Şu yanında ki adam yöeneticimidir? bu adamlara kaldıysak zaten bu takımda tekkede başarılı olaması zor...meymenetsiz herif basın önüne çıkıyorsun azz bi suratını düzelt...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Staj yaptığım şirkettin genel müdürü kovulmuştu da adam kanunsuz olarak kovulduğunu iddia edip günlerce işe gelip gitmeye devam etmişti. Kıyıda köşede boş boş oturuyordu, en son cebine 3-5 kuruş sıkıştırıp gönderdilerdi. Şenol'a tazminat ödememek için kovamadılar herhalde, o da tazminat alabilmek için istifa etmeyince böyle garabet bir durum oluştu. Buna ne görev verildiğini bile açıklayamadılar.İlk olarak Pshycologist41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenol bey o basın toplantısına hangi yüzle çıktı cok merak ediyorum
Kovulan teknik direktörün utanıp sıkılmadan yeni teknik direktörün tanıtım toplantısına katıldığını da ilk defa görmüş olduk. Neresinden baksan rezillik. Takımları çekip gelmiş bir de sdfasjklfsdaklfa. 72 yaşındasın, paran pulun mu yok da kendini böyle durumlara düşürüyorsun. Ar damarı çatlamış.
Yorum
-
Fatih Tekke düğüne gelmiş gibi neşeli ve heyecanlı, yanındaki iki lüzumsuz da cenazeye gelmiş gibi kederliydi. Çok üzüldüyseniz defolun gidin arkadaş, zorla mı tutuyorlar sizi orada.İlk olarak makbernatsu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu yanında ki adam yöeneticimidir? bu adamlara kaldıysak zaten bu takımda tekkede başarılı olaması zor...meymenetsiz herif basın önüne çıkıyorsun azz bi suratını düzelt...
Yorum
-
Yüzde yüz katılıyorum size. Surat yok, hitabet yok, agirlik yok, adamda yok yok, gel gor ki Trabzonspor baskan yardimcisi.İlk olarak makbernatsu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu yanında ki adam yöeneticimidir? bu adamlara kaldıysak zaten bu takımda tekkede başarılı olaması zor...meymenetsiz herif basın önüne çıkıyorsun azz bi suratını düzelt...
Yorum
-
Toplantıda eleştirilecek tek kişi kadraja girip bir de uyaranlara kızan adamdı.
Şenol Güneş ben ön planda değilim tavrındaydı.
Yönetici kameralar önünde durmaya alışkın olmayabilir.
Bizim yörenin insanı aksi, sinirli ama aynı zamanda şakacı ve neşelidir. Her şeyin özeti gibi bir toplantıydı.
Yorum
-
Oldukça hayali bakış açısı, Şenol Güneş Fatih Terim değil, bundan önce kovulup gönderilmedi, hepsinde kendi isteğiyle istifa etti. Özkan hoca da geç yaşlarında kulüpte görev aldı. O da para için mi görev aldı ki kendisi Galatasarayda da hocalık yapmıştı. Camia içerisinde akıllı, zeki üç beş tane insan vardı ikisi öldü zaten demek ki kendisi o rolü üstlenmek istedi. Söylediğiniz karakterde olsa benim yerime Fatih geliyorsa ben bu işi bırakır giderim der tatilini yapardı. Her insan hata yapabilir yanlış demeçlerde bulunabilir. Fatih Beşiktaşa gitmeden önce Trabzonspor ile de görüştü o görüşmenin ardından Trabzonspor cephesinden yapılan açıklamalara bakın isterseniz kim kimi istiyormuş kim istemiyormuş. Şimdi o yıllara dönüp Fatih öyledir böyledir bu kulüpten içeri girmemelidir mi diyeceğiz. Bu kulüp kar marjı amacıyla yürütülen şirket değil kültürü var geçmişi var şu anki yönetimden kimse Şenol Güneş'i kovamaz. Kıyıda köşede boş boş oturuyor benzetmesini yaptığın adam Trabzonspor tarihinin neredeyse her yerinde. Kulübün kimin tarafından yönetildiği belli, bu gerçeklikte Şenol Güneşin kulübün herhangi bir yerinde bulunması önemlidir. Başarısız olmuştur, yaşı da hocalığa uygun değildir hiç teklif yapılmamalıydı benim şahsi sportif düşüncem budur ancak Şenol Güneş kendi istemediği sürece kimse kulübün kapısından dışarı çıkaramaz.İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStaj yaptığım şirkettin genel müdürü kovulmuştu da adam kanunsuz olarak kovulduğunu iddia edip günlerce işe gelip gitmeye devam etmişti. Kıyıda köşede boş boş oturuyordu, en son cebine 3-5 kuruş sıkıştırıp gönderdilerdi. Şenol'a tazminat ödememek için kovamadılar herhalde, o da tazminat alabilmek için istifa etmeyince böyle garabet bir durum oluştu. Buna ne görev verildiğini bile açıklayamadılar.
Kovulan teknik direktörün utanıp sıkılmadan yeni teknik direktörün tanıtım toplantısına katıldığını da ilk defa görmüş olduk. Neresinden baksan rezillik. Takımları çekip gelmiş bir de sdfasjklfsdaklfa. 72 yaşındasın, paran pulun mu yok da kendini böyle durumlara düşürüyorsun. Ar damarı çatlamış.
Fatih hocaya hayırlı olsun. Umarım başarılı olur. Sabır gerekiyor. Hedeflerin gerçekçi konulması gerekiyor. Ligde doğru düzgün galibiyet alamayan kadrodan kupa bekleniyor çok yanlış. Oyun ümit verir ama istikrarsız olursa kupa başarısı beklersin bizde hem oyun umut vermiyor hem de takım istikrarsız. Ben hiçbir şey beklemiyorum. Zaman verilsin hedefler taraftara anlatılsın bütün kulüp yeniden yapılansın 4 sene 5 sene bekleyelim sorun değil.En son Emirhan Uludüz tarafından düzenlendi; 11.03.2025, 16:18.
Yorum
-
insan kendini bi düzeltir, toparlanir. Adamin surati neymis öyle sanki cenazede. Bide basinin önüne cikiyon iki laf kuramiyon.İlk olarak makbernatsu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu yanında ki adam yöeneticimidir? bu adamlara kaldıysak zaten bu takımda tekkede başarılı olaması zor...meymenetsiz herif basın önüne çıkıyorsun azz bi suratını düzelt...
Bu adamlar is bilmez, yönetim bu adamlardan dolu o yüzden zaten tsnin durumu iyi degil ve olmicak.
Yorum
-
"Şenol Güneş Fatih Terim değil" sözünüze sonuna kadar katılıyorum. Fatih Terim'i günahım kadar sevmem ama "Beşiktaş için canımı veririm" dememiştir.İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOldukça hayali bakış açısı, Şenol Güneş Fatih Terim değil, bundan önce kovulup gönderilmedi, hepsinde kendi isteğiyle istifa etti. Özkan hoca da geç yaşlarında kulüpte görev aldı. O da para için mi görev aldı ki kendisi Galatasarayda da hocalık yapmıştı. Camia içerisinde akıllı, zeki üç beş tane insan vardı ikisi öldü zaten demek ki kendisi o rolü üstlenmek istedi. Söylediğiniz karakterde olsa benim yerime Fatih geliyorsa ben bu işi bırakır giderim der tatilini yapardı. Her insan hata yapabilir yanlış demeçlerde bulunabilir. Fatih Beşiktaşa gitmeden önce Trabzonspor ile de görüştü o görüşmenin ardından Trabzonspor cephesinden yapılan açıklamalara bakın isterseniz kim kimi istiyormuş kim istemiyormuş. Şimdi o yıllara dönüp Fatih öyledir böyledir bu kulüpten içeri girmemelidir mi diyeceğiz. Bu kulüp kar marjı amacıyla yürütülen şirket değil kültürü var geçmişi var şu anki yönetimden kimse Şenol Güneş'i kovamaz. Kıyıda köşede boş boş oturuyor benzetmesini yaptığın adam Trabzonspor tarihinin neredeyse her yerinde. Kulübün kimin tarafından yönetildiği belli, bu gerçeklikte Şenol Güneşin kulübün herhangi bir yerinde bulunması önemlidir. Başarısız olmuştur, yaşı da hocalığa uygun değildir hiç teklif yapılmamalıydı benim şahsi sportif düşüncem budur ancak Şenol Güneş kendi istemediği sürece kimse kulübün kapısından dışarı çıkaramaz.
Fatih hocaya hayırlı olsun. Umarım başarılı olur. Sabır gerekiyor. Hedeflerin gerçekçi konulması gerekiyor. Ligde doğru düzgün galibiyet alamayan kadrodan kupa bekleniyor çok yanlış. Oyun ümit verir ama istikrarsız olursa kupa başarısı beklersin bizde hem oyun umut vermiyor hem de takım istikrarsız. Ben hiçbir şey beklemiyorum. Zaman verilsin hedefler taraftara anlatılsın bütün kulüp yeniden yapılansın 4 sene 5 sene bekleyelim sorun değil.
Şenol Güneş'in "Beşiktaş için canımı veririm" sözleri hakkında ne düşünüyorsunuz?En son Tarjeta Amarill tarafından düzenlendi; 11.03.2025, 16:44.
Yorum
-
Fatih beşiktaş ' a gitmeden önce bizimle görüştü o görüşmenin ardından söylenenlere bakın kısmından sonrasını dikkatle okuyamadım.İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOldukça hayali bakış açısı, Şenol Güneş Fatih Terim değil, bundan önce kovulup gönderilmedi, hepsinde kendi isteğiyle istifa etti. Özkan hoca da geç yaşlarında kulüpte görev aldı. O da para için mi görev aldı ki kendisi Galatasarayda da hocalık yapmıştı. Camia içerisinde akıllı, zeki üç beş tane insan vardı ikisi öldü zaten demek ki kendisi o rolü üstlenmek istedi. Söylediğiniz karakterde olsa benim yerime Fatih geliyorsa ben bu işi bırakır giderim der tatilini yapardı. Her insan hata yapabilir yanlış demeçlerde bulunabilir. Fatih Beşiktaşa gitmeden önce Trabzonspor ile de görüştü o görüşmenin ardından Trabzonspor cephesinden yapılan açıklamalara bakın isterseniz kim kimi istiyormuş kim istemiyormuş. Şimdi o yıllara dönüp Fatih öyledir böyledir bu kulüpten içeri girmemelidir mi diyeceğiz. Bu kulüp kar marjı amacıyla yürütülen şirket değil kültürü var geçmişi var şu anki yönetimden kimse Şenol Güneş'i kovamaz. Kıyıda köşede boş boş oturuyor benzetmesini yaptığın adam Trabzonspor tarihinin neredeyse her yerinde. Kulübün kimin tarafından yönetildiği belli, bu gerçeklikte Şenol Güneşin kulübün herhangi bir yerinde bulunması önemlidir. Başarısız olmuştur, yaşı da hocalığa uygun değildir hiç teklif yapılmamalıydı benim şahsi sportif düşüncem budur ancak Şenol Güneş kendi istemediği sürece kimse kulübün kapısından dışarı çıkaramaz.
Fatih hocaya hayırlı olsun. Umarım başarılı olur. Sabır gerekiyor. Hedeflerin gerçekçi konulması gerekiyor. Ligde doğru düzgün galibiyet alamayan kadrodan kupa bekleniyor çok yanlış. Oyun ümit verir ama istikrarsız olursa kupa başarısı beklersin bizde hem oyun umut vermiyor hem de takım istikrarsız. Ben hiçbir şey beklemiyorum. Zaman verilsin hedefler taraftara anlatılsın bütün kulüp yeniden yapılansın 4 sene 5 sene bekleyelim sorun değil.
Fatih Tekke ' nin beşiktaşa gittiğinde verdiği demeçte koyduğu TRABZONSPORLULUK karakterini Şenol Güneş benim hatırladığım 20 senede koyamadı .
Şenol güneş isimli zat , gerek beşiktaş ' ın başında verdiği demeçlerle gerekse TRABZONDAKİ maçta taraftarlarla girdiği polemiklerle kendini bitirmiştir.
Trabzonspor ' un geçmişinde vardır. Geleceğinde olmasına ise gerek yoktur .
Yorum
-
yoo alanyasporda idi sanirim farioli ayrilgi sonrasi ersun yanal yeni hoca olmustu basin toplantisina beraber katilmislardi. Farrioli Ersuna basarilar dilemisti falan.İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol'a tazminat ödememek için kovamadılar herhalde, o da tazminat alabilmek için istifa etmeyince böyle garabet bir durum oluştu. Kovulan teknik direktörün utanıp sıkılmadan yeni teknik direktörün tanıtım toplantısına katıldığını da ilk defa görmüş olduk. Neresinden baksan rezillik
Tazminat konusunda ise adamin ne kadar tazminati olacak sanki haa tazminat odedin haa calistirdin yine ayni parayi odeyeceksin. Oyunculara fesih beseli odeyen yonetim bunu mu takacak. Bana tazminat olayi pek mantikli gelmiyor. Sonra Senol yonetimi arayip ben birakiyorum, antremana cikmayacagim dedi sayet senin dedigin gibi olsa Senol kovulana kadar takimin basinda dururdu. Senol milli takimdan ayrildiginda da Tff de sportif direktor birsey tekkif edilecegi soyleniyordu da Besiktas ile anlasti.
Yorum
-
Bilgi için teşekkürler. Alanya'da aynı durumun olduğunu bilmiyordum. Peki Farioli o basın toplantısında Şenol Güneş'in bugün yaptığı gibi cenaze törenine gelmişçesine surat asmış mıydı?İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyoo alanyasporda idi sanirim farioli ayrilgi sonrasi ersun yanal yeni hoca olmustu basin toplantisina beraber katilmislardi. Farrioli Ersuna basarilar dilemisti falan.
Tazminat konusunda ise adamin ne kadar tazminati olacak sanki haa tazminat odedin haa calistirdin yine ayni parayi odeyeceksin. Oyunculara fesih beseli odeyen yonetim bunu mu takacak. Bana tazminat olayi pek mantikli gelmiyor. Sonra Senol yonetimi arayip ben birakiyorum, antremana cikmayacagim dedi sayet senin dedigin gibi olsa Senol kovulana kadar takimin basinda dururdu. Senol milli takimdan ayrildiginda da Tff de sportif direktor birsey tekkif edilecegi soyleniyordu da Besiktas ile anlasti.
Yorum
-
Çok mutlu oldum. Hayırlı olsun. Umarım başladığı gibi devam eder. Sözleşme bitene kadar kimse ne zaman gidecek demez
5 yıllık sözleşme de , boş mukaveleye imza da tam bir centilmenlik , sadakat örneği. Başlangıcın için bile teşekkürler Fatih Sultan
Ancak Fatih inde kendini deneye deneye geliştirmesi gerekiyor. çok iyi antrenörler seçmesi gerekiyor.
İsimden ziyade dayanıklı(fazla sakatlanmayan) hızlı oyuncular seçmesi gerekiyor. Örneğin Sörloth
Başarılar Hocam. Vaktin çok yavaş yavaş emek emek13 Vitor Hugo
Yorum

Yorum