Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor kaptanının bjk forması altında maça çıkmasını ve bir bjk taraftarının bunu burada yazdığında alkış tutanları ve destekleyenleri anlayamıyorum,anlayamayacam ve anlamak istemiyorum...

Kendinize gelin bahsettiğiniz Trabzonspor kaptanı ve son 10 yıldaki en büyük oyuncusu,sıradan bir isim değil bu davranışı profesyonellik çerçevesinde değerlendiren o zaman yönetime de sallamasın adamlar profesyonel almak istemediler...

Yönetim Fatih'e,Fatih ise taraftara yanlış yapmıştır....

Olan yine bize oldu..

Yorum

• Olan gerçekten bize oldu yazacak bir tek kelime daha bulamıyorum aylarca bekledik geceler sabah oldu şu gencecik yaşımda tek tutunacak dalım tek örneğimdi yarı yolda bıraktı istanbul takımına gitmemesi şampiyonluk kadar değerliydi belkide , namustu şerefti ama olmadı bu yaptığı.

Tekrar tekrar yazıyorum En Büyük Trabzonspordur bunun dışında ki herşey ve herkes teferruattır.
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Ne güzel yazmışsın renkdaş..Bu zamana kadar nasıl okumamışız bu yazını.

(UEFA)

Yorum

• Emirhan kardeşim senden ricamdır.

Bu yazının güzel bir kopyasını al, kaldırılmasını talep et.

Zira ilk okuduğum anı da çok iyi hatırlıyorum az önce tekrar okudum hissettiklerimi de biliyorum.

Fatih Tekke'nin atacağı goller yönetime falan değil bizedir bu saatten sonra. Gitmek hakkıdır, kimse hakaret etmesin, etmemeli. Ancak bu anladığım kadarıyla senin de kabullenebileceğin bir durum değil. Bu sevgimiz de karşılıksız kaldı eninde sonunda.
          Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• sımdı nasıl yavas yavas senol gunes ın ts efsanesı oldugu anlasılıyorsa tekke de ts efsanesı olarak akıllara kazınacaktır.bence senol gunes ten daha tslu oldugu kesın. ts a gelmek ıcın yalvardıgında bıle bazı ts dusmanı taraftarlar yonetım haklı demıstı.gercek trabzonspor taraftarının kalbınde olacak en buyuk tslu olacaktır
            t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sımdı nasıl yavas yavas senol gunes ın ts efsanesı oldugu anlasılıyorsa tekke de ts efsanesı olarak akıllara kazınacaktır.bence senol gunes ten daha tslu oldugu kesın. ts a gelmek ıcın yalvardıgında bıle bazı ts dusmanı taraftarlar yonetım haklı demıstı.gercek trabzonspor taraftarının kalbınde olacak en buyuk tslu olacaktır
              Şenol Güneş'ten daha Trabzonsporlu demek

Yavaş gel

Yorum

• Seni istemeyenler Aralık'ta gidecekti oysa ki Fatih. Biz senin hesabını da soracaktık onlara kongrede...
                Artık ne sorulacak bir hesap bıraktın ne de sevilecek efsane olacak bir Fatih Tekke!

Benim öfkemin en büyüğü seni bize çok görenlereydi hala daha öyle... Ama sen gitmicektin Fatih o taraflara . ıı ıı yanlış yaptın
                Bak konu sen olunca ya da TRABZONSPOR, ben profesyonel olamıyorum işte. O iğrenç formayı nasıl geçirirsin sırtına . Ne uğruna neye inat he Fatih...
                Ben yeğenime senin adını vermiştim .Büyüyünce senin gibi kral olsun sultan olsun ona uğur getirsin diye vermiştim... Olmadı Fatih bunu yapmayacaktın.
                Ya biliyo musun ben senin için ne hakaretler yedim ne küfürler işittim. Seni savunacağım diye hepsine kulak tıkadım yılmadım... Ama sen pes ettin bizi terkettin.. Seni ne kadar sevdiğimi dünya alem biliyor.. Öldürdün sen o sevgiyi Fatih..

Bak sana ne dicem!
                Sakın o renklerle Avni Aker'e gelme..Lütfen ..Sakatım de hastayım de gelme ..
                Zenit'e gittiğin zaman , TRABZONSPOR'um sensiz sahaya çıktığında ağlamıştım. Dayanamamıştım sensiz olmasına takımımın.. Artık seni görmek istemiyorum

Sana başarılar falan dilemeyeceğim . Dileyemem ki içimden gelmez .. Unutmadan bişey daha hatırlatayım sana. O bizim de çok beğendiğimiz !! çarşıdaki sarhoşlar var ya onlar sana sultan diye bağırmaz ...

Bu olayın bu şekilde noktalanmasında her kimin payı varsa Allah'a havale ediyorum. Az da olsa hakkım varsa haram olsun!!
                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sımdı nasıl yavas yavas senol gunes ın ts efsanesı oldugu anlasılıyorsa tekke de ts efsanesı olarak akıllara kazınacaktır.bence senol gunes ten daha tslu oldugu kesın. ts a gelmek ıcın yalvardıgında bıle bazı ts dusmanı taraftarlar yonetım haklı demıstı.gercek trabzonspor taraftarının kalbınde olacak en buyuk tslu olacaktır
                  Atma Hakkı atma demişler.
                  ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Ne oldu şimdi? Biz sahte Trabzonsporlu mu olduk? Selim, sahte para dedektörü misali, içimize mi baktın, göremedin mi ts hologramı?
                    hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• fatih tekke benim idolümdü hala da öyle o adamdaki duruşu hala kimse gösterebilmiş değil. şimdi sevgili taraftar kardeşlerim fatih tekkeyi beşiktaşa kaptıran basiretsiz Trabzonspor yönetimine değilde vefakar kaptanına sitem edenler bir kez daha düşünmeye davet ediyorum bakıyorum fanatik haber yapmış taraftar faih tekkeye kızgın yazmış. hayır kardeşim adam en iyisini yaptı futboluyla varolmak için bir fırsat buldu inşallahta çok iyi günler görür beşiktaşta milli formasınada tekrar kavuşur bizde gururlanırız. gidebileceği en iyi kulübe gitti fb ya da gs ye gitsdeydi ben o zman kahrolurdum. başarılar kaptan inşallah başarılı olur jübilenide bordomavili formayla yaparsın.

Yorum

• Bu başlığın kapatılmasını rica ediyorum adminden.Şu anda en önemli rakiplerimizin birinin forveti,o zaman Quaresma'yada bir başlık açalım bir farkı yok Trabzonspor için.

Yorum

• O kadar da değil.
                          hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Aradılar beni Fatih Tekke istanbul takımında dediler. suratına kapattım hadi lan dercesine. saat gecenin 3.ü bir kurt düştü içime televizyonları açtım arkadaşımı aradım onun yeminlerine Fatih Tekke ya Fatih, Sultan Fatih, Fatih abim yapmaz dedim.sonra gördüm kendi ağzıyla söyledi kendi giydi o emperyalist güc takımın formasını. bin küfür oldum Kazım Koyuncudan sonra uzun zaman olmuştu bir kahraman kaybetmeyeli dünya. güle güle. Dün seni ilk ve son kez öldürdüm . hani bide neyi merak ediyorum biliyormusun Traftarın hemen hemn yarısının arkasında senın ismin var sen ise onları üzmek için çaba sarfediceksin. önceden derdim Formandaki Terin olayım şimdi ise akan bir damla terim kadar değersizsin gözümde.
                            Hastikoz

Yorum

• Hiç kimse Trabzonspor'dan üstün değildir.

Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Fatih Tekke yi futbolcu olarak seyretmek her zaman bir keyiftir...
                                Merak etmeyin Fatih futbolu biraktiginda kimse onun bjk ligini hatirlamaz, tipki Ali kemal gibi...
                                kendisine avrupa kupalarinda basarilar diliyorum sadece...
                                Ligde fazla sure alacagini zannetmiyorum, cunku o takimda cok bas var, Fatih oraya bir numara buyuk gelir ve futbolcularin cogu ile anlasamaz diye dusunuyorum...
                                Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
                                Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
                                Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim