Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hoca çok iyisin ama ortasaha iyice düşmüşken,bir de maç 4-0'ken çift forvete dönmek anlamsızdı bunu söylemem lazım..

Yorum

• Ynt: Ersun Yanal | Teknik Direktör

İlk olarak truva28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hoca çok iyisin ama ortasaha iyice düşmüşken,bir de maç 4-0'ken çift forvete dönmek anlamsızdı bunu söylemem lazım..
      Hoca işi sova döktü biraz ama maci koparmisken yapmasinda bir sakinca yok.
      Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• Macin 2. yarisindaki oyuncu degisiklikleri, Yusufu sol beke cekmeler, Cardozonun yanina Yatabarenin girmesi falan, bunlarin tek aciklamasi var, adam kafasindaki B-C-D planlari icin deneme yapiyor, bence gercek Ersun Yanali, ligin 2. yarisinda görecegiz.
        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Açıkçası ilk döneminde hiç beğenmiyordum ve iyi de futbol oynamıyorduk ancak şu an görüyorum ki o kadroyla bu kadro arasındaki kalite farkı nedeniyleymiş.

O kadro şampiyon kadronun temeliydi ama toplandığı ilk sene fark yaratacak bir kadro değildi.

Ama bu kadro ile hoca farkını da görmüş olduk.

Ve şuna eminim ki gelmesinin tek sebebi bu kadroyla çalışmak istemesidşr. Mesela geçen seneki kadroya aynı parayı da versen gelmezdi hoca.

Şu son 2 haftadır yaşadığımız mutluluğu çok özlemiştik.

Teşekkürler.
          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Turkıye'nın sıradısı hocası ıle sıradısı takımı olma yolunda ılerlıyoruz.
            Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Bu sene olmazsa Allahın izniyle seneye şampiyon yapacak..

Yorum

• Teşekkürler.

Yorum

• Birgun dayanamayip sahaya girecek gol atacak diye korkuyorum Yetmiyor abi takım 3 atıyor 4 atıyor hocamıza yetmiyor. Iste bunu gormek istiyorduk! Vahid'in egosu Ersun Yanal'a yakışırdı aslında.. Ama hocamız o kadar efendi ki.. Büyüksün hocaam!
                  #7 Óscar René Cardozo Marin
                  #28 Abdul Majeed Waris
                  #8 Mehmet Ekici
                  #11 Kévin Constant

Yorum

• Ersun Yanal | Teknik Direktör

Hocam avrupayi inletelim bu sene. Ligde sampiyon olmasak bile Tr kupasini alalim ve avrupada ceyrek veyahut yari finali gorelim seninle en azindan.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hocam avrupayi inletelim bu sene. Ligde sampiyon olmasak bile Tr kupasini alalim ve avrupada ceyrek veyahut yari finali gorelim seninle en azindan.

Turkiye kupasi bizden sorulacak. Hissediyorum engel cikmazsa onümüze kupa bizim!
                      #28 Abdul Majeed Waris
                      #8 Mehmet Ekici
                      #11 Kévin Constant

Yorum

• İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu sene olmazsa Allahın izniyle seneye şampiyon yapacak..
                        Seneyi bekleyecegini hic zannetmiyorum ben... Ama 2015'i kastediyorsan seneye diye haklisin

Yorum

İlk olarak Hatice Aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Turkiye kupasi bizden sorulacak. Hissediyorum engel cikmazsa onümüze kupa bizim!

Finali kiminle istersin diye sormama gerek var mi acaba .

Azizeyi morartmasi cok guzel olur. Belki o kizginlikla sb taraftarida azizeye saldirir sahaya dalip

Yorum

İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Finali kiminle istersin diye sormama gerek var mi acaba .

Azizeyi morartmasi cok guzel olur. Belki o kizginlikla sb taraftarida azizeye saldirir sahaya dalip

Finali bunlarla oynarsak bu sefer alamayız futbolumuzdan hocamızdan süphem yok o maç oynanmaz ya da hakem bizi 9 kişi bırakır pis oyunlar döner bence.
                            #28 Abdul Majeed Waris
                            #8 Mehmet Ekici
                            #11 Kévin Constant

Yorum

İlk olarak Hatice Aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Finali bunlarla oynarsak bu sefer alamayız futbolumuzdan hocamızdan süphem yok o maç oynanmaz ya da hakem bizi 9 kişi bırakır pis oyunlar döner bence.

Benim gorusum tam tersi. Olasi bir final macinda hakemle beraber feneri yeneriz.

Fakat onlara final degil gruptan cikmayi bile laik gormuyorum orasi ayri.

Yorum

• bu adamı yedirmezler bize,Hollanda maçından sonra Fatih'i kovarlar Ersun Hoca'yı getirirler milli takımın başına

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim