Taraftara gönderme yapana kadar gol atmanın yollarını buldursun trilyonluk forvetlerine !
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Taraftar ona bir gönderme yaparsa feleği şaşabilir işini yapsın.Yerel medya yemeye çalışıyor zaten taraftarı da karşısına aldımı ağzıyla kuş tutsa fayda etmez.İlk olarak 6TRABZONE1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftara cok ıyı bır gonderme yaptı
Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
Madem gönderme yapmak istiyor, bunu sahada yapsin oynatigi futbolla yapsin. TV´lerde degil. Alsin kalan maclari da görelim.Göndermenin en büyügünü yapsin. Ama hic sanmiyorum.İlk olarak 6TRABZONE1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftara cok ıyı bır gonderme yaptı
Sanki Barcelonayi yenmis bir komutan edasiyla konusuyordu. Bak gördünüz mü der gibi? Peki 10 kisilik ve küme düsmeyi nerdeyse garantilemis Hacettepe´yimi yenmek marifet mi Hocam. Adamlar 10 kisiyle bile zor anlar yasattilar.
Ligte herkes herkesi yeniyormus. Bizi baz aldiginda dediklerin dogru da hocam, diger takimlar icin bunlar pek gecerli degil ki.
Yorum
-
fenerbahçe madara olmadı mı anadolu ekiplerineİlk olarak blackrain61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMadem gönderme yapmak istiyor, bunu sahada yapsin oynatigi futbolla yapsin. TV´lerde degil. Alsin kalan maclari da görelim.Göndermenin en büyügünü yapsin. Ama hic sanmiyorum.
Sanki Barcelonayi yenmis bir komutan edasiyla konusuyordu. Bak gördünüz mü der gibi? Peki 10 kisilik ve küme düsmeyi nerdeyse garantilemis Hacettepe´yimi yenmek marifet mi Hocam. Adamlar 10 kisiyle bile zor anlar yasattilar.
Ligte herkes herkesi yeniyormus. Bizi baz aldiginda dediklerin dogru da hocam, diger takimlar icin bunlar pek gecerli degil ki.
galatasaray taraftarı isyana gelmedi mi?
bjk daha düne kadar neden anadolu ekiplerini yenemiyoruz diye ağlaşmıyor muydu?
ayıp yahu ayıp yaşınızdan başınızdan utanın
eleştiri evet doğrudur gereklidir
fakat işkembei kübra ordinaryusluğu hayır
sonuna kadar hayır
sonan kadar ersun yanal
Yorum
-
koyu yazdığınız yere katılıyorumİlk olarak arimseli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTs bugün yine berbat oynadı.
Bize göre berbat oynamasına rağmen Ts'nin kazanmasında ki en büyük etken sahanın sol tarafını da kullanmış olmasından kaynaklanıyor.
Bundan önce ki maçlarda futbolcuları sağ tarafa tıkıştırarak maçın % 80 'ini sahanın sağ tarafında oynayan takım, bugün sahayı eşite yakın kullanmayı becerdi diyebiliriz...
3-0 dan sonra maçı garantilemek havasıyla Yanal'ın Selçuk'u almasının sebebi stratejik bir hamleydi bize göre. Selçuk'u alıp Isaac'ı sokarak Selçuk'un yerini boşalttı ve Hacettepe 10 kişi oynamasına rağmen orta sahamız yol geçen hanına döndü.
Yanal bu hamle ile, 'bakın Selçuk çıkınca orta saha ne hale geliyor, Selçuk'un kıymetini bilin' mesajı vermiştir kendince.
Neyse, iyi ki rakip azıcık dişli bir rakip değildi.
4-1 kimseyi yanıltmasın.
Dandik bir oyun, dandik bir kadro ve dandik gollerle bu iş yürümez...
doğru da yaptı
demek ki çıkarmamakla doğru yapıyormuş
Yorum
-
İyi de Selçuk'un yerini niye boş bıraktı acaba!..İlk olarak otuken55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekoyu yazdığınız yere katılıyorum
doğru da yaptı
demek ki çıkarmamakla doğru yapıyormuş
Selçuk'un yerine Isaac değilde bir orta saha elemanı alınsaydı Selçuk'un kıymetinin bilinmesine gerek kalmayacaktı ki.
Yani orta sahadan birini çıkarıp yerine forvete birisini koyarsan orta sahayı bir kişi eksiltmiş olursun.
Akıl işi mi bu!..
Yorum
-
Vay be... ne güzel sözler bunlar. "Iskembei kübra ordinaryuslugu" Bu arada anlamini ögrenebilir miyim? Belki ilerde lazim olur.İlk olarak otuken55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefenerbahçe madara olmadı mı anadolu ekiplerine
galatasaray taraftarı isyana gelmedi mi?
bjk daha düne kadar neden anadolu ekiplerini yenemiyoruz diye ağlaşmıyor muydu?
ayıp yahu ayıp yaşınızdan başınızdan utanın
eleştiri evet doğrudur gereklidir
fakat işkembei kübra ordinaryusluğu hayır
sonuna kadar hayır
sonan kadar ersun yanal
Demek oluyor ki. Ersun Hocanin Tvllerde taraftarlari elestirme hakki var, bizim yok. Ama sizinde elestiriye tahammülümüz yok sanirim.Sizin icin Ersun Hoca yeri Trabzonsporunda ve taraftarinda üstünde mi?. Ne yaparsa yapsin dogru mu? Benim icinde sahislar degil, Trabzonspor ve Trabzon hep önde gelir.
Bu arada yasimda ve basimdan utanacak bir söz söylemedim.
Istanbul takimlari madara olduysa bizim durumumuzu ne ile ifade etmeliyiz. Sen Ersun hocadan memnun olabilirsin, ama ben asla memnun degilim. Ve bu forumda da görüslerimi saygi seviyesini asmadan dile getirmeye calisiyorum. Madem karsi tezleriniz var onlari savunun. Kisilerin yaslariyla baslariyla ugrasmayin.
Yorum
-
hacettepe'yi yenmek marifet mi hocam demişsiniz buna nasıl bir antitez oluşturayım?
''sayın başbakan bu ülke bu ekonomi yönetimiyle ilerleyemez''diyen manavla aynı türden haykırışlar.
bilgi ve fikir orantısını iyi tutturmak lazım.
sözün özü oturup tartışacak herhangi bir görüşünüzü bulamadım seçemedim bilemem belki abukluk bende.bundan hareketle antitezler üretmek istemedim,sentezler oluşturabileceğimize inanmadım
ayrıca,benzetmelerimi veya tamlamalarımı size açıklamak zorunda mıyım?
zira bu konuda iyi olduğumu düşünüyorum
Yorum
-
İlk olarak otuken55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehacettepe'yi yenmek marifet mi hocam demişsiniz buna nasıl bir antitez oluşturayım?
''sayın başbakan bu ülke bu ekonomi yönetimiyle ilerleyemez''diyen manavla aynı türden haykırışlar.
bilgi ve fikir orantısını iyi tutturmak lazım.
sözün özü oturup tartışacak herhangi bir görüşünüzü bulamadım seçemedim bilemem belki abukluk bende.bundan hareketle antitezler üretmek istemedim,sentezler oluşturabileceğimize inanmadım
ayrıca,benzetmelerimi veya tamlamalarımı size açıklamak zorunda mıyım?
zira bu konuda iyi olduğumu düşünüyorum
Peki yinede tesekkürler cevabiniz icin.
Yorum
-
ben teşekkür ederimİlk olarak blackrain61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Peki yinede tesekkürler cevabiniz icin.
Yorum
-
İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftara gönderme yapana kadar gol atmanın yollarını buldursun trilyonluk forvetlerine !
he he he..
simdi onun forvetleri oldu degil mi?
komik insanlarsiniz vesselam...
Yorum
-
umarım bu sistemi sadece bu maçlık değil geri kalan maçların tamamında kullanırsın ersun hoca. sistem doğru, bana kalırsa umut ile gökhanı değiştirdinmi bu takımın maksimum yarar sağlayacağı kadro ve dizilişi yakalamış olursun.
oyuncu değişikliklerinde önceliği artık ısaac yerine barışa verirsen sevinirim.
yattara ve alanzinho aynı anda ilk 11 de oldumu ne kadar daha kolay pozisyon ürettiğimizi anlamışsındır umarım. bu olayın tek maçlık ağzımıza bal çalmak olduğunu düşünmek istemiyorum. bu maçla önceki hatalarını belli bir kısmıyla anladığını ve düzelttiğini düşünüyorum inşallah diğer kötü kadroda 26 hafta ettiğin ısrarı bu kadroda tek umut-gökhan değişikliğiyle 7 haftada gösterirsin.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum