Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 52.dakikada maç koptu.

Düşünüyorum,Genç oyuncularımız böylesine rahat bir maçta oynatılmayacaksa ne zaman oynatılacak?

Denizli maçında Ceyhunu kurtarıcı diye oyuna sokan Ersun Hoca aynı cesareti ve kararlılığı neden bu maçta göstermedi?

Barış 90.dakikada oyuna giriyor.Bunu yapan Ziya Doğan olsa Ne dediler ne demelilerde 50 sayfalık malzeme olurdu.

Gökhan ve Song u kesen hoca Selçuk u neden kesmedi buna da anlam verebilmiş değilim.Bu performansıyla Selçuk hala forma buluyorsa Ersun Hocaya saygı duymuyorum.
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Gökhan ve Song u kesen hoca Selçuk u neden kesmedi buna da anlam verebilmiş değilim.Bu performansıyla Selçuk hala forma buluyorsa Ersun Hocaya saygı duymuyorum.
      Selçuk konusunda sana katılamıyorum. Oyundan çıktıktan sonra orta sahamız top bile yapamadı. Kendisinden daha kötü futbol oynayan Colman yerine oyundn alınması yanlıştı.
      "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Selçuk konusunda sana katılamıyorum. Oyundan çıktıktan sonra orta sahamız top bile yapamadı. Kendisinden daha kötü futbol oynayan Colman yerine oyundn alınması yanlıştı.

kime neyi anlatıyorsunuz yahu.Eğer maçı anlatan spiker Selçuk'un adını çok fazla zikretmemişse bilki kötü oynamıştır.Bugün ilk yarıda bulduğumuz pozisyonların başındaki isim kimdi diye sormak isterdim ama neyse.

Yorum

• Biraz olsun eleştirilere kulak verdiğini düşünüyorum Ersun Yanal'ın.
          Umarım devam eder böyle.
          Ve şu sözleşme uzatılsın artık.
          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Hacettepe-Trabzonspor maçında Hacaettepe son takım ve küme düşen takımların ilki,

Maçı seyrederken birden 3-0 galip geldiğimiz dakikalarda, işte şimdi önce Umut'u çıkartacaksın, Isaac alınacak,

Sonra da Hüseyin çıkacak, Faty,

En son da Selçuk çıkarılıp genç birini oyuna sokmak lazım diye düşündüm.

Evet üç oyuncu çıkarıldı, Barış son dakikada oyuna girdi, küme düşen takım oyuncu sayısı 10 kişi????

Oyun hiç tatmin edici değildi.
            BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• ya hoca niye 89 da barıs ı sokuyor nedir bu sanki egosunu tatmin ediyor

Yorum

• İlk olarak Adil ÖZGÜR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hacettepe-Trabzonspor maçında Hacaettepe son takım ve küme düşen takımların ilki,

Maçı seyrederken birden 3-0 galip geldiğimiz dakikalarda, işte şimdi önce Umut'u çıkartacaksın, Isaac alınacak,

Sonra da Hüseyin çıkacak, Faty,

En son da Selçuk çıkarılıp genç birini oyuna sokmak lazım diye düşündüm.

Evet üç oyuncu çıkarıldı, Barış son dakikada oyuna girdi, küme düşen takım oyuncu sayısı 10 kişi????

Oyun hiç tatmin edici değildi.
                gençler konusunda ve oyuncu giriş-çıkışında size hak veriyorum 3.golden sonra rehavete kapıldık inşallah bir daha olmaz
                ...

Yorum

• hocam maçtan sonra gayet güzel konuştun..biraz saldır hocam böyle işte..agresifleş..lafını esirgeme bazen..barışı ben de daha önce bekliyordum ama ersun yanalın barışı oyuna o dakikada sokmasının bi anlamı olmalı..olaya biraz da burdan bakın..şahsen barış benim kafamda formayı haketmeyen bi adam..oyuna sonradan girdikten sonra(bu maç için konuşmuyorum)insan deli gibi saldırır arkadaş..genç oyuncusun sen azıcık hırs olsun..ben hiç bi maçta böyle bi barış hatırlamıyorum..ilk yarıdaki oyun iyi bi forvetle bu takımın çok iyi işler yapabileceğini bir kez daha gösterdi..

Yorum

• İlk olarak RaİSTLİN610 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ya hoca niye 89 da barıs ı sokuyor nedir bu sanki egosunu tatmin ediyor
                    Aynen katiliyorum. Baska bir mantikli aciklamasi yok cünkü

Yorum

• Alan ile Yattara bir arada oynayabiliyormuş demek bak birşey daha öğrendin kârlı bir gün !!
                      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Selçuk çok fazla eleştirilmemeli,tabii ki tam istediğimiz gibi değil ama gol pasları ve çalışkanlık açısından başarılı.

Yorum

• Ts bugün yine berbat oynadı.

Bize göre berbat oynamasına rağmen Ts'nin kazanmasında ki en büyük etken sahanın sol tarafını da kullanmış olmasından kaynaklanıyor.

Bundan önce ki maçlarda futbolcuları sağ tarafa tıkıştırarak maçın % 80 'ini sahanın sağ tarafında oynayan takım, bugün sahayı eşite yakın kullanmayı becerdi diyebiliriz...

3-0 dan sonra maçı garantilemek havasıyla Yanal'ın Selçuk'u almasının sebebi stratejik bir hamleydi bize göre. Selçuk'u alıp Isaac'ı sokarak Selçuk'un yerini boşalttı ve Hacettepe 10 kişi oynamasına rağmen orta sahamız yol geçen hanına döndü.
                          Yanal bu hamle ile, 'bakın Selçuk çıkınca orta saha ne hale geliyor, Selçuk'un kıymetini bilin' mesajı vermiştir kendince.

Neyse, iyi ki rakip azıcık dişli bir rakip değildi.
                          4-1 kimseyi yanıltmasın.

Dandik bir oyun, dandik bir kadro ve dandik gollerle bu iş yürümez...

Yorum

• Bu kadro iyi hocam,bozma derim.
                            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu kadro iyi hocam,bozma derim.
                              Katiliyorum.
                              1

Yorum

• Taraftara cok ıyı bır gonderme yaptı
                                Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim