Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bugün hıncal uluçun yazısını okudum ersunun sonu diye başlık atmış terbiyesiz insan ceyhunu göndermekle ersunun sonu gelmiş ya bu hıncal uluç kimki bu işlere karışıyor o kendi gömleği altındaki formanın renkleri için yorum yapsın o kepçük ağzı ersun hocayı eleştirmeye laik bile değil oda aklı sıra bizi karıştıracak şeref eksiği yaşayan fularlı terbiyesiz
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bugün hıncal uluçun yazısını okudum ersunun sonu diye başlık atmış terbiyesiz insan ceyhunu göndermekle ersunun sonu gelmiş ya bu hıncal uluç kimki bu işlere karışıyor o kendi gömleği altındaki formanın renkleri için yorum yapsın o kepçük ağzı ersun hocayı eleştirmeye laik bile değil oda aklı sıra bizi karıştıracak şeref eksiği yaşayan fularlı terbiyesiz
      böyle yazılar çıkacaktır;bu durumumuzda birazda onlar üzerimize geliyo.bende toroğlunun buna benzer yazısını okudum.sadece biraz sabretmemiz lazım.eminim atlatıcaz bu günleride.
      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• hıncalın kafa bu kadar çalışıyo işte... yönetim takımın canına okudu Trabzonspor geçirdiği en kötü sezonları geçiriyor son 3 yıldır... ancak kimse de ses seda yok... bunlara tepkisi olmayan taraftar gidipte ceyhun için ersun yanala mı tepki verecek... takım elden çıktı da kimseden çıt çıkmıyor bundan sonra mı çıkacak...

Yorum

• hıncal da kimmiş yaa. bırakın şunu. bizim ersun yanala olan güvencimiz tam. seviyoruz ersun yanalı. o hıncal da önünden otlasın. Trabzonsdpordan ona ne.
          En son Recep Çaltepe tarafından düzenlendi; 18.01.2008, 15:17. Sebep: Kelimeleri seçerken dikkat edelim.
          taraf

Yorum

• inşalllah kaçırmayız bu hocayıda yoksa yılmaz vural bilem gelmez bizim takımın başına

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak 61 kuzenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              inşalllah kaçırmayız bu hocayıda yoksa yılmaz vural bilem gelmez bizim takımın başına
              yılmaz vuralın üztüne tanımam.1 numara.
              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bugün hıncal uluçun yazısını okudum ersunun sonu diye başlık atmış terbiyesiz insan ceyhunu göndermekle ersunun sonu gelmiş ya bu hıncal uluç kimki bu işlere karışıyor o kendi gömleği altındaki formanın renkleri için yorum yapsın o kepçük ağzı ersun hocayı eleştirmeye laik bile değil oda aklı sıra bizi karıştıracak şeref eksiği yaşayan fularlı terbiyesiz
                Bende bugun yazı okudum. Hıncal Uluç'a 1 ay hapis cezası diye.

Ersun Hoca, Milli takımdan Hakan Şükür'ü kestiği için çekemiyorlardı zaten.
                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• ersun hocaya hep destek tam destek... adam işini biliyor takımı da emanet ettik benim gönlüm rahat hocadan yana ancak futbolculardan yana rahat değil malesef...

Yorum

• Hocamiza tek söylmek istedigim veya aklim kestikce fikrimi söylemek isterim.Ersun Hoca hucüm futbolunu seven tam bizim aradigimiz bir oyun anlayisinin türkiye deki emsalsiz temsilcisi.Yanliz elindeki malzemenin hucum oynayabilecek kalitede mi acaba,bilmiyorum.Ersun Yanal in su anki durumu ben TSK`nin Haci Murat ile kuzey Irak operasyonuna cikmasina benzetiyorum.Haftalar geciyor ve cember daraliyor bu savurganlik Trabzonspor un insallah ilerde canini yakmaz ümitleri ile,sygl.
                    Ne varsa Ay´da var Yildiz´da var Türke yanlız yine Türk´ten fayda var

Yorum

• Hocam Birde şu Hüseyini ya oynatmayın ya da Kalemizden uzak tutun.Hatta Forvete koyun güzel ara pasları atabiliyor!!!
                      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• sonuna kadar ersun yanal ..
                        taraf

Yorum

• her zaman ersun yanal...

bu takım ziya gibi bi futbol cahiline 2 yıl dayandı,ersun yanalın kredisi sonsuzdur benim gozumde...

Yorum

• Ersun Yanal istifa edecek diye yerel medyamizda fitne tohumlari serpilmeye baslandi.Üc sene önce yapilan ve bugünün temellerinin altigi bu oyuna Trabzonspor taraftarlari insallah he yerde ve mekanda tepkilerini en sert sekilde ortaya koyarlar.Hatirlayacaginiz gibi Ziya Dogan ilk döneminde Trabzonspor firtina gibi esiyor ama Atay baskanin korkakligi sebebinden Sampiyonlar Ligi kaciriliyordu.Ziya Dogan a karsi baslatilan bu linc hareketi olumlu sonuclandi ve o dönemde issiz olan Senol Günes takimin basina getirildi.Simdi yine Trabzon lu bir teknik direktör ki bana kalirsa ülkemizde nadir yetisen bir insan olan ve durusu ile Karadeniz insanini disarida en iyi sekilde temsil etmeye calisan eski hocamiz Giray Bulak issiz kaldi.Kendi istegi disinda medya tarafindan baslatilan bu girisim eger olumlu sonuclanir ise takimin basina gelecek ve kaybeden yine Trabzonspor olacaktir.Ersun Yanal a ben sonsuz kredi saglanmasini isteyenlerden degilim ve birgün elbet onunda hesap yapmasi ve vermesi gerekir diye düsünüyorum.Ama simdiye kadar yapilan icratlar teknik direktörümüzün isini en iyi sekilde yaptigina isaret ediyorki buna sadece Baris Memis örnegi yeterli.Yillardir alt yapidan futbolcu cikartamayan ve futbolcularini anadolunun her kösesine savuran yerine hepinizce malum olan Istanbul süprüntülerini koyan zihniyete baltayi Ersun Yanal artik vurmustur.Hocamiza destek verelim ve bu fitneci,rantiyeci ve cikarci yerlinin yerlisi medyamizi kinayalim.syg
                            Ne varsa Ay´da var Yildiz´da var Türke yanlız yine Türk´ten fayda var

Yorum

• dayan be hocam 10 şubata kadar dayan
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• seni çok seviyorum ersun hocam. allah her zaman yar ve yardımcın olsun.
                                taraf

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X