsun ersun hocayla devam. bizim için en dogru isim..
                          en iyisiydi ama adam ziya doğanlaştı korkak adamın teki risk almak nedir bilmez oyunu okumayı bilmez oyuna müdahale nedir bilmez oyuncuyu motive edemez sistemi değiştirmek nedir bilmez Allahtan iyi hoca bide kötü hoca olsaydı küme düşerdik herhalde
                          ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Artık Ersun'un futbol anlayışına şüpheyle yaklaşıyorum !
                            .

Yorum

• Kimse kusura bakmasın ama bu Ersun Yanal Hocaysa bizde yalı kazığız arkadaş...

Yorum

• geçen sene gs cevat güleri getirip şampiyon olmuştu bizde ona benzer birşey yapamazmıyız 8 maçlık bir adam yokmu
                                ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X