Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ersun hoca yırtınacak, saçları da beyazlayacak eğerki antrenörlükten para yemek ve kariyerine devam etmek istiyorsa.
    dün umutun kaçırdığı pozisyonda delirdi.
    delirmemek istiyorsan hoca ona göre bişeyler yap.

kendi kendini yakacan. bazı şeylerde değişiklik, risk alırsan ne seni ne de takımı kimse tutamaz
    "Futbol basittir zor olan futbolu basit oynamaktır" demiş Johan Cruyff
    Trabzonspor da Türkiye gibidir. İkisi de bağımsız değil malesef.
    Rabbim TÜRKÜ korusun!

Yorum

• Ersun Yanal çok iyi bir hoca ama inşallah umutu ankaraspor maçında ankaraya götürmez umutun biraz burnu sürtmeli gökhanda yedek olsun ısaac'le barışı(göksu) koysun daha iyi oynarlar

Yorum

• ersun hoca bu takımda uzun süreler daha kalmalı bence...
        OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak 6TunahaN1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ersun hoca bu takımda uzun süreler daha kalmalı bence...
          En az 5 sene kalmalı mesela alex ferguson sanırım 25 senedir manchester'ın başında

Yorum

• hoca daha ne yapsın
            I am titanium

Yorum

• Ersun Yanal ile uzun süre çalışılmalı diyorum. Genç bir kadroyuz Uzun süre süreklilik ile çok daha başarılı olacağız.
              Hocam şu Umutla Gökhana 1 hafta Şut cezası ver idmandan sonra her biri 100 tane şut çeksin.
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Abdülazizi Fatihi Buğrayı 1 dk şans vermeden Harcayan Ziya Doğan olsa bu kadar sessiz kalacakmıydık?
                burada ziya dogan genclere sans vermiyor diye hic elestirilmedi yani ona hic söyle bir suclama olmadi niye ufuku oynatmiyorsun niye ufukhani oynatmiyorsun degilde daha cok.Niye Marcelinhoyu sol acik oynatiyorsun niye musampaya sans vermiyorsun yattara yedek oturtulacak adam degil marcelinhoyu sattip aymani almanin ne gibi bir mantigi var diye elestiriler yapmistik.Ersun Hoca icin yapilacak tek elestiri Umutu kesmeyip Isaaci yedek bekletmesine olur.

Yorum

• İlk olarak ferhaTS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bırı bana cevap versın kafayı yıcem hocaya basın toplantısında sozlesmenız sezon sonu bıtıyor bu konuda ne dusunuyosunz dedı oda yonetımın tasarufu dedı hocamızın sozlesmesı 3 yıllk degılmıydı?
                  nasıl yani
                  ben bunu duymadım.
                  acilen sözleşme yenilenmesi lazım...

Yorum

• Ersun Hocanın Montuna Hasta Oldum ya
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Çok iyi bir hoca ama değişiklikleri nasıl yapacağını bilmiyor bana göre.
                      teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Yattarayı son dakikada alması çok yanlıştı, iyi idare etti, futbolcuları mükemmel motivasyona soktu. tebrik ederim.
                        BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hocanın saçları ağardı, dağınık ayrıca. Toplasın fiyakayı baksın kendine.

Utanmasa kirli sakal da bırakacak.
                          Hocamız işiyle uğraşmakdan kendine zaman ayıramıyor...
                          Ağasarlı_61

Yorum

• Takımda herkes bıraksın sakal.

Böylece medya anlar çalışmaktan başka birşey yapmıyorlar.
                            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Ersun Yanal'ın sözleşmesi bu sezon sonu bitiyor.
                              Son haftalara yaklaştığımızda eğer şampionluk ya da şampiyonlar ligi iddiamız varsa nasıl bir kampanyayla karşılaşacağız göreceksiniz.

Yorum

• ersun hocadan mutlusu yoktur şimdi
                                devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim