Ya Kardeşim o 2 salaktan daha iyidir Isaac hiç olmassa kafa topu alıp ileride top tutuyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak playa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa Kardeşim o 2 salaktan daha iyidir Isaac hiç olmassa kafa topu alıp ileride top tutuyor.Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
Haftalardır Forvetler yüzünden diyorum bu gidişat ancak, Ersun Hocam çok takıntılısın. Bu takım her türlü kazanamıyor. Aynı taktikten bir kez olsun dön. Kes birisini Alanzinho Yattara beraber oynasın.
Yinede Ersun Hocaya güveniyorum ama artık şampiyonluk çok zor.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
İlk olarak playa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFaty Papy ve barışın günahı ne?Karar verin, Şampiyonluğa mı aşıksınız, BORDOMAVİ renklere mi?
Yorum
-
İlk olarak playa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGöz göre göre Şampiyonluk Gidiyorrrr
Bu gidişle Bursa bile aşağıdan gelip geçer bizi.
Altıncılık neyimize yetmiyor!..
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyedeklerde inanılmaz adamlar zaten..Alanzinho hariç...Kimi istersin Ersun Hocanın yerineÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR
Yorum
-
Hocanın tek hatası selçuğu oynatması ama bu çocuktan hepimizin umudu vardı ki.Ersun hocanın tarzı bu oynatmayarak değil şans vererek düzeltmeye çalışıyor.Vallahi gol krallıkları yaşamış gökhan ünalı bile kafa olarak bitirdik, adam topa vururken ayakları titriyor.Acaba gençleri oynatsa ersun hoca nolurdu düşünen varmı? nasıl ki şu anda 24 yaşında olan tayfunu kafa olarak bitirdiysek aynen onları da bitirdik.Harcıyoruz oyuncularımızı bir bir.Şimdi herkes diyo 5 oyuncu alınsın 10 oyuncu alınsın.Sizler değilmiydiniz 5-6 hafta önce b takım 1-2 takviyeyle şampiyon olur diyen.Resmen takımı bitirdik...Karar verin, Şampiyonluğa mı aşıksınız, BORDOMAVİ renklere mi?
Yorum
-
Ersun yanal'la İstİkrar
Ben ersun hocayi anlamaya Çok ÇaliŞtim ama anlayamadim ÇÜnkÜ oynamak İstemeyen oyunculari zorla oyunda tutuyor Örn;ŞelÇuk oynamamasi gereken oyunculardan bİrİ onun yerİne alanzİnho 90 dakİka forma gİymelİ o zaman trabzonspor daha baŞarili olacaĞina İnaniyorum.
Ölüm nereden gelirse gelsin cenazeme bordo mavi çiçek atılacaksa mezar taşıma Trabzonsporlu yazılacaksa ölüm hoş gelsin sefa gelsin.
Yorum
-
İlk olarak Murat Bayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene olursa olsun ersun hocayla devam. bizim için en dogru isim..ALLAH UTANDIRMASIN
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum