Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ersun Yanal'ı ıstemeyenlerın sarılacakları ılk ısım Antalya'dan kovulan Hami Mandıralı olur
    Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Çok şükür MRAyı, Hamiyi, Vahidi, kısmen Tolunayı istikrar için destekledim. Ersun hocayı da aynı sebepten destekleyeceğim.
      En son ibrahim tarafından düzenlendi; 23.02.2015, 23:41.
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Yönetimin tek doğru hamlesi, onu da göndererek hata etmesinler.

Yorum

• Elestiriler haklidir. Fakat Ersun hocaylan en az onumuzde ki sezon sonuna kadar devam etmeliyiz.

Halilodzic ve yonetim'in olusturdugu bu kadronun muhendisligi harbiden berbat. Hep ayni tarz oyuncular ve merkezi orta saha kitligi var. Buna ragmen eldeki malzemeylen daha iyi isler cikarabilirdi. Fakat bu enkazi da duzeltecek en uygun isim de kendisidir.

Yorum

• Ersun Yanal i göndermek kadar aptalca bir hamle olamaz

Yorum

• Ersun Yanal | Teknik Direktör

İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ersun Yanal i göndermek kadar aptalca bir hamle olamaz
              Transfer görüşmesinde ne kadar etkili olduğunu gördüler. Böyle bir hata yapacak değiller.
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• ne göndermesi yahu

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• ersun yanalın savunulacak bir tarafı var kadroyu o kurmadı ve şundan emin olunki ben eminim ersun hoca takımda yabancılardan sadece tutarsa bosingwa yı tutacak ve diğerlerinin hepsini gönderecektir.

Yorum

• gönderme nereden çıktı ki?
                    ağız ishali olmuş yerel medyanın mı gazına geliyor la millet cidden?

Yorum

• can çıkar , huy çıkmaz

Ersun Hoca'nın teknik manada yapacaklarına itirazımız yok....Hoca'nın kalitesini tüm türk futbol camiası kabul ediyor, ancak benim günlerdir demek istediğim yukardaki haberde yatıyor...

...bir insanın özel hayatı kendisini ilgilendirir, ancak bu özel hayatı bağlı olduğu başka şeyleri de etkiliyor ve bu duruma dikkat edilmiyorsa "ince ayar" burda gerekiyo işte....

(anlayana)
                      ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak KEREM77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        can çıkar , huy çıkmaz

Ersun Hoca'nın teknik manada yapacaklarına itirazımız yok....Hoca'nın kalitesini tüm türk futbol camiası kabul ediyor, ancak benim günlerdir demek istediğim yukardaki haberde yatıyor...

...bir insanın özel hayatı kendisini ilgilendirir, ancak bu özel hayatı bağlı olduğu başka şeyleri de etkiliyor ve bu duruma dikkat edilmiyorsa "ince ayar" burda gerekiyo işte....

(anlayana)
                        çalıştırdığı takımını ciddi anlamda umursayan bir teknik adam ,takımın izin yapmadığı bir zamanda takımla dönüş yapmaması normalmidir ? hadi istanbulda kalırsın ailen vardır dostun vardır,sen bide bodruma gidiyorsun.
                        bunu gören oyuncular düşünmezler mi hoca zaten bizleri ve takımın durumunu düşünmüyor,biz mi düşünelim !!!
                        artık hocanın özel hayatının sadece kendini ilgilendirmediği bir noktadayız. çünkü artık tüm takımı da ilgilendiriyor. böylesine önemli bir dönemde son noktadır hocanın bu yaptığı .
                        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak KEREM77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          can çıkar , huy çıkmaz

(anlayana)
                          Lanet olası yerel medya..
                          Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Lanet olası yerel medya..

veya "çamur at izi kalsın" ya da "ateş olmayan yerden duman çıkmaz" ne dersen artık....

"Güzel Bakan Güzel Görür, Güzel Gören Güzel Düşünür, Güzel Düşünen Hayattan Lezzet Alır..! "

laf çoook.

modern tabir ile " hangi açıdan bakıyorsun" (ben kötüyüm galiba)
                            ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İnsanlar izin günlerinde istediği yere giderler.. nasıl ki pazar günleri tatil olan bir yerde çalışıyorsanız, pazar günü nereye gittiğinize iş yeriniz karışamazsa, aynı şekilde hocanın da izin gününde nereye gideceğine karışamayız.. Ha "izin verilmemeliydi, takım kötü gidiyor, tüm hafta kamp yapmalıydık" diyebilirsiniz.. ona da katılmam ama tartışılabilir bir görüştür.. oturur konuşuruz.. hoca idmanlara geliyor mu? geliyor.. ne istiyorsunuz anlamadım..
                              20+10+20+11 = 61
                              2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

• Yerel medya değil bunlar bildiğin kohlil.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X