Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak usameakcelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hüsyin ön libero oyuncusu. Bu saydığın pyuncuların hangisi ön libero da oynuyodu. Ayrıca bunlar zaten ilk 11 de oynuyolardı.
    şenol hoca da hüseyini yeterli görüyorduki yerine oyuncu transfer etmedi.
    ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• Artik Trabzon´un bol oksijenli havasinin gelen tenik direktörlerini carptigini acik acik düsünmeye basladim. Gelen olumsuz yönde degisiyor. Madem ligi 12-13 kisi ile biterecektik, o kadar niye para harcanip futbolcu alindi? Ersun Hoca´nin gelmesine sevinenlerdendim, ama hatanin neresinden dönülürse simdi kardir diyorum. Ben takimin hücum gücünü artiracagini düsünmüstüm Ziya dogandan sonra. Ama nerde al birini vur ötekine. Ziya Dogan dönemi arasinda hicbir fark yok. O zamanda gol atamiyorduk, simdide atamiyoruz. O zaman Ziya Dogan yedeklere sans tanimiyordu, Ersun Yanal da... Allahim sen sabir ver...Ne olur bizi bu eziyetten kurtar Ya Rabbim. Cünkü sesimizi kimseye duyuramiyoruz. Herkes üc maymunlari oynuyor hep.

Yorum

• İlk olarak psikopat_hamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        şenol hoca da hüseyini yeterli görüyorduki yerine oyuncu transfer etmedi.
        etmedi mi yönetim mi almadı

şenol güneş e sıcak bakmıyorum ama şuan itibariyle takımın başında olsa

bu kadroyla esun yanaldan çok daha başarılı olacağına inanıyorum

özellikle arkasında sadri şener gibi bir başkan olduktan sonra
        ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          etmedi mi yönetim mi almadı

şenol güneş e sıcak bakmıyorum ama şuan itibariyle takımın başında olsa

bu kadroyla esun yanaldan çok daha başarılı olacağına inanıyorum

özellikle arkasında sadri şener gibi bir başkan olduktan sonra
          işte onu bilemeyiz belki daha iyi olurdu belki daha kötü olurdu. belki de gökdeniz fatih szymek yattara takımdayken ersun hoca başta olsaydı şenol hocadan daha iyi iş çıkarırdı. bunları bilemiyeceğimiz için şu olsaydı şöyle yapardı diye yorum yapmak saçma olur diye düşünüyorum. ersun hocanın takıma uyguladığı antrenmanı, şenol hocanın ise yaptığı değişikliklerle maçı çevirebilme yeteneğini seviyorum. ama bana ersun hoca mı şenol hoca mı dersen ersun hocayı tercih ederim. ayrıca bu kadroyla şenol hoca başta olsaydı daha iyi durumda olurduk diyorsun ama şu anki durumda gökhanı, umutu yuhalayıp şenol hoca zamanında kadroda bulunan fatih tekke adına tezahürat yapıyoruz, yine şenol hoca zamanında kadroda olan gökdenizi anıyoruz, yattara eskisi gibi oynamıyo diyoruz. yani diyeceğim biçok şeyin o zamandan kötü olduğunu iddaa ediyoruz ama yine de şenol hoca olsa böyle olmazdı diyoruz sence de burda bi çelişki yok mu?
          En son psikopat_hamsi tarafından düzenlendi; 08.04.2009, 17:25.
          ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• hocam ilerde yattara,alanzinho,ısaac'i oynat yenilirsek bari böyle yenilelim

Yorum

• İlk olarak psikopat_hamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              işte onu bilemeyiz belki daha iyi olurdu belki daha kötü olurdu. belki de gökdeniz fatih szymek yattara takımdayken ersun hoca başta olsaydı şenol hocadan daha iyi iş çıkarırdı. bunları bilemiyeceğimiz için şu olsaydı şöyle yapardı diye yorum yapmak saçma olur diye düşünüyorum. ersun hocanın takıma uyguladığı antrenmanı, şenol hocanın ise yaptığı değişikliklerle maçı çevirebilme yeteneğini seviyorum. ama bana ersun hoca mı şenol hoca mı dersen ersun hocayı tercih ederim. ayrıca bu kadroyla şenol hoca başta olsaydı daha iyi durumda olurduk diyorsun ama şu anki durumda gökhanı, umutu yuhalayıp şenol hoca zamanında kadroda bulunan fatih tekke adına tezahürat yapıyoruz, yine şenol hoca zamanında kadroda olan gökdenizi anıyoruz, yattara eskisi gibi oynamıyo diyoruz. yani diyeceğim biçok şeyin o zamandan kötü olduğunu iddaa ediyoruz ama yine de şenol hoca olsa böyle olmazdı diyoruz sence de burda bi çelişki yok mu?
              gökhan la umuta bakınca performans olarak bir eksik göremiyoruz

iyi olurdu dememin sebebi

1 oyuncuları ersun yanal dan daha iyi motive ederdi

2 sizinde dediğiniz gibi ersun yanal ın bu sezon hiç yapamadığı şeyi oyuncu değişikliğiyle puan kurtarabilirdi

yine de dediğiniz gibi şöyle olsa böyle olsaydı diye teoriler üretmek bize birşey katmaz önümüze bakalım ve bu durumdan nasıl kurtuluruz onun hesaplarını yapmaya çalışalım

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                gökhan la umuta bakınca performans olarak bir eksik göremiyoruz

iyi olurdu dememin sebebi

1 oyuncuları ersun yanal dan daha iyi motive ederdi

2 sizinde dediğiniz gibi ersun yanal ın bu sezon hiç yapamadığı şeyi oyuncu değişikliğiyle puan kurtarabilirdi

yine de dediğiniz gibi şöyle olsa böyle olsaydı diye teoriler üretmek bize birşey katmaz önümüze bakalım ve bu durumdan nasıl kurtuluruz onun hesaplarını yapmaya çalışalım
                Yedekte sanki dunya yildizlari var.
                1

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yedekte sanki dunya yildizlari var.
                  adamı kulubede oturturursan yıldız olamaz tabi

Yorum

• Trabzon Ersun Hoca için bitmiştir
                    Umut Bulut

Yorum

• Ersun Yanal Trabzon için bitmiş olmasın

Yorum

• Evet , evet öyle...Bu nasıl bir gerginliktir böyle

Yorum

• Ezberler Bozulsun, Hak Eden Oynasın...

Hacettepe maçında hep birlikte göreceğiz. Hoca ezberini bozacak mı yoksa birtakım şeyler üzerinde ısrar edip kendi kendini yiyip bitirmeye devam mı edecek? Umarım inatçılığı bir kenara bırakıp sahada daha çok mücadele edecek, daha iyi top kullanacak bir ilk onbir belirler. Benim gönlümden şöyle bir kadro geçiyor:

___ ___ ___ Onur ___ ___ ___

Serkan __ Giray __ Egemen __ Cale

___ Göksu ___ Colman ___ Barış ___

Yattara ___ ___ ___ ___ Alenzinho

___ ___ ___ Gökhan Ünal ___ ___ ___

Yorum

• İlk olarak yakup tekin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hacettepe maçında hep birlikte göreceğiz. Hoca ezberini bozacak mı yoksa birtakım şeyler üzerinde ısrar edip kendi kendini yiyip bitirmeye devam mı edecek? Umarım inatçılığı bir kenara bırakıp sahada daha çok mücadele edecek, daha iyi top kullanacak bir ilk onbir belirler. Benim gönlümden şöyle bir kadro geçiyor:

___ ___ ___ Onur ___ ___ ___

Serkan __ Giray __ Egemen __ Cale

___ Göksu ___ Colman ___ Barış ___

Yattara ___ ___ ___ ___ Alenzinho

___ ___ ___ Gökhan Ünal ___ ___ ___
                            alanzinho olacak abi adamın adı öncelikle..

ikinci olarak ise Göksu'yu oynatmak gibi bir maceraya girmesin bence, girmez de zaten.. Sıfır profesyonel bir adamı kurtların önüne ben olsam atmam..
                            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Bu zamana kadar hep arkasında olduğum ersun hocaya olan inancımı belediye maçında 60 dakkada yaptığı değişiklikten sonra kaybettim durum 0-0 ken oyuna hüseyini almasını sadece bir şaka olarak nitelendirebildim.Umarım ilerki maçlarda değişmezlerinden kurtulur ve beni mahcup eder.umutu yada gokhanı yedeğe çekip alanzinho yattara ikilisini oynatmayı deneyemiyecekse zaten şampiyonluk umududa 0
                              #Dik oyna

Yorum

• Stadyum olarak genç bir oyuncunun, özellikle genç ve "Trabzonlu" bir oyuncunun kariyerine başlaması için 19 Mayıs Avni Aker'e oranla daha makul bir yer.. Tayfun örneği önümüzde..

Ben, birey olarak, Barış ve Göksu 11'de başlarsa çok sevinirim ama hata yaptıklarında gelip burada savunacak takati bulabilir miyim onları?? Bilemiyorum.. En kötü Kayseri'ye veririz kiralık 1'er yıllığına
                                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X