Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hocam seni çok seviyorum ve de size çok güveniyorum . yalnız bi isteğim olucak ne olur ferhatı oyuna almayın ne olur . ne midem ne beynim ne de aklım bunu hazmedemiyor. değil trabzonsporda süperlige oynayabilecek biri değil o . artık oynatmayın lütfen hocam.
    hocam duy bu sesi lütfennn
    Umut Bulut

Yorum

• Geçen hafta gol atan tayfunu oynatmak için Colman ı feda etti.Daha sonra geriye düşünce colmana sarılıp geçen haftanın kahramanını ilk yarı bitmeden kenara aldı.

Haftalardr Çoğu kez 18 e almadığı Barışı Kurtarıcı diye oyuna soktu.

İstikrar adına hocamızı destekliyoruz fakat bazı kararlarına anlam veremiyoruz.
      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• birisi bugün ne amaçladığını anlatsın bana yattarayı solda oynatarak, hüseyini 90 dakika sahada tutarak,colmanı oynatmayarak

Yorum

• bu adam oyunu okumakta sıfırrr takım her gecenngun dahada kötü oynuyor ligin dibindeki takımlar bize kök söktürüor haspel kader maclar almaktan doya doya trabzonsporun futbolunu izletemior adam bu adam gitmesse siz şampionlugu unutun kitaplardan hoca olunmaz
          AmErİkAn DoLaRiNiN bİLe ÜsTüNdE öNcE OF sOnrA aMeRiKa YaZaR

Yorum

• Hocam gör artık şu gökhan satıyor stakımı ihanet ediyor resmen koy ısaaci en azından yüreğiyle oynasın çoçuk.
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Eskişehir maçında bazı şeylerin farkına varıp ona göre bir kadro çıkarır inşallah sahaya...
              ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• İlk olarak _SeRKaN_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Eskişehir maçında bazı şeylerin farkına varıp ona göre bir kadro çıkarır inşallah sahaya...
                bende bunu umut ediyorum...
                OSCAR CARDOZO

Yorum

• çıkıp hüseyin gökhan ve tayfunu neden oyattığını söylesin valla bidaha bişey demicem yahu hüseyin kadar sıradan futbolcu yok tayfun kolyeden sarı kart yiyecek kadar soytarı gökhanı hiç konuşmucam
                  Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak ugr61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hüseyin kadar sıradan futbolcu yok.
                    "Sıradan" kısmını anladım da "futbolcu" nerede?

Yorum

• İnadın uğruna takımı batıracaksın... 7 haftadır maç kazanamayan takıma yeniliyoruz

Yorum

• Hocam Allah aşkına Yattara'yı çıkarma oyundan. Hüseyin dururken hele.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• hocam bildiğini yap.
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.

Yorum

• Hocayı bugün saha içi müdahaleleri için pek beğendiğimi söyleyemem. Ancak bu Yattara'nın her çıkarılışındaki isyanınızı anlayamıyorum ben. Artık adım atarak adam geçmeyi deniyordu bırakın deparı bir kenara. Yorgunluktan bitaptı tam anlamıyla çıktığında.
                            Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak 6TunahaN1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bende bunu umut ediyorum...
                              çok beklersin derim ben
                              McLas was Here

Yorum

• Onu bunu geçtimde her hafta daha kötü oynuyoruz diyenler var. Vallahi ayıptır günahtır. Trabzonspor bu ligin en tempolu oynayan takımı diğer takımların maçlarını izlemiyorsunuz sanırım oyuncularımızdaki istek hiçbir takımda yok. Bugünkü macta 2. yarıyı resmen ayakta izledim. Basan uğraşan bir takımımız var. Bunlar ersun yanalın eseri. Bugün haketmediğimiz bir yenilgi aldık o kadar. Futbol nankör bir oyun. Eğer colmanla baslasaydıda puan kaybetseydik burda herkes neden serkan orta sahada değil gecen hafta ne kadar iyi oynamıstı diyecekti. Bunu yalanlayabilecek olan varmı? Benim gideceği hakkında hiçbir korkum yok çünkü aklı basında bir başkanımız var ve onunla beraber uzun süreli planlarının olduğunu düşünüyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X