Anlaşılan şu ki yeni yapılanma şöyle: saha içi teknik direktörü Fatih Tekke; akademi, tesisler, transfer vb saha dışı sportif konularda ise Şenol Güneş görevli olacak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Kulüpte bir basın sözcüsü olmadığı, işler kötü gittiğinde yöneticilerin ortalıkta gözükmediği, kimsenin mikrofon önüne çıkmaya cesaretinin olmadığını hatırlarsak Şenol Güneş'in bahsi edilen görevlerle kalması iyi olur.https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
basın toplantısı sona erdi
başkan yrd güler yüzü ile bitirdi toplantıyı çok da espriliymiş ilk kez dinledim kendisini
tekrardan hayırlı olsun Allah utandırmasın kaptan
Yorum
-
Şu heyecan ve mutluluk... Sanki ben geçtim takımın başına.
Başarılar hocam.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Şenol Güneş'in mutsuz olması anlaşılabilirİlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTekke hariç şuan orada oturan 2 muhterem pek de mutlu gözükmüyorlar ne diye dikmişler onları oraya. Gölge etmeyin haydeee
başarısızlıkla biten bir süreç
nasıl gülebilir
ama yandaki muhterem bir tuhaf
umarım karakteri böyledir
yoksa hiç hayra alamet değil
sosyal medyada dolaşan iddialar doğru belki dehttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Bugünkü imza töreni de gösterdi ki, Fatih TEKKE bize emanet. Yönetimin zerre istemediği besbelli. Sanki taraftar ve Şenol hoca darbe yaparak Fatih TEKKE'ye getirmiş bir hava var.
Arkadaşlar, biz akıllı olmazsak bu yönetim bu kulübü batıracak.YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
İddialar sallamasyon değildi, ama anlaşılan o defterler kapanmış barış süreci yapılmış... bşk yardımcısının gülmemesi ise kendi tarzının öyle olmasındandırİlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş'in mutsuz olması anlaşılabilir
başarısızlıkla biten bir süreç
nasıl gülebilir
ama yandaki muhterem bir tuhaf
umarım karakteri böyledir
yoksa hiç hayra alamet değil
sosyal medyada dolaşan iddialar doğru belki deTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
Yorum