Onlara hata yapma kredisi tanınır.Yıllardır başlı başlına hata olanlara kredi tanındığı gibi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnlara hata yapma kredisi tanınır.Yıllardır başlı başlına hata olanlara kredi tanındığı gibi.
Yıllardır başlı başına sövülür bizde..BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
2. yarı başından beri hep şöyle bir kadro bekliyordum hiç çıkmadı
-------sylva(onur)--------
serkan--giray--egemen--cale
----------------------------
yattara--selçuk--colman--alanzinho
----------barış(isaac)-----------------
------------gökhan(umut)------------
2. yarı başından beri taktik değişmedi ve takım kötü gidiyor...
artık bi şeyler yapmak gerek
yoksa yönetim yapacak bi şeyler ve ersun hocanın gitmesini hiç istemiyorum...şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
İlk olarak Lancet_61 tarafından gönderildikusura bakma da eğer gerçekten kadro kurma hevesimiz varsa gerçekçi bişeyler kuralım onu savunalım...bu orta sahayla çıkarsan rakip kim olursa olsun piknik yapar sahada
Yorum
-
İlk olarak yakup tekin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle bir yazmışsın ki sanki daha önce böyle bir kadro sahaya sürülmüş de rezil olmuşuz gibi. Göksu _ Hüseyin _ Colman da diyebilirdim. Ancak Ben artık gençlerin mücadelesini görmek istiyorum. Kendilerini birkaç 90 dakika seyretmek istiyorum. Selçuk'a nasıl tahammül edildiyse onlara da tahammül edilmelidir. Ben Göksu'nun Selçuk'tan daha iyi mücadele deceğini, Barış'ın orta sahanın sol kesimindeki açığı kapatacağını, Colman'ın da Hüseyin'in görevini hakkıyla yerine getireceğini düşünüyorum. Yattara-Gökhan Ünal-Alenzinho üçlüsü hücumda bir tane de olsa muhakkak gol bulacaklardır. Önemli olan orta alanda iyi mücadele eden gençlerin bulunmasıdır. Görev verilirse Göksu-Colman-Barış üçlüsü o bölgede iyi iş yapar.doğrudur tabii herkes ne istiyorsa onu sölüyor
Yorum
-
hiç kimse hayal kurmasın.bu adamda bu inat varken aynı 11 i yine yarın özellikle aynı forvetleri sahaya sokacaktır.
bu adamda keçi gibi inat var.vallahi ben tükendim.belediye maçının 2. yarısını izlemedim.allah taraftarlarımıza sabır versinBiz Trabzonsporlular ne zaman birlik olursak şampiyonluk ozaman gelecektir.
Yorum
-
çok korkak oynuyoruz.yattara-colman-alanzinho beraber oynatılmıyor.hüseyin ve selçukla kurulu bir göbekle oynuyoruz.aynı 11 ile bütün sezon oynamaya çalışıyoruz.formsuz oyuncuları kesemiyoruz.gençleri değerlendirmiyoruz.ersun bunları sen de biliyorsun ama hala niye ısrarcısın?ÜNAL KARAMAN!
Yorum
-
İlk olarak juninho_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehiç kimse hayal kurmasın.bu adamda bu inat varken aynı 11 i yine yarın özellikle aynı forvetleri sahaya sokacaktır.
bu adamda keçi gibi inat var.vallahi ben tükendim.belediye maçının 2. yarısını izlemedim.allah taraftarlarımıza sabır versin
Yorum
-
İlk olarak MeSuT MeRCaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleersun hocayı desteklerim ama hala umut gökhan inadından vazzgeçmezse kendi ipini kendi çekerÜNAL KARAMAN!
Yorum
-
10 kişi kalan ve 3-1 yenik oynayan Hacettepe karşısında bile yanlış ve gereksiz oyuncu değişiklikleriyle takımın hızını keserek fantezi yaptı Ersun hoca. Gökhan'ın değilde Isaac'in oyuna alınmasını geçtim, 89'uncu dakikaya kadar 3'üncü oyuncu değişikliğini yapmayarak 3-1'i yeterli görmesi ve zamana oynatmasıda ayrı bir olay.
Kimse "kazandık yinemi eleştiri?" demesin. Açıkcası Hacettepe 10 kişi kalmasaydı 3-1'lik skoru ne kadar koruyabilirdik allah bilir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum