Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kötü gün dostları gene buluşmuşlar.

Ben hocama güveniyorum.

En azından bizim gibi fevri davranışlarla koskoca bir yatırımı çöpe atmıyor.

Bu takımı oturtmaya çalışıyor ve bu takımın bu puanları aldığını gayet iyi biliyor.

Her puan kaybından sonra revizyon, Barış, Isaac gibi cümleler benim de aklımdan geçiyor.

Ama hoca inandığı takımından vazgeçmiyor. Genel itibariyle sorunu hocada görmüyorum. Oyuncular hocanın kendilerine olan güvenini boşa çıkardılar. Bu takımı sahaya sürüp ruhsuz oynayın, dağlara taşlara vurun, boş kaleye gol atamayın dediğini sanmıyorum. Alan hariç(O da yakın zamanda ilk onbire temelli geçiş yapacak inşallah) en iyi kadromuzla sahaya çıkıyoruz, aramızdan birisi hoca olsaydı yine bu kadroda ısrar ederdik.

Sorun şu ki, mağlubiyetlerin baş sorumlusu her zaman hocadır. Hoca takımı çatır çatır top oynatsa da puan kaybettimi eleştirilir. Buraya kadar normaldir, eleştirilerin dozajı kelleciliğe gittiği zaman asıl sorun başlar.

Ben genel anlamıyla bu sezonki Trabzonspor'dan memnunum. Diplerdeydik, eziktik, gelen geçen bizi yeniyordu. Genç ve kaliteli bir kadro kurduk, finansal yapımız düzeliyor ve en önemlisi artık nokta atışlarla bu takımdaki eksikleri düzeltebileceğiz.

Ama bazıları istiyor ki bu yaz her şey dağılsın. Hoca gitsin, yeni hoca gelip bu takımın yarısını göndersin, bir sene daha didinelim. Hayır efendim ben istemiyorum. Bülent Uygun gibi bir adam bile 3 senelik istikrarın sonucunda taş gibi takım yapıyorsa, Ersun hocanın da zaman ilerledikçe taş gibi takımı olacağına inanıyorum.

Bu yaz özellikle iyi bir golcü ve ortasaha aldığımız takdirde gelecek sene çok daha rahat maçlar izleyebileğimize de inanıyorum.

Gökhan ve Umut'a da teessüflerimi iletiyorum. Hocanızı maalesef bazı aç kurtların önüne attınız. Oysaki bu takımın adam gibi top oynamadığı, düzensiz olduğu ilk dönede çatır çatır gol atıyordunuz. Şimdi takım oturdu. Yattara düzeldi, Alan geldi, Colman açıldı siz durdunuz.

Ayrıca bu sezonki hedef olarak hala şampiyonlar ligini yeterli bir hedef görüyorum. Amacımız orası olmalı, ama bu homurtu havası sürerse Bursa bile geçer bizi.
    Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kötü gün dostları gene buluşmuşlar.

Ben hocama güveniyorum.

En azından bizim gibi fevri davranışlarla koskoca bir yatırımı çöpe atmıyor.

Bu takımı oturtmaya çalışıyor ve bu takımın bu puanları aldığını gayet iyi biliyor.

Her puan kaybından sonra revizyon, Barış, Isaac gibi cümleler benim de aklımdan geçiyor.

Ama hoca inandığı takımından vazgeçmiyor. Genel itibariyle sorunu hocada görmüyorum. Oyuncular hocanın kendilerine olan güvenini boşa çıkardılar. Bu takımı sahaya sürüp ruhsuz oynayın, dağlara taşlara vurun, boş kaleye gol atamayın dediğini sanmıyorum. Alan hariç(O da yakın zamanda ilk onbire temelli geçiş yapacak inşallah) en iyi kadromuzla sahaya çıkıyoruz, aramızdan birisi hoca olsaydı yine bu kadroda ısrar ederdik.

Sorun şu ki, mağlubiyetlerin baş sorumlusu her zaman hocadır. Hoca takımı çatır çatır top oynatsa da puan kaybettimi eleştirilir. Buraya kadar normaldir, eleştirilerin dozajı kelleciliğe gittiği zaman asıl sorun başlar.

Ben genel anlamıyla bu sezonki Trabzonspor'dan memnunum. Diplerdeydik, eziktik, gelen geçen bizi yeniyordu. Genç ve kaliteli bir kadro kurduk, finansal yapımız düzeliyor ve en önemlisi artık nokta atışlarla bu takımdaki eksikleri düzeltebileceğiz.

Ama bazıları istiyor ki bu yaz her şey dağılsın. Hoca gitsin, yeni hoca gelip bu takımın yarısını göndersin, bir sene daha didinelim. Hayır efendim ben istemiyorum. Bülent Uygun gibi bir adam bile 3 senelik istikrarın sonucunda taş gibi takım yapıyorsa, Ersun hocanın da zaman ilerledikçe taş gibi takımı olacağına inanıyorum.

Bu yaz özellikle iyi bir golcü ve ortasaha aldığımız takdirde gelecek sene çok daha rahat maçlar izleyebileğimize de inanıyorum.

Gökhan ve Umut'a da teessüflerimi iletiyorum. Hocanızı maalesef bazı aç kurtların önüne attınız. Oysaki bu takımın adam gibi top oynamadığı, düzensiz olduğu ilk dönede çatır çatır gol atıyordunuz. Şimdi takım oturdu. Yattara düzeldi, Alan geldi, Colman açıldı siz durdunuz.

Ayrıca bu sezonki hedef olarak hala şampiyonlar ligini yeterli bir hedef görüyorum. Amacımız orası olmalı, ama bu homurtu havası sürerse Bursa bile geçer bizi.
      ya pasam istikrar olsun birsey demiyoruz ama hep aynı sistem gecen hafta kadroda revizyon yapacam deyip sadece hüseyini 2, yarı oyuna dahil etme ve selcuk oyundan alma bu mu yani o kadar genc oyuncu aldık istegiyle hocanın tum destegi verdik genc oyuncular nerede peki?bunları dusunmek lazım hocanın artık birseyleri gormesi lazım saygılar vesselam

Yorum

• İlk olarak arimseli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Reykard futbolu bırakır bırakmaz Barcelona'nın hocası olmuştu. Peki Reykard kupa mı kazanmıştı da dünya devi Barcelona'nın hocası oluvermişti!..

Tabi birde Hami-Abdullah-Ogün hepsi birden hoca olsun demiyoruz. Hami Hoca olursa Abdullah ve Ogün'de yardımcısı olacak.

Bunlar kötü olsa bile kaybedecek bir şeyimiz olmaz. Çünkü zaten kötüyüz...
        Kaybedecek bir şeyimiz olmaz ne demek?..fenerle gs ile puanın aynı,onlar şampiyonluğun en büyük adayı ama senin kaybedecek bir şeyin yok,sen bittin,iflas ettin.Bu nasıl bir düşüncedir yahu,insan hiç mi maziye bakmaz,hiç mi geçmişten ders almaz...
        Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kaybedecek bir şeyimiz olmaz ne demek?..fenerle gs ile puanın aynı,onlar şampiyonluğun en büyük adayı ama senin kaybedecek bir şeyin yok,sen bittin,iflas ettin.Bu nasıl bir düşüncedir yahu,insan hiç mi maziye bakmaz,hiç mi geçmişten ders almaz...
          Kardeş biz bu sezondan değil, gelecek sezonlardan bahsediyoruz. Kaldı ki bu sezon Sivas'ın başında ki Bülent ile Gs'in başında ki Bülent de futbolu daha yeni bıraktı.
          Bizi anlamamışsın yani..

Yorum

Kardeş biz bu sezondan değil, gelecek sezonlardan bahsediyoruz. Kaldı ki bu sezon Sivas'ın başında ki Bülent ile Gs'in başında ki Bülent de futbolu daha yeni bıraktı.
            Bizi anlamamışsın yani..
            birincisi bülent uygun süper ligde en sevmediğim teknik direktör her zaman kendisini itici ve havalı bulmuşumdur. bülent korkmaza gelince iyi bir yönetim sergilediğini düşünmüyorum. sadece yıldız oyuncuları kurtarıyor onu. bizde de yattara gökhan umut formda olsa ersun hocayı eleştiren olmazdı şimdi.
            ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• Arkadaşlar hala Ersun hoca yı destekliyosunuz ya şaştım kaldım yani. Adamın nesini savunuyorsunuz hala.
              Nobody can give you freedom. Nobody can give you equality or justice or anything. If you're a man, you take it.:!

Yorum

• İlk olarak usameakcelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar hala Ersun hoca yı destekliyosunuz ya şaştım kaldım yani. Adamın nesini savunuyorsunuz hala.
                yerine bir isim önermeni istesem
                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                As Roma
                Francesco Totti "10"
                Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak psikopat_hamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  birincisi bülent uygun süper ligde en sevmediğim teknik direktör her zaman kendisini itici ve havalı bulmuşumdur. bülent korkmaza gelince iyi bir yönetim sergilediğini düşünmüyorum. sadece yıldız oyuncuları kurtarıyor onu. bizde de yattara gökhan umut formda olsa ersun hocayı eleştiren olmazdı şimdi.
                  Kardeş, mesele onları sevip sevmemek ya da iyi olup olmaMAları değil ki.

Biz ne diyoruz!..

Bülentlere ya da Reykardlara takımlarını cesaretle verenler var da, biz niye Hami-Abdullah'a vermeyelim takımı diyoruz!..

Üstelik hem Hami hemde Abdullah zaten Milli takımlarda görevli hocalar.
                  İçi geçmiş ya da yabancı hoca zamanları geçti arkadaş.

Bize taze beyinler gerekli. Biz bir görüş olarak Hami ve yardımcısı olarak Abdullah'ı öneriyoruz o kadar.

Gerçi bizim insanımız kendi insanına pek tahammül gösteremez ama yine de bizim önerimiz budur.

Meselenin de özü budur...

Yorum

• [QUOTE=Murat Bayrak;2118945]valla burayı okuyunca hayret ediyorum ama normal tabi bunlar hocanın da dedigi gibi futbol sonuç oyunu sonuç alınamayınca da bu tepkiler normal. daha düne kadar ziya doganın 3 önliberolu sisteminden bıkan maçlarımızda işkence çeken bizler değilmiydik? ziya dogan kovuldugunda hep bir agızdan ersun yanal demedik mi? dedik. eger ki isaac ve barış ilk 11de oynayabilicek kafada ve yeterlilikte olsa hoca zaten oynatırdı. benim diyecegim mantıklı düşünürsek şu aşamada bu adamdan iyi hoca bulamayız.[/QUOTE

Yüzde doksan katılıyorum sana.Özellikle Ziya Doğan hakkında.Eklemeler yapayım.
                    Ersun yanal ın en büyük eksiği ilk 11 deki futbolcularını kırmamak için hiç değiştirmiyor. Bu hafta Hüseyin i hiç gereği yokken sırf gönlünü almak için oyuna aldı.Selçuk-Alanzinho değişikliği her şeyi çözerdi.
                    Ama hoca elinde kaliteli-en azından şans verilmesi gereken ve daha hırslı olan-oyuncular olduğunu unutmamalı. Onlar da insan,onlar da küser.Göksu ve Papy nin çok yetenekli olduğunu hepimiz seyrettik hazırlık maçlarında.
                    Ayrıca madem Gökhan Trabzon da gol atamıyor,ısrar etmesin.Trabzon daki maçlarda yedek bıraksın onu

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yerine bir isim önermeni istesem
                      Teknik drektörden bol ne var. Yönetmin bidahaki seneye Şenol Güneş'i getirmesi lazım. Şenol Güneş olmadı Hami'yi getirmesi lazım...Arkadaşım sen ayağının altından top kaçıran, 5m uzaga pas atamayan, hava topuna çıkamayan, çektiği şutu taça çıkan Hüseyini veya Kalenin 10 m dibinden gol atamayan Umutu ilk 11 e alan adamı bana savunuyor musun???
                      Nobody can give you freedom. Nobody can give you equality or justice or anything. If you're a man, you take it.:!

Yorum

Teknik drektörden bol ne var. Yönetmin bidahaki seneye Şenol Güneş'i getirmesi lazım. Şenol Güneş olmadı Hami'yi getirmesi lazım...Arkadaşım sen ayağının altından top kaçıran, 5m uzaga pas atamayan, hava topuna çıkamayan, çektiği şutu taça çıkan Hüseyini veya Kalenin 10 m dibinden gol atamayan Umutu ilk 11 e alan adamı bana savunuyor musun???
                        Senol Gunes bu takimin basindayken Huseyin oynuyordu?
                        1

Yorum

Kardeş, mesele onları sevip sevmemek ya da iyi olup olmaMAları değil ki.

Biz ne diyoruz!..

Bülentlere ya da Reykardlara takımlarını cesaretle verenler var da, biz niye Hami-Abdullah'a vermeyelim takımı diyoruz!..

Üstelik hem Hami hemde Abdullah zaten Milli takımlarda görevli hocalar.
                          İçi geçmiş ya da yabancı hoca zamanları geçti arkadaş.

Bize taze beyinler gerekli. Biz bir görüş olarak Hami ve yardımcısı olarak Abdullah'ı öneriyoruz o kadar.

Gerçi bizim insanımız kendi insanına pek tahammül gösteremez ama yine de bizim önerimiz budur.

Meselenin de özü budur...
                          bizim insanımız sadece kendi insanına değil hiçkimseye tahammül edemiyor. trabzonsporun resmi sitesine girip eski teknik direktörlere bi göz atarsan ahmet suat özyazıcıdan sonra kaç tane teknik direktör değiştirdiğimizi ne kadar istikrarsız bir takım olduğumuzu görürsün sadece bunlar içinde şenol güneş yaklaşık 4 sezon görev yapmıştır ve bunlardan biri de şampiyonluğa en çok yaklaştığımız sezon ki bu da şenol hocanın 3. sezonundaydı ve şenol hoca geldiği ilk sezon takım 3. olmuştu ve liderle aramızda 11 puan fark vardı. (bunların biçoğunu hatırladığımdan değil geçen hafta eski kadrolara puan tablolarına bakarken fark ettim. ). şimdi diyorumki güvenilip bütün transferi isteği doğrultusunda yapılan, aldırdığı oyuncularla pilot takım kurulan bir hocayla yola devam edilmek istenmiyor. kendi şahsi düşüncemdir yönetimin artık kafalardaki soru işaretlerini ortadan kaldırmak için bu hafta ersun hocayla en az 3 yıllık bi sözleşme imzalaması gerekir. şimdi imzalamalıki takımda bi güven ortamı oluşsun, hacettepe ve gençlerbirliği maçını alacağımızı düşünüyorum ve aldıktan sonra yönetim çıkıp ersun hocayla sözleşme imzalıyoruz derlerse abes kaçar. bence daha önceden yapılması gereken bir hamleydi ama hiçbişey için geç değildir sözleşemnin imzalanıp güven ortamının sağlanması şart.
                          ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Senol Gunes bu takimin basindayken Huseyin oynuyordu?
                            O zaman yedekte faty papy, ceyhun gülselam gibi isimler yoktu..

Yorum

O zaman yedekte faty papy, ceyhun gülselam gibi isimler yoktu..
                              Ama Fatih,Gokdeniz,Szymek ve iyi bir Yattara vardi .
                              1

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ama Fatih,Gokdeniz,Szymek ve iyi bir Yattara vardi .
                                Hüsyin ön libero oyuncusu. Bu saydığın pyuncuların hangisi ön libero da oynuyodu. Ayrıca bunlar zaten ilk 11 de oynuyolardı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X