Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kabul edelim ya da etmeyelim...

Ersun Yanal büyük hatalar yaptı...

Hangi unsurdan çekiniyor bilemiyorum ama...

Yanlış yapıyor yanlış...
    Kimi getirirsen getir kimilerine göre yine yanlislar olucak yani öyle bakamayiz ayrica bana göre abartili bi hatasi yok görüs ayriliklar olabilir ama marcelinho-szymeki yedek felan kalsa neyse dicem öyle bisi de yok.....

ayrica SEN HOCANA BISI SUNACAKSIN KI HOCA DA SANA GERI VEREBILSIN SU ANDA ÖYLE BISI YOK....

Bu takimla su an 6. olmak cok büyük basari düsmemeye oynamak daha da büyük basari onun icin iyi yoldayiz...takimda cok degesiklik var onu da artik görebilmek lazim...

Haaa E.Yanalin Karrierini belgelerle ortaya cikarsak zaten yetiyor
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• 2 - 0 önde olabiliriz, 0 - 2 geride olabiliriz..

ama sakın takım geri çekil deme ersun hoca !
      devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• hocam ne olur sağ bekte jabiyi oynat tayfunun yeri değil orası
        sol bekte de şu moawwad'ı görelim
        zaten geri kalan yerlerde seçme şansın yok çok fazla
        adam kalmadı takımda

Yorum

• jabi ruhsuz !! hocam süpersin takıma oyun ruhu kattın sana güvenim sonsuz tek eleştirebilecek yanın keçeli !!

Yorum

• ersun hocam bu taraftar arkanda.
            taraf

Yorum

• sayın başkan, maçtan önce hocayla ilgili soruya verdiğiniz kaypak cevabı duydum. Bende imzamdaki Diogenes'e haber verdim," lambayı al, mayısta bizim yönetimi ziyaret etme durumu var" diye. Haber vereyim dedim.
              selam ve hürmetle
              .

Yorum

• sabır be hocam sabır...

jabiyi görmek güzeldi...
                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Ersun Yanal (8jk maci sonrasi):

Transfer çalışmalarının sürdüğünü ve kısa sürede kimi transferlerin sonuçlanabileceğini ifade eden Yanal, Yattara'nın kesinlikle takımda kalacağını vurguladı.

Yorum

• başkan dedi ki "ersun hocayla konuşacaağız bakalım istediği transferleri yapayız belki ona göre bakacağız dedi masaya o turup konuşacaz"dedi
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak ince_memed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      peki cavusoglu bütün herkesin msjını oku sonra bana sataş tamam mı. bazıları 28 kişilik kadronun tamamının degişmesini istiyor benim derdim de bu zaten nerde görülmüş böle bişey.ama sen bana satasmak istiyorsan satas.diger taraflar ilgini cekmemiş miş. asıl ilgi cekmesi gereken taraf orasıydı,ayrıca bu kadroyu bu hale getirenleri de eliştirtirdim kimse meraklanmasın

vede ziya hoca yanlısı da degilim.bu da biline.kadrona göre top oynat en basiti bu en azından kadron sekillenene kadar.

saygılar...
                      Ya kardes ben bun gecen diyalogu kacirmisim (nasil olur) .

ince Mehmet bosuna nefesini tukendirme orda burda yazik oluyor sana!!! bilmen lazimki dunyanin her yerinde, Arkadas / dost ve buna benzer seyler gecerlifir hele hele Turkiyede amcfan varsa her hangi bir cikarin!!! varsa her zaman destek bulursun destek veririsin !!! Ersun Yanal geldigi ilk gunden beri Super Destek aliyor!!!
                      giden yonetimde gelen yonetimde henuz dogru durus bir tepki koymadi Ersun yanala karsi.
                      Neden de koyacakki !!! ortada bulunan kadro basklasinin eseri (baskalarinin eseri) oynatilan system baskasinin eseri !!! Ersun Yanal Hocamiz henuz kendi kadrosunu kurmamis onun icin tepkili olamayiz olmakda dogru olmaz\mis mis ve mismislarla devam ama senin dedigin gibi 24/28 kisilik bir kadronun tumu gidecek ve Ersun yanal kendi kadrosunu kuracak ve Trabzonsporu bir kac senede???? basariya tasiyacak'mis (Turkiyede ki donen dolaplarida ise katarsak hic olacak gibi gorunmuyor)
                      belki Ersun yanal basariya tasiya bilir ama Turkiyedeki serefsizlikleri de hesaba katarsak Ersun yanal degil cumhur baskani gelmesi lazimki basimiza basarida o zaman gelir.
                      evet kadronun tumu degismesi lazimki ersun yanal belirli basarilar imza atabilsin, evet bende senin guldugun gibi guluyorum cokda normaldir olmayacak ve gercek disi seyleri burda yazarak kimi kandiriyorlar gulunecek bir durumlari var vede bazilarida guluyor zaten.....
                      Bazilari Ersun yanal sevmiyorsun diye yaziyorsun diyorlar dusunuyorlar halbuki hicde oyle degil, Turkiyede olan gercekleri dusunerek karamsarlik yapiyormusum ne yapalim oldu 24 sene....dile kolay, Ersun Yanal'la alakali bir sey degil, demek istediklerim kadronun tumunu degistirmek gibi cahil bir cozumde olamaz. bir kere kac kisi degistirmemiz lazimki Ersun Yanal kendi kadrosunu kurmus olsun!!!
                      gelecek Sene Insallah Ersun yanalla devam ederiz bakalim kac kisi gidecek??? ve kimler gelecek!!!!
                      ama 3/5 kisi Transfer ederek Turkiyede donen dolaplarida hesaba katarsak, basari masarinin gelecegini hicde dusunmuyorum, sebebleri cok bu seneyi bize haram edenler den hesap soranlar ne oldu hesap sordunuzda elinize ne gecdi Trabzonspor neden kurtuldu!...

Yorum

• hocam senle birlikte güzel günler görücez gelecek sezon

Yorum

• İlk olarak zeleka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ya kardes ben bun gecen diyalogu kacirmisim (nasil olur) .

ince Mehmet bosuna nefesini tukendirme orda burda yazik oluyor sana!!! bilmen lazimki dunyanin her yerinde, Arkadas / dost ve buna benzer seyler gecerlifir hele hele Turkiyede amcfan varsa her hangi bir cikarin!!! varsa her zaman destek bulursun destek veririsin !!! Ersun Yanal geldigi ilk gunden beri Super Destek aliyor!!!
                          giden yonetimde gelen yonetimde henuz dogru durus bir tepki koymadi Ersun yanala karsi.
                          Neden de koyacakki !!! ortada bulunan kadro basklasinin eseri (baskalarinin eseri) oynatilan system baskasinin eseri !!! Ersun Yanal Hocamiz henuz kendi kadrosunu kurmamis onun icin tepkili olamayiz olmakda dogru olmaz\mis mis ve mismislarla devam ama senin dedigin gibi 24/28 kisilik bir kadronun tumu gidecek ve Ersun yanal kendi kadrosunu kuracak ve Trabzonsporu bir kac senede???? basariya tasiyacak'mis (Turkiyede ki donen dolaplarida ise katarsak hic olacak gibi gorunmuyor)
                          belki Ersun yanal basariya tasiya bilir ama Turkiyedeki serefsizlikleri de hesaba katarsak Ersun yanal degil cumhur baskani gelmesi lazimki basimiza basarida o zaman gelir.
                          evet kadronun tumu degismesi lazimki ersun yanal belirli basarilar imza atabilsin, evet bende senin guldugun gibi guluyorum cokda normaldir olmayacak ve gercek disi seyleri burda yazarak kimi kandiriyorlar gulunecek bir durumlari var vede bazilarida guluyor zaten.....
                          Bazilari Ersun yanal sevmiyorsun diye yaziyorsun diyorlar dusunuyorlar halbuki hicde oyle degil, Turkiyede olan gercekleri dusunerek karamsarlik yapiyormusum ne yapalim oldu 24 sene....dile kolay, Ersun Yanal'la alakali bir sey degil, demek istediklerim kadronun tumunu degistirmek gibi cahil bir cozumde olamaz. bir kere kac kisi degistirmemiz lazimki Ersun Yanal kendi kadrosunu kurmus olsun!!!
                          gelecek Sene Insallah Ersun yanalla devam ederiz bakalim kac kisi gidecek??? ve kimler gelecek!!!!
                          ama 3/5 kisi Transfer ederek Turkiyede donen dolaplarida hesaba katarsak, basari masarinin gelecegini hicde dusunmuyorum, sebebleri cok bu seneyi bize haram edenler den hesap soranlar ne oldu hesap sordunuzda elinize ne gecdi Trabzonspor neden kurtuldu!...
                          şu şartlar altında tepki koyma hakkımızda hiç yok nedeni ise
                          1-) ruhsuz takım yenilsede koşuyor artık
                          2-) yattara nın eli artık belinde değil
                          3-) ayman,çağdaş ve tayfundaki değişim gözümüze çarpmıştır en azından
                          bunlar ziyanın enkazı ersun hocanın en iyi meziyeti iyi transferleridir daha kozunu oynamadı bekleyelim görelim diyeceğim ama !!! büyük başkan sadri şener ersun hoca transfer ister diye şimdiden ambargoyu koydu mayısta yapılanma var diye silbaştan yani ersun hocada yolcu neden çünkü transfer isteyecek ee ne yapalım gönderelim kim istemez transfer ? tabiki öz evlatlar peki kim var boşta öz evlatlardan giray bulak !!!!! benim ümidim iyice tükendi arkadaşlar

Yorum

• Ersun Hocaya eLindeki reziL kadroya rağmen eLinden geLenin en iyisini yaptığından dolayı teşekkürler
                            #15 Ferhat ÖZTORUN

Yorum

• ersun hocayı bende seviyorum ve sonuna kadar destekliyorum ama kendisinden istirhamım her maç sonu kadroyu bahane gosterip onun uzerine malzeme uretmeyi bırakması ...evet elbette biz de biliyoruz kadro yetersiz vasat ama her ne olursa olsun o onların hocası babası koruyucusu ..lutfen sivasın kadrosu çok mu ii çok mu yıldızı var ama ben bulent hocanın bir kez çıkıp tek bir futbolcu hakkında yok forvetimiz yetersiz defansımız yok kalecimiz formsuz dediğini gormedim...
                              Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• İlk olarak haydar6153 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ersun hocayı bende seviyorum ve sonuna kadar destekliyorum ama kendisinden istirhamım her maç sonu kadroyu bahane gosterip onun uzerine malzeme uretmeyi bırakması ...evet elbette biz de biliyoruz kadro yetersiz vasat ama her ne olursa olsun o onların hocası babası koruyucusu ..lutfen sivasın kadrosu çok mu ii çok mu yıldızı var ama ben bulent hocanın bir kez çıkıp tek bir futbolcu hakkında yok forvetimiz yetersiz defansımız yok kalecimiz formsuz dediğini gormedim...

kötü oynamış takıma ne denmeliydi peki?

sivas takımı iyi top oynuyor;hocalarıda olumsuzluk görmediğinden bunları söylemiyor.

bizim takım için iyi oynuyor,oyuncular çok formda demek pek doğru olmasa gerek...
                                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim