Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ersun Yanal | Teknik Direktör

Değişiklikler doğruydu, ilk 11 rezaletti. Bosingwa sağbekdir.

Takım rezil oynuyor, ruhsuz oynuyor, kahroluyoruz, derhal takımı düzelt lütfen. En azından mücadele görmek istiyoruz.

Yorum

• Haftaya yine Özer ve Sefa ile başla biz de şaşıralım.
      Bosingwa tabii ki stoper.
      Bekliyorum.

Yorum

• Yat kalk Mehmete dua et, sana bugun tek basina oyunu hediye etti. Hala anlayamadin degilmi Bosingwadan orta defans olacagini? Bu adam ileri cikmayi seven bir adam, icinde sag bek var, ister istemez pozisyon hatasi yapiyor.

Yorum

• hocam bosig stoper oynamasın,
          atik sahada olmasın,
          özer ve sefa kulübede olsun,

____bosig____aykut____medjan____ishak

______________ekici___aytaç

________yusuf_______________erkan

_______________deniz__cardo

şöyle bir şey denesen... yada 4-2-3-1 den devam edeceksek ekici ön tarafa, merkezde salih-aytaç ile daha sert bir orta saha, deniz sağ forvet gibi felan...

yapılabilecek çok daha güzel fantaziler varken gözünü seveyim şu basit hatalarından vazgeç ve loser topçuları şu takımdan ayıkla. biliyorum sezon sonunu iple çekiyorsun, göndereceğin çok adam var, eminim iyi adamlar aldıracaksın ama taraftara biraz emzik vermen lazım hocam.. emzik, biberon felan idare etmek lazım, yönetim istifa diyeceklerine adamlar hocaya laf attı maçta inanamadım.
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yat kalk Mehmete dua et, sana bugun tek basina oyunu hediye etti. Hala anlayamadin degilmi Bosingwadan orta defans olacagini? Bu adam ileri cikmayi seven bir adam, icinde sag bek var, ister istemez pozisyon hatasi yapiyor.
            Bu tarz yorumları dogru bulmuyorum .
            o zaman ersun hocadan oncekilerde onur kıvraga dua etsin ?
            61

Yorum

• Hoca seneye daha cok sevınecegız senle ınsallah
              Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• bilic geçen sene istifanın eşiğinden döndü, şimdi sözleşme imzalatma peşindeler. sezon sonu bu adam kendi kadrosunu oluştursun, yeni sezonda bambaşka bir TS izleyeceğiz, bundan eminim.

şans inşallah yanında olur hocam, aklı selim taraftar arkanda, seneye tarih yazacaksın inşallah. asla vazgeçme !
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• deniz'e önümüzdeki hafta şans verecektir.
                  aytaç'ın cezası kötü oldu. medjani ön liberoda olur, stoper'de yine bosi olabilir yani.
                  ama sağda salih olacaktır muhtemelen.

tek sıkıntı özer, kevin sorunu çözülmezse özer'in alternatifi yok gibi.
                  yusuf gelmedikçe erkan da kötü olmasına rağmen yedeksiz. belki waris. ama onda da teknik yok.
                  kadro öyle süper değil arkadaşlar ve dengesiz.
                  hocaya çok yüklenmek yersiz.

Yorum

• İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hoca seneye daha cok sevınecegız senle ınsallah
                    Sana güveniyorum Hocam!
                    Hamiş

Yorum

• Ben başarısız olacaksakta boyle futbolu bilen kendi tarzı duruşu olan amatörlük akmayan biriyle başarısız olmak istiyorum
                      61

Yorum

• Bosingwa --> STOPER

Sefa Yılmaz değil --> DENİZ YILMAZ

Bu oyunculardaki inadından vazgeç hoca. Olmuyor..

Ve bu akşam için biraz da Mehmet Ekici'ye dua et..
                        www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu tarz yorumları dogru bulmuyorum .
                          o zaman ersun hocadan oncekilerde onur kıvraga dua etsin ?
                          Etsin zaten. Bazi futbolcular vardir teknik direktorleri kurtarir, Onur da Mehmette oyle.

Bugun Ersun bile oyle diyordur emin ol

Yorum

• Kazanmaktan/kaybetmekten çok daha önemlisi bu tablo benim için. Gerçek Ersun Yanal bu.

Tebrikler hocam.

İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                            FIRTINAİHTİLALEFSANE
                            we the north

Yorum

• Bosingwayı yerinde oynat hocam, stoperde kimi oynatırsan oynat.

Yorum

• Devrearasinda Ortaya adam aldiramayan biri, sezonbasi nasil transfer yaptiracak, büyük merak icindeyim !

Halilhodzic´in kellesini alanlar icin, Ersun Yanal´dan iyisi olmaz zaten..umarim bugün arkasinda duranlar-saha sonuclari ne olursa olsun- iki sezon sonrada ayni sekilde arkasinda dururlar.
                                “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim