Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Seviyoruz seni Ersun hoca.Seni çekemeyenlere inat hep yanında olacağız.
    Sen ağlat biz severiz seni...
    Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
    ts_mania

Yorum

• Yorum

• Ersun Yanal'da dalya dedi

61
        @tsmustafakemal
        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Ersun Hoca bizim için şanstır ve bu adamın değerini bilelim.
          Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• Serkani neden oynamiyorsun hocam? ligin ilk devresinde en basarili futbolcumuzdu bana göre

Yorum

• İlk olarak Semih Kırsüleymanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Serkani neden oynamiyorsun hocam? ligin ilk devresinde en basarili futbolcumuzdu bana göre
              sanırım ufak tefek sakatlıkları var serkanın...bu maç da cezalı...gs maçı ile 11 deki yerini alacaktır...
              21.12.2009 Unutmayacağız...
              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
              Cemil Usta
              Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• hocamız bir numara şampiyon olsakta olmasakta hoca kalmalı çünkü bu yıl olmasa bile seneye kesin şampiyon oluruz
                KAHROLSUN LİG TV !!!

Yorum

• toplama takımı şampiyonluga oynatan antrenörün kalitesi tartısılamaz

Yorum

• İlk olarak turko_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    toplama takımı şampiyonluga oynatan antrenörün kalitesi tartısılamaz
                    Toplama ama kaliteli bi kadro.

Hocanın bu kadroyu harmanlaması önemliydi ve bu işi ondan iyi yapabilen başka bir yerli hocada zaten yok.
                    Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• karizmasın be hocam

Yorum

• Seviyorum(z) seni Hocam her zaman yanındayız
                          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                          As Roma
                          Francesco Totti "10"
                          Twitter:cemtotti61

Yorum

• hoca bitmiş durumda biran önce toparlanmalı maça hiç etki edemiyor

Yorum

• Evet ersun hoca 20 tane %100 lük gol pozisyonunu kaçırdı futbolcular

niye kenardan oyuna girip atmadın !
                              Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Hoca ne yapsın bu kaçırdığımız gollere ALLAH aşkına ya.Kaçırdıklarının yarısını atsalar farklı kazanıcaktık yeter ALLAH aşkına ya nedir bu forvetlerden çektiğimiz zehir ettiler bu haftayı bize...
                                En son Erbay tarafından düzenlendi; 07.03.2009, 17:54.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X