Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• DEEP BLUE ve Cyzio henuz buralarda yok, demekki iyi gidiyorsun hocam

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hocayi ben dün anladim, yedeklerle cikip onlarin bile mevkilerini degistirip, deneme yapti, kim nerde nasil oynuyor görmek istedi, arada 1-2 tane atar alirim maci diye düsündü. Misal Ferhati sag bek denedi, olasi, Bosingwa sakatlik, cezali durumunda, durumuna bakti, adam sezon basi yapilan hazirlik maclarindaki oyuncu mevki-performans-deneme islerini dün yapti, oda soucda 3-4 haftadir takimin basinda, takimdaki oyuncularin komple seviyesini görmek en büyük hakki, zaten fikstür cok yogun araya hazirlik maci falan koymasida cok zor, devre arasina kadar hangi oyuncu ner de nasil iyi oynuyor görmek en dogal hakkidir.
      Bunu anlamayan zaten ya art niyetli ya da futbol hakkında bilgi eksikliği yaşamaktadır.

Yorum

• Ersun Yanal | Teknik Direktör

Hocanin Keciören macindaki en büyük saskinligi, Soner ve İshakin yedekligi tamamen kabullenmis tavirlariydi, yedekligi kabullenen adami, mecbur kalmadigin müddetce kadroya bile almamak lazim, digerlerinin performansi 3 asagi 5 yukari zaten biliniyordu, su macda fark yaratacak oyuncular, İshak, Soner ve Waris olmaliyidi, 3 de cok kötüydü dün, bence macin sonucundan cok bu duruma bozuldu hoca.
        En son Nazim Can tarafından düzenlendi; 06.12.2014, 11:02.
        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Ersun Yanal | Teknik Direktör

İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hocanin Keciören macindaki en büyük saskinligi, Soner ve İshakin yedekligi tamamen kabullenmis tavirlariydi, yedekligi kabullenen adami, mecbur kalmadigin müddetce kadroya bile almamak lazim, digerlerinin performansi 3 asagi 5 yukari zate biliniyordu, su macda fark yaratacak oyuncular, İshak, Soner ve Waris olmaliyidi, 3 de cok kötüydü dün, bence macin sonucundan cok bu durma cok bozuldu hoca.

Maalesef katılıyorum. Soner'den geçtim, hadi İshak'ı da yemişim de, Waris beni de üzdü ...
          9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            DEEP BLUE ve Cyzio henuz buralarda yok, demekki iyi gidiyorsun hocam
            Ben buralardayım da, destek için buralardayım. Yıllardır, Ersun Yanal ülkenin açık ara en iyi hocasıdır diye yazar dururum. Vahid belası başımızdayken "Ersun hoca" diye tutturmam da bundandı. Sanırım denk gelmediniz... Yani sevgili kardeşim, ben Ersun gibi "dolu" adamlara ne diyebilirim. O hoca olduğu sürece keyfim gayet yerinde...

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben buralardayım da, destek için buralardayım. Yıllardır, Ersun Yanal ülkenin açık ara en iyi hocasıdır diye yazar dururum. Vahid belası başımızdayken "Ersun hoca" diye tutturmam da bundandı. Sanırım denk gelmediniz... Yani sevgili kardeşim, ben Ersun gibi "dolu" adamlara ne diyebilirim. O hoca olduğu sürece keyfim gayet yerinde...
              zaten ne denli iyi bir hoca oldugunu 3 haftadır ispatlıyor. adamın eline genis ve hazır kadro verirsen ( yada verebilcek imkan verirsen) Bu adamdan iyi yerli hoca yok. vahid i 2 hafta gec gondersek belkide Gs de idi.
              13 Vitor Hugo

Yorum

• çok şanssız bir fikstürle göreve başladı. göreve başladığında onu bekleyen deplasman maçları sırasıyla GS, BJK, Bursa, Balıkesir ve FB. Araya Allah'tan Balıkesir sıkışmış. Sana güveniyoruz hocam. Gençlerbirliğine o dar kadro ile oynattığın oyunu daha o günden beri oynayan takım çıkmadı.

Yorum

• 1.yediğimiz gol tamamen kaleci hatasıdır ilk yarıdaki posizyondan sefanın golünü yan hakem ofsaytla kesti ondan sonra zaten takımın morali uçtu gitti hakemlere karşı yabancı oyuncuları uyarmak gerekiyor her pozisyona faul çalmıyorlar işlerine geleni faul çalıyorlar sonra bunu bilmeyen avraam sayesinde 2. golü yedik 3. golü musa nizam hediyesi oldu takım çok mu iyi oynadı derseniz hayır ancak konsantrasyon eksikliği vardı.Bizim beşiktaş a karşı oynayacağımız futbol kontraatak olacaktı adamlar bizim zaaflarımıza göre oyun kurarak önde basarak hataya zorlayarak 3 gol buldu burası önemli.Bence musa nizam trabzonspor kalitesinde değil avraam da değil carl medjani değil
                  https://www.saltanatmt2.com.tr/
                  https://www.youtube.com/watch?v=rcffADw6la0
                  https://www.youtube.com/channel/UCGC...OQyFlgQ/videos

Yorum

• Goller dışında tehlikeli pozisyonlari yok gibi bişey. Hoca maçın başında önde basarak oyunu rakip alana yikmaya çalıştı. Aslında iyi de gidiyodu ama gereksiz bi golle geri düştük planlar bozuldu.
                    ( ゚д゚)

Yorum

• İşte ersun hoca hakeme takıldı oyuncularımız dedi konsantrasyonu kaybetti gitti dedi teknik adam bu iyi analiz benim hala trabzonspordan ve ersun hocadan umudum var
                      https://www.saltanatmt2.com.tr/
                      https://www.youtube.com/watch?v=rcffADw6la0
                      https://www.youtube.com/channel/UCGC...OQyFlgQ/videos

Yorum

• İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

DEEP BLUE ve Cyzio henuz buralarda yok, demekki iyi gidiyorsun hocam
                        Tüü... Keçiören maçını kaçırmışım.

BJK kaç kaç bitti?

.
                        -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                        -"Burada klima yok mu?"
                        -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Ynt: Ersun Yanal | Teknik Direktör

İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Goller dışında tehlikeli pozisyonlari yok gibi bişey. Hoca maçın başında önde basarak oyunu rakip alana yikmaya çalıştı. Aslında iyi de gidiyodu ama gereksiz bi golle geri düştük planlar bozuldu.
                          Tehlikeli pozisyonları yok muydu? Gökhan biraz akıllı olsa, Belkalem 2 kişilik oynamasaydı 5-6 olurdu bu maç.

Yorum

• Ynt: Ersun Yanal | Teknik Direktör

İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tehlikeli pozisyonları yok muydu? Gökhan biraz akıllı olsa, Belkalem 2 kişilik oynamasaydı 5-6 olurdu bu maç.
                            Fatih kaç tane top çıkardı sanki. Medjaninin topu var o kadar.
                            ( ゚д゚)

Yorum

• bu maçı koşarak kazanamazdık. çünkü rakip en az bizim kadar hatta bizden daha çok koşuyordu.

Yorum

• Futbolla yatıp futbolla kalkan, % 90'ı futboldan anlamayan bir şehirdesin hocam
                                Allah kolaylık versin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim