Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sezon başında uzun süredir ilk defa muhalafet olmayan büyük çoğunluğun içine sinen bir kadro oluşturuldu ve uzun süredir ilk defa herkesin umutlu olduğu ve FUTBOL BİLGİSİNE laf edilemeyen bir teknik direktör getirildi. İnşallah bu sefer şeytanın bacağını kırarız.

En önemlisi neden bu adamı oynatmıyor diyemeyeceğimiz bir adam. Herkes iyi olanın oynayacağına emin. Bence herkesi kilitlediği en önemli nokta da bu.
    En son Fatih K. tarafından düzenlendi; 12.11.2014, 20:14.
    #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Siz yapmayın bari
      Arif saygı göster bari.Ersun yanal'ı herkes sevmek zorunda mıdır.Ben de hoş gelmedi diyorum kime ne.
      Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Kolay kolay içime sinmeyecek bir isim ama artık Trabzonspor Teknik Direktörü kendisi. Destek olmak, en azından köstek olmamak gerekiyor.
        www.x.com/zykmda

Yorum

• Hocam işin çok zor vallaha. Kafayı yemeden devam edebilirsen iyi.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yerliler bayram etmiş.. Artık oynayıversinler bi zahmet..
            evet, yusuf sevinçten ağlayacak neredeyse

Yorum

• Galatasaray, Kharkiv, Gençlerbirliği maçlarından azami 7 puan alırsa rüzgarı arkasına alacaktır hoca.
              #TRABZONSPOR#

Yorum

• Hoş geldin.Bu takıma bu taraftarın istediği oyun tarzını oynayacak nadir hocalardan.2008/2009 da çok koşan geriye düştüğü anda skoru çevirebilecek yetenekte ve güçte bir takım vardı.Bu kadro o kadroya göre çok daha güçlü.Sabır gösterilirse çok başarılı olur.
                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Genelde yabancılar gülüyordu cardozo ve costant hariç.Şimdi herkesin ağzı kulaklarında.Malum Ersun hocanın öğrencileri ile ilişkileri çok iyidir.

Yorum

• Bu arada kadronun ortasahasında kocaman bir çukur var hocam.
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• Vahid Halilhodzic yerlileri haraca kesiyormuş sanırım.

Mahallenin serserisinden kurtulmuş mahalle sakini gibi şen şakrak vatandaşlar.
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• Ynt: Ersun Yanal | Teknik Direktör

Gsyi yenersek o ruzgarla iyi eseriz..

Gs maci bizim icin cok onemli. Kaubedersek hedef 3.luk olur.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Vahid Halilhodzic yerlileri haraca kesiyormuş sanırım.

Mahallenin serserisinden kurtulmuş mahalle sakini gibi şen şakrak vatandaşlar.
                          la bu vahid size ne etti, diyesim geldi

Yorum

• Türk futbolcular ağır antrenmanlara alışkın değildi, tembeldiler ya, onun sevinci olabilir mi ?
                            9 # Osvaldo'

Yorum

• İçime sinmedi klişe oldu bu formda....
                              Her şeyin kolayını isteseydim bende Trabzonsporlu olmazdım. Trabzonsporlu doğduk; öyle öleceğiz.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                la bu vahid size ne etti, diyesim geldi
                                Benim Vahid ile bir sorunum yok. Gördüğüm manzarayı yorumladım
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X