Hazırlık maçında gençlere az süre vermesi gerçekten kabul edilmez. Lakin bunun haricinde hoca ile ilgili futbol disi alakasız şeylerin konusulmasi gerçekten çok saçma. Yok giyimi yok nasıl konuşuyor bu ne biçim üslup falan. Bir zamanlar 2004 muydu 2005 miydi yeni baslayan popstar diye şarkı yarışması vardı. Orada da jüri üyelerinden biri Armağan Çağlayandi. Adam sahneye çıkip şarkı söyleyenleri müzik performansı haricinde herseyle elestiriyordu. Yok kiyafeti yok giyimi yok çorapi bilmem ne. Adamın müzikten anlamadigi o kadar belliydi ki. Bizim durumda su an aynı böyle. Futbol konusmayacaksaniz lütfen forumu kirletmeyin. Ne bu acayip acayip mesajlar magazin muhabiri gibi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Ekrem Terzi yi neden kampa almadın Fatih hoca U19 un en yetenekli oyuncusunda ne eksiklik gördün bizi hayal kırıklığına uğrattın gençlere yeterli süre vermiyorsun yaşlı çöplerden hala ne bekliyorsun korkak bir hoca olduğun belli oldu yazık
Yorum
-
kulüpte başkan olmadığı için halen daha görevine devam edebiliyor.
kasımpaşa maçı 1 puan
galatasaray maçı 0 puan
bodrumspor maçı 1 puan
samsunspor maçı 1 puan
antalyaspor maçı 3 puan
son 5 haftada 1 galibiyet alabildi ve takımı göz göre göre konferans liginden etti. başakşehir'i zorla konferans ligine yolladı. ligdeki galatasaray maçında rotasyona gitti, bir kaç gün sonra final maçında kaleye şut bile atamadan 3-0 kaybetti.
şenol güneş hatayspor maçından sonra istifa etti. o maçtan sonra kaçıncı sıradaydık, ligi kaçıncı bitirdik. fatih tekke'nin aman aman bir başarısı falan yok ortada. hatta çok net başarısızlık var. hem avrupa şansı devam ediyorken lige havlu attı, hem de kupayı kaybetti.
- Beğen 1
Yorum
-
Bu karaktersiz başkan ve yönetim varken gelmeni hiç istemiyordum lakin sendeki Trabzonspor sevgisi ağır basmış.
Sana yapılan bunca şeye rağmen yine Trabzonspor sevginden bırakıp gidemiyorsun.
Bu beceriksiz yönetimin günahını sırtlanmana gerek yok hocam. Zaten ilk firsatta topun ucuna koyacaklar seni.
Erto ve yönetimi boşver içimizden biri olarak dümdüz olduğun gibi ol...
Bu kadronun vasat bile olmadığını kadronun her anlamda eksik olduğunu olanların yetersiz olduğunu daha başka nasıl gösterebilirdin ki.
Allah sabır versin hocam.***GeNÇ***
Yorum
-
Taktik her zaman vardır😀 girdiğin gol pozisyonlarinda çerçeveyi tutturup 3 puanı aldığında taktik mükemmel işledi derler!İlk olarak makbernatsu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSayın hocam bir taktiğin var mı ?
Yorum
-
fatih hocama sesleniş ( 789. bölüm )
erdo nun arabistan projesinde işin çok zor hocam
idealist takılmaya devam edersen erdo ilk seni gönderecektir olumsuz sonuçlarda
pragmatist olman lazım şu anda
yani bu kadroya küçük takım oyunu oynatman lazım
maddi manevi hedefi bitik olan oyuncularla sistem takımı teknik direktör takımı gelişmiş futbol cart curt vs yapamazsın hocam
bunu hazırlık maçlarında deneyimleyip gördün , takım hiçbir şey oynayamıyor
bu maddi manevi hedefi bitik oyuncuların seni dinlediğini hiç sanmıyorum, emekliler takımını eline verdiler hocam, biliyorum bu durumu sen oluşturmadın, (yüksek maaşlar fizik olarak bitik oyuncular vs), ama senin oluşturmadığın bir şeyde fatura sana çıkacaktır
haliyle fatih hocam skor almaya odaklı basit çözümler ve planlar yapman lazım
istanbulsporda ve alanyasporda başardıklarını ancak bir dahi (el loco) yapabilirdi,
yeni ve daha zor bir görev seni bekliyor hocam, yeni görev : erdo nun arabistan projesinde başarılı olmak
bu yeni ve zor görevinde başarılar diyorum tekke hocam
skorlar ne olursa olsun desteklemeye devam edeceğimTEKKEBALL
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum