Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

tolga zengin de katıldı diyor hasan
    son bölümde taraftarın önüne geldiği an tüylerim diken diken oldu
    hey gidi kaptan

(UEFA)

Yorum

• Trabzonspor'da saat 15.00'te planlanan antrenman ertelendi.Fatih Tekke basın toplantısının ardından takımın başında antrenmana çıkacak.

Şuna takıldım şimdi
      Yönetilmiyor ki kulüp
      Antrenmanı niye erteliyorsun
      sis felan geç geldi denecek, tamam da
      Daha geç gelse iptal mi edecektik
      Bunlar plan dahilinde belirlenmiş saatler değil mi öyle kafana göre ileri geri alınabiliyor mu
      https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
      Eze eze 2021-2022.
      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Şenol Güneş gitmemiş. Yazıklar olsun. Sözde açıklamaya açık açık "Şenol Güneş'i kovmadık" diye yazmaya yüzleri tutmadı. Hangi göreve getirildiğini bile yazamadılar. Şimdi Şenol Güneş hangi yüzle basın toplantısına çıkacak acaba.

"İstifa edersem paramı alamam" diye gitmiyor belli ki. Erto da "kovarsam tazminat vermek zorunda kalırım" diye kovamıyor bunu. Şimdi kendiliğinden ayrılmasını bekleyecekler herhalde. Rezilliğe bak.

Yorum

• Hoşgeldin Fatih Tekkemiz senin heyecanın yeter Allah utandırmaz inşş.

Yorum

• Yorum

• başkan yardımcıcığı ne kadar mutlu enerji dolu hay maşallah
              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
              Eze eze 2021-2022.
              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• Fatih Hoca ' mın takımın başına gelmesine çok sevindim.

Sevdiği renk , sevdiği takım belli olan biri takımından yönetilmek. Galibiyetlerde sevineceğini mağlubiyetlerde ise en derinlerde acısını hissedeceği bir ismin takımın başında olacak olması benim adıma önemliydi.

Şenol hoca ise kovulmayacağı bir yerden , takımın parasını yemeye devam edecek ... Diyecek çok da bir şey olduğunu sanmıyorum.

Tazminatsız gitmeyeceği belliydi. Hiç gitmeyeceği ise şüpheliydi. Gitmedi.

Ki , Şenol Güneş ' in ilk getirildiği zamanda Fatih Hoca ' ya yapılmış olan terbiyesizliği bu yapılanmayla nasıl unutturacaklar onu da çok merak ediyorum .

Yorum

• şenol hocam espri patlattı
                    fatih hocam heyecandan kalemi ters tuttu

(UEFA)

Yorum

• Fatih heyecanlı ve mutlu görünüyor.
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Fatih Tekke bir an önce idmana gitmek istiyor..içinden sokacam toplantınıza dediğini duyar gibiyim..����
                        Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• Çocukluk kahramanım hoş geldin! İşin zor! Allah yardımcın olsun! Dualarım seninle. Seni seviyoruz.
                          Hamiş

Yorum

• Tekke hariç şuan orada oturan 2 muhterem pek de mutlu gözükmüyorlar ne diye dikmişler onları oraya. Gölge etmeyin haydeee

Yorum

• Kaptanın yeri benim jenerasyonumdakilerde çok ayrıdır. 19 sene olmuş Trabzonspor'dan Zenit'e ayrılalı. O zaman da gözlerim dolmuştu, şimdi imza törenini izlerken de gözlerim doldu. Trabzonspor'un başındaki ilk maçını iple çekiyorum. Allah utandırmasın.

Ek olarak, ilk puan kaybında gerek buradaki gerekse sosyal medyadaki militanların onu yemesine izin verilmemelidir.
                              Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tekke hariç şuan orada oturan 2 muhterem pek de mutlu gözükmüyorlar ne diye dikmişler onları oraya. Gölge etmeyin haydeee
                                Kulüpteki görevini açıklayamadı birisi. Israrla sordular ısrarla açıklamadı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim