Son yaşanan Yusuf Transferi maskaralığının en çokta Ersun Hoca'yı yıprattığını düşünüyorum.Yusuf için futbolculuğundan karakterine kadar kefil olduğunu beyan eden ve hatta ''Evime davet ettiğim ender insanlardan biri '' diyerek taltif ettiği birinin yaşanan süreçte hocayı düşürdüğü durumu hesap etmişmidir acaba? Yahutta Hoca'mız insanları tanıma konusunda kendisine olan güveni ne hale gelmiştir şimdi....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon yaşanan Yusuf Transferi maskaralığının en çokta Ersun Hoca'yı yıprattığını düşünüyorum.Yusuf için futbolculuğundan karakterine kadar kefil olduğunu beyan eden ve hatta ''Evime davet ettiğim ender insanlardan biri '' diyerek taltif ettiği birinin yaşanan süreçte hocayı düşürdüğü durumu hesap etmişmidir acaba? Yahutta Hoca'mız insanları tanıma konusunda kendisine olan güveni ne hale gelmiştir şimdi....şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
Harcayan demeyin hocam.Neyi harcadı.Çokmu star oyunculardı da harcadı.Abdulaziz bizim sayemizde Ankaragücüne gitti bu mu harcama.Pazarspordan biz almasaydık Ankaragücünü rüyasında görebilirmiydi?Bunun adı mı harcama?Sorarım size?Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara
Yorum
-
İlk olarak dedili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugün maçtan sonra sana sormak isterdim:as oyuncularla çıkmanın mantığı neydi?
Yorum
-
Her ne kadar bir bildiği var desem de bu isyanları görmeli hoca.
İlk olarak dedili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugün maçtan sonra sana sormak isterdim:as oyuncularla çıkmanın mantığı neydi?İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilk yarıda forma şansı bulamayan & genç futbolcuların turşusunu kurmak olabilir benceA Revolution without dancing is a Revolution not worth having.
Yorum
-
İlk olarak dedili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugün maçtan sonra sana sormak isterdim:as oyuncularla çıkmanın mantığı neydi?
Rakip ciddi bir rakip. Bi kac hafta sonra feybe macimiz var. Neden as takimi oynatmasin?? Antalya macinda koyar yedekler. Sorun nerde??onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!
Yorum
-
AS takımın hazırlığa ihtiyacı yokmu?Karşındaki takım as kadrosuyla çıkmış,Hollandanın üst düzey takımlarından bir tanesi 2 hafta sonra FB maçın var.Bunları hiç oynatmadan direk maçamı soksun adam.Biz burda Ersun Hocayı yerden yere vuruyoruz.Diğerlerini oynatmadı diye.Bir de Herenverene baktınızmı?=Oyuncu değişikliğini ne zaman yaptı.Ben söyleyim 90+2 de yaptı.Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara
Yorum
-
İlk olarak TS-Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRakip ciddi bir rakip. Bi kac hafta sonra feybe macimiz var. Neden as takimi oynatmasin?? Antalya macinda koyar yedekler. Sorun nerde??şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
CEVAT KOL - Antalya 10.01.2009 Trabzon teknik direktörü Yanal "Yusuf'un tutumu profesyonelce. Beraber olmak istediğimiz oyuncuların önce gönlünü kazanmalıyız" sözleriyle yönetime ince bir mesaj yolladı.. Yusuf Şimşek transferi için yönetime sürekli ısrarda bulunan, hatta bu oyuncuya 10 günlük çalışma programı bile veren Ersun Yanal'dan, transferi 3 haftada bitiremeyen yönetime ince mesaj... Bordo-mavililerin tecrübeli hocası, Yusuf'un tutumunun profesyonelce olduğunu belirterek, kariyerine Beşiktaş'ta devam etmek istemesinin normal olduğunu söyledi.
'BAZI GERÇEKLERİ GÖRMELİYİZ'
Yanal, Heerenveen maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, "Trabzonspor'un birtakım gerçekleri var. Beraber olmak istediği oyuncuların önce gönlünü kazanmalı. Yusuf da iyi ve profesyonel bir oyuncu. Ona başarılar diliyoruz. Yusuf'un hareketi profesyonel bir tutum. Bunun değerlendirmesini herkes kendine göre yapacaktır" diyerek transferi 3 haftada bitiremeyen yönetime mesaj yolladı.
'ŞAMPİYONLUK STRESİ YAŞIYORUZ'
Kadroda bazı rotuşlar yapacaklarını da belirten Yanal, alacakları oyuncuların güncel ve herşeyiyle Trabzonspor'a ait olması gerektiğini vurguladı. Şampiyonluk stresinin takımlarını oldukça etkilediğini de dile getiren tecrübeli teknik adam, "Bizim en büyük avantajımız, her kesim tarafından sevilen bir kadro kurmuş olmamız. Şampiyonluk yarışının sonuna kadar süreceğini düşünüyorum. Bu yarışta en az 3-4 takım olacak" şeklinde konuştu.
Cevat'a bak aklısıra ortalığı bulandıracak, doğruysa bile Trabzon'un menfaati açısından yazılır mı bu .En son Mustafa Yılmaz tarafından düzenlendi; 11.01.2009, 12:39.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum