İlk olarak antifb_forzats tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak erol_izm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaklısın kardeş. Ersun Yanal gibi beceriksiz bir forvetimiz var değilmi?
İlk olarak mkmsas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGiray- Alanzinho değişikliği yerine, Selçuk-Alanzinho dğişikliği yapsaydın, hem gerçek bir stoper ile oynayacaktın hem de orta sahada savunmacı varlığını Selçuk gibi rezilleri oynayan biri yerine Hüseyin gibi savunma görevini gayet iyi yapmakta olan biri ile sağlayacaktın...İlk olarak antifb-forzats tarafından gönderildiYazık günah gerçekten apaçık ayağına gelen tüm topları kaptıran rakibe paslar atan selçuk varken gitti colmanı çıkarttı. Bitsin artık bu aşk yeter artık. O formayı kim hakediyorsa ona ver. Hoca seni seviyordum hala da seviyorum ama şu selçuk aşkından vazgeç. Bu adamı yıldız yapamazsın...Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!
Yorum
-
İlk olarak erol_izm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaklısın kardeş. Ersun Yanal gibi beceriksiz bir forvetimiz var değilmi?Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak ugrpnk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman için yaptığı açıklamaya bakın bi...
"Seyircinin isteği arzusu çok farklı tabii ki. Colman defansif yönü kuvvetli bir oyuncu. Colman'ın performansı ile ilgili bir sorun yok. Değiştirme sebebimiz de oyunu rakip alana yıkmak istemekle alakalı bir değişiklikti" dedi.
yok artık lebron james diyorum...Kazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."
Yorum
-
İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu beceriksiz forvetleri görüpte forvet aldırmayıp 15 dakika oynatacağı adama 4 milyon euro döktüren de cilalı ibo değil mi??
Yorum
-
İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocanın devre arası transfer performansını özetlemişsin.Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!
Yorum
-
Hocam çıkıp golu sen atmayacaksın tabii, ama bu Selçuk'a 90 dakika nasıl sabrettin ben anlayamadım doğrusu.
Colman hucüma katkı yönünden 2 Selçuk eder (Selçuğun bu formuyla). İnşallah ilerleyen haftalarda bu yanlışından dönersin.Devlerin mezarı, Avni Aker Stadı
Yorum
-
Gökhan Ünalı Ersun Yanal aldırmadı. İstemedide fakat yönetim prestij için satın aldı. Ayağında top tutabilen bir forvet istiyordu yanal. Ersun yanalın oyuncu seçimlerine her seyine laf edebiliriz ama bu adam iyi futbolcudan anlıyor yönetim kadronun tamamını ona kurdurmalıydı.
Yorum
-
İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu beceriksiz forvetleri görüpte forvet aldırmayıp 15 dakika oynatacağı adama 4 milyon euro döktüren de cilalı ibo değil mi??
Senin elinde zaten 5,5 milyon euro verip aldığın bir gol kralı, iyisiyle kötüsüyle sezon başına 14-15 gol atan ikinci bir forvet oyuncun ve geleceği parlak düşüncesiyle aldığın üçüncü bir forvet oyuncun mevcut. 4-5 milyon euro verip bir forvet daha aldırma isteğini başkan bile kabul etmezdi sanırım. Herkesin sol açık transferi istediği bir dönemde tercihini golcü'den yana kullanmaması doğru karardı.En son erol_izm tarafından düzenlendi; 07.03.2009, 22:16.Get up, stand up: dont give up the fight!
Yorum
-
Selçuğa tahammül etmesi çok can sıkıcı.. ilk çıkan adamın giray ve colman olması dahada can sıkıcı.."Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
İlk olarak Adil ÖZGÜR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGirayın çıkarılışı yanlıştı, bence Selçuk çıkması gerekiyordu, belki yenemezdik, ancak (1) puan açıkça Ersun Yanal yüzünden heba oldu. Yoksa en kötü ihtimal berabere kalırdık.
Yorum
-
İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocanın devre arası transfer performansını özetlemişsin.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum