Seviyoruz seni Ersun hoca.Seni çekemeyenlere inat hep yanında olacağız.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ersun Yanal'da dalya dedi
61@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Semih Kırsüleymanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerkani neden oynamiyorsun hocam? ligin ilk devresinde en basarili futbolcumuzdu bana göre21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
Yorum
-
İlk olarak turko_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületoplama takımı şampiyonluga oynatan antrenörün kalitesi tartısılamaz
Hocanın bu kadroyu harmanlaması önemliydi ve bu işi ondan iyi yapabilen başka bir yerli hocada zaten yok.Metris Seni Çağırıyor ...
Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.
Yorum
-
Hoca ne yapsın bu kaçırdığımız gollere ALLAH aşkına ya.Kaçırdıklarının yarısını atsalar farklı kazanıcaktık yeter ALLAH aşkına ya nedir bu forvetlerden çektiğimiz zehir ettiler bu haftayı bize...En son Erbay tarafından düzenlendi; 07.03.2009, 17:54.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum