Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Seni o kadar çok seviyorum ki kaptan başarılı olmanı o kadar çok istiyorum ki anlatamam. Ama bu yönetim kendini kurtarabilmek adına senin gibi bir değeri çamurun içine attı resmen , biz her şart ve koşulda arkandayız en azından biliyoruz ki işler kötü gittiğinde bizim gibi dert edinecek birisi var. Yolun açık olsun yuvana hoşgeldin.
    Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Allah utandırmasın, hayırlı uğurlu olsun.

Futbolculuğunda Turkiyenin en iyisi, dünyanında sayılı isimlerinden biriydin aynı başarıyı hatta fazlasını teknik direktör olarak yakalayabilmeni tüm kalbimle dilerim.

Bordo mavi bu adama yakışıyor.
      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Hayırlı olsun hocam çok sevindim. Başarılar.
        ( ゚д゚)

Yorum

• Oyuncularla iletişim konusunda iyi olduğunu düşünüyorum. Çabucak ivme yakalayan teknik direktörler üstün taktikleri sayesinde yapmıyor bunu, oyuncularla doğru iletişimi kurarak yapıyor. Şenol Hoca, Fatih Tekke'den daha iyi teknik taktik bilgiye sahiptir mesela ama oyuncuları anlayabilecek, dertlerini görebilecek ve onlarla aynı frekansı yakalayabilecek durumda değil. Fatih Tekke ise hem röportajlarında gördüğümüz kadarıyla hem de daha bugün ilk antrenman videosundan gördüğümüz üzere oyuncularıyla yakın ilişkiler kurmayı seven birisi. Bu da oyunculara aslında "ruh" dediğimiz şeyi verir. Mesela Ünal Karaman varken takım oynuyor dedik ama ruhsuz oynuyor demedik. Avcı döneminde skor alırken de takıma ruhsuz diyorduk mesela. Neden? Avcı kurumsal yaklaştığı için sahada onun için savaşacak bir oyuncu yoktu. Fatih Tekke ise doğru iletişimle kendisi için savaşacak bir oyuncu grubu oluşturabilir. Yaş itibariyle mevcut futbolcuların dertlerini anlayabilecek, cana yakın ve dobra bir adam. Kısa sürede bir ivme yakalarız diye düşünüyorum. Umarım uzun vadede de doğru planlamayla güzel bir oyun seyretebilir bize. Şu ana kadar bir teknik direktörün gelişine bu kadar sevinmemiştim

Yorum

• Hosgeldin hocam basarili olmani yurekten temenni ediyorum
            Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Ve nihayet gerçek Trabzonspor'lu ve nihayet hayatında sadece Trabzonspor olan efsane bir insan geldi Fatih Tekke geldi.Hayırlı olsun İnşaAllah çok başarılı olacaktır.Çok zaferler kazanacaktır.Yeni gelen teknik direktörler ilk maçlarını kazanır demek ki deplasman galibiyeti Fatih Hocaya nasipmiş.Haydi Fatih Hocam hep beraber yılmadan, pes etmeden, azimle sonuna kadar mücadele ederek çok büyük efsane başarılar ile yine şampiyon olacağız yine tarih yazacağız.Fatih Hocam Hoşgeldin...

Yorum

• Umarim tarihimizin en basarili teknik direktörlerinden birisi olur ama bu rantci zihniyet icin bir dönem daha taraftari oyalamak icin yem islevinden öteye gitmesi zor..Mantigim böyle diyor ama icimden bir ses basarili olacak diyor..Bunada inanmak istiyorum..
                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Ertuğrul Doğan ın bizzat orada olup Şenol Hoca dan bir bayrağı alıp Fatih Tekke ye teslim etmesi gerekirdi.
                  O yardımcı konu mankeni olmasa daha iyi bile olurdu

Yapılması gereken gerekirse stadda o devir teslimi yapmaktı

Şenol Hoca nın orada olmasına ise doğru harekettir diyorum
                  Tamam adamıın sportif yada herhangi bir direktör olmasını istemiyorum ama orda olması güzel manzara olur

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Toplantı amatörceydi, doğru. Fatih Hoca'nın yüzündeki tebessüm, o amatörlüğü örttü.

On beş yıl önce Feriye'de forma tanıtan kurumsallıktan, bugün "iki" efsanesini aynı masada buluşturan ve ustadan çırağa görev tesliminin tarihî anına bir moderatör ayarlayamayan vasatlığa...

Ertuğrul Doğan zihniyeti bu işte.
                  13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben Şenol ve Fatih hocanın yanında medya ve iletişim direktörü olarak Can Karyağdı'yı görmek isterdim. Böyle geçiş dönemlerinde iletişimin sağlıklı yönetilmesi gerekiyor. Kulupte bunu Can Karyağdı'dan başka yapabilecek insan yok, kaldı ki başka kimsenin de görevi değil zaten. Acaba neredeydi bugün?
                    Masada oturmuyordu ama salondaydı. Toplantı bitti sanıp giderlerken, soru cevap kısmı olacak diye o geri oturtturdu Fatih ve Şenol hocaları. Salonda olmasına rağmen, masada değildi. Ben yanlış görmedim değil mi ?

Yorum

• şenol hoca kesinlikle kulüpte kalmalı uzun yıllar. mevcut yönetimde boş beleş adamlar var. kimseyi tanımıyoruz. çoğu yetkiyi şenol hocaya bırakmak lazım. şenol-fatih ikilisi tutar.
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Umarım çok başarılı olur. Hayırlı olsun inşallah.
                        "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Allah utandirmasin hayirli olsun, insallah basarili olursun adamci olmadik olmayiz isini duzgun yaparsan yaninda arkandayiz avci ve senol gibi sapitirsan karsindayiz , en buyuk talihsizligin erto gibi bir isbilmez baskancigin zamaninda gelmen bu klube isimiz zor allah yardimcimiz olsun..
                          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Kadro bu lig için iyi ama oyuncularda motivasyon yok buraya sadakat yok bağlılık yok inanç yok. Tekke’de bunların hepsi var. Olması gereken taa en başında Tekke’ye u19dan itibaren görev verilmesiydi. Ancak tırnakları ile kazıyarak geldi. Yönetim taraftarın baskısına dayanamadı. Arkaplanda çok şey vardır bilmediğimiz bundan eminim. Ama herkesin aksine Tekke bu kulübün hiçbir şey kaybetmeyeceği şansı bir döneminde geldi. Sıfırdan ayağa kaldırmak, zirveyi korumaktan daha kolaydır. Bir deplasman galibiyeti Tekkeyi başarılı kılacaktır. Bir bodrumu geçmesi başarılı kılacaktır. Başkana olan nefret doruklarda ama alınan bu karardan dolayı ben destek tarafına geçiyorum. Bir süre kötü yorum yok. Teşekkürler

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              şenol hoca kesinlikle kulüpte kalmalı uzun yıllar. mevcut yönetimde boş beleş adamlar var. kimseyi tanımıyoruz. çoğu yetkiyi şenol hocaya bırakmak lazım. şenol-fatih ikilisi tutar.
                              Senol günes kesinlikle gitmeli.. ihsan derelioguluda gitmesi lazim.. bu eski kafalardan kurtulmamiz lazim

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Şenol güneş maç sonu çıkıp tekkeyi korumaya yönelik hakemlere laf atmayacaksa, trabzonsporun ağırlığını maç sonu galibyet veya mağlubiyette açıklamaları ile hissettirmeyecekse, milli takım forsunu kullanıp oyuncu ayartmayacaksa ve milli takıma daha fazla oyuncu gönderemeyeceksek, 1dk bile kalmamalı. Benim kendisinden beklentim budur. Yaparsa başım üstüme.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim