Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ersun hocanın yanında olsam sadece ıkı ısteğim olurdu
    1 : Selcuk a artık müsamma göstermemeli (Colmanı o bölgeye cekıp , Alanzınyo ya yer acmak , Konya macında neler yapıcanı gösterdı kapanmasalrdı cok daha ıyı olucaktı )
    2 : Oyuncu değişikliklerı cok gec yapıyor ısaac ı 88 de alıcaksan bırak alma Barış paslandı Faty Papy cürüdü forma ne renk bılemz belkıde adam hic gıymedıkı
    [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
    [/COLOR]

Yorum

• İlk olarak İHSAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hocam, Gökhan Ünal'ı oynatma nedenlerin konusunda şüphelerim var. Gerçekten oynatmak istediğin ve başka seçeneğin olmadığı için mi; yoksa verilen paranın ve hala ondan bir şeyler bekliyor olduğun için mi oynatıyorsun? Bunu merak ediyorum.

Güiza'nın fenerde oynama sebeplerinden biri de şüphe yok ki, büyük paralarla alınmış olması ve de bir gün patlama yapacağına dair inanılması.

Ben aynı durumun Gökhan Ünal için de söz konusu olabileceğini düşünmeye başlıyor gibiyim. Gelişmeler böyle gösteriyor zira.

Başka bı acıklama yapamaz alr saten kesınlıkle budur
      [/COLOR]

Yorum

• İlk olarak el_conquistador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Iste en cokta o yüzden Ersun Yanal'a sahip cikmamiz lazim. Samet Aybaba ile cok iyi gidiyorduk, sportif acidan hic bir neden yok iken, adami istifa ettirdik. Bizle calistigi dönem 1,5 sene.

Ziya Dogan geldi sonra, sportif olarak cok iyi gidiyorduk, hatta Sampiyonlar Ligi sansini yakalamistik. Bir sene sonra oda istifa etti.

Sonra 2. Senol Günes dönemi, sportif acidan cok iyi gidiyorduk, yine Sampiyonlar Ligi sansini yakaladik, sonra takim düsüse gecti, Senol Günes istifa etti. Kaldigi süre 1 sene.

Sonra Halilhodzic dönemi basladi, resmen yerde olan bir takimi iyi toparladi. Ama 6 ay sonra anlasmasini uzatmayarak oda gitti.

Burda bizim sorgulamamiz gereken seylerin basinda su var. Neden sportif acidan basarili olan hocalarin hepsi kendileri gitti? Birde neden hic biri ikinci bir sezonu bile bizde bitiremediler?

Biz su an Ersun Yanala verdigimiz ve sundugumuz imkanlar, aslinda bir hocaya vermemiz ve sunmamiz gereken imkanlar. Sportif acidan hersey iyi giderken'de hic bir neden yokken adami istifaya zorlamayalim veya göndemeyelim, cünkü yine sifirdan baslayacagiz ve kisir döngü yine bastan baslayacak.

Cok doğru ben hoca gıtsind emıyorum satede her hoca gıbı onunda hataları var onlaraartık kulak vermelı
        [/COLOR]

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hangi hoca sıfırdan kurulan bir takımı bu noktaya getirebildi. çok daha kötü olan hocalara imtiyaz gösterildi. Helede oturmuş kadrolarla.
          Ersun hoca gazı veriyor veriyor takımlara sonradan böyle oluyor. ben t.d olsaydım yönetimin kafasını yerdim devre arasında forvet oyuncu olmak için.

benim ersun hoca hakkında düşüncelerin yeni olan bişey değil, oldum olasıdır....
          "Futbol basittir zor olan futbolu basit oynamaktır" demiş Johan Cruyff
          Trabzonspor da Türkiye gibidir. İkisi de bağımsız değil malesef.
          Rabbim TÜRKÜ korusun!

Yorum

• Ersun Hoca neyapsın?
            Forvet son 2 maçta 10 net pozisyon bulmuş 1 i gol olmuş.
            Hocaya güveniyorum
            Bitmeyen Hasretim, Sonsuz Sevdam Trabzonum
            ERKAN OCAKLI,SENİ UNUTMAYACAĞIZ,
            KARADENİZ'DE NÜKLEER SANTRALE HAYIR!!!!!

Yorum

• İlk olarak hamibasoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ersun Hoca neyapsın?
              Forvet son 2 maçta 10 net pozisyon bulmuş 1 i gol olmuş.
              Hocaya güveniyorum
              Sonuçta biz maçı kaybettik di mi? Berabere bitse biraz hak vercem sana. Beşiktaş maçında korner (adam paylaşamama) GOL ardından Denizli maçında kanattan orta (adam paylaşamama) GOL ve bu kornerden orta (adam paylaşamama) VE GOL
              Spiker karambole gol dedi. Yanlış biz hep bu hatayı yapıyoruz
              Forvetler 10 pozisyonun ONununu da atsa bişey ifade etmiyor.

Ankaragücü (zar zor) maçından sonra ders alcaz dedi
              Beşiktaş maçından sonra ders alcaz dedi
              Denizli maçına Kaza dedi
              Konya maçına Kaza dedi

Hoca onu bunu diyeceğine adam gibi ders çıkarsan, çünkü hep aynı hatalar.... Lig başından beri hatayı kendimizde arıyacağımıza;
              YOK HAKEM ŞÖYLE, YOK RAKİP DEFANS OYNADI, YOK ATAK OYNADI, YOK HÜSEYİN-UMUT CEZALIYDI ayıp bişey

Forvet oyuncuları beceriksiz deniyor. Bence ALANZİNHO ligin en yetenekli futbolcularından.. Ama oynatmıyor (niye aldıysa)

Ersun Hoca ne yapıyorsa yanlış yapıyor,
              Gittiği hiçbir takımda somut başarı sağlayamamıştır,
              Galatasaray maçını da kaybederse istifa etmelidir...

Yorum

• Cevat Kol sağolsun Ersun Yanal'ın bu takım için doğru insan olduğunu hissettirdi bana.
                5 yıllık 10 yıllık sözleşmelere karşıyım.Çünkü birgün o da yetersiz kalacak.
                Fakat önümüzdeki sezonda kendisiyle mutlaka devam edilmeli.
                Özkan SÜMER

Yorum

• ersun yanal neyapsın habu takıma gokhan umut un yerıne çıkıp gol mu atsınn artık onuda yapacak gs maçındaaa
                  ..................BiZe HeRyEr TrAbZoN..........................

(BeŞiKdÜzÜlÜ) bunkaı spor merkezi

Yorum

• İlk olarak bladeemre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sezon sonunda gonderilip yerine Şenol güneş getirilmeli.En azından TS ruhuyla oynarız.Fatih tekke geri getirilmeli.Ersun hocayla olacak iş değildir bu.BJK ertuğrulu gonderdi ne oldu takım daha iyi oynuyor.Kendini kanıtlamıs hocalar trabzonsporda olmalı.Tecrubeli olmalı.Kendine güvenmeli.
                    Şenol Hocanın 2. kez geldiği zamanı da gördük..

Herşeye rağmen Ersın Hocayla devam..

Yanlız Ersun Hoca da kendini geliştirmeli..
                    www.twitter.com/SDanismaz
                    Gugudali..
                    Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• ersun yanal oldu ersun yalan
                      ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ersun yanal oldu ersun yalan
                        bu kadar erken mi pes ediyoruz arkadaşlar,yapmayın allah aşkına...

nerde trabzon ruhu...

hemen böyle pes etmek hiçbirimize yakışmaz....
                        şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Oyuncu değişiklikleri saat gibi oldu...

Milli takımdada öyle yapıyordu.....

İlk değişiklik dakika 75 te oluyor.... Alanzinyo giriyor takımın en çok mücadele eden adam olan Colman çıkıyor.... Ya da o gün en iyisi kimse onu çıkarıyor...

Bu maç için Giray Hocaya desenizki yenmen için kimi dışarı alalım Hemen Colmanı alın dışarı derdi. Maaalsef Ersun Hocada böyle yaptı

85. dakikadada Isaac giriyor orta sahanın en iyi oynayan ikinci oyuncusu kesiliyor...

Bu arada soy kütüğüne bakmak lazım Ersun Hocanın. Selçukla bir akrabalığı varmı diye... Kaç maçtır dökülen adamı ısrarla 90 dakika oynatıyor. O ve Hüseyinin yeri hep garanti iyide oynasalar kötüde oynasalar cezalı sakat olmadıkları müddetçe oynatılıyorlar...

bu çifte standart bitmeli artık.

Td gerektiğinde 3 oyuncu birden değiştirmeli....

Takım oyundan düşmüş biz tribünden izliyoruz maçı o sahadan.....

Adamlar 2 oyuncu değiştirdiler takım canlandı. bizde seyrettik golü yedik....

Oysa orta sahaya Göksuyu alsa ya da hadi kadroda değildi Ceyhunu alsa en azından koşar mücadele ederdi....

Amam onu almasa için Selçuku çıkartması gerekiyorduki her nedense bu yola başvurmadı....
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• ligin en kaliteli hocası ersun yanaldır bu kadar çabuk pes ettigimizden dolayı 25 yıldır bekliyoruz

Yorum

• İyi hoca olabilir ama her maçta aynı hatalar tekrar tekrar yapılmazki canım...
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• şenol güneş gelsin diyenler...gelip de başarısız olursa yerden yere vuracaklar...samimi yorumlar yapın lütfen...ersun yanalın oyuna müdahalesi zayıf evet ama oynadığımız takımlara doğru düzgün pozisyon vermediğimiz gibi üstüne üstlük tonla net gol pozisyonuna giriyoruz arkadaşlar...yapmayın ya daha ne oynatması lazım bu adamın temelde iki felsefeyi yakalamış adam...az pozisyon veriyor..çok pozisyon buluyor..gökhan beklediğimiz gökhan olsa şu anda ersun yanalı kral yapmıştınız..yapmayın allah aşkına

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X