Trabzonspor'da saat 15.00'te planlanan antrenman ertelendi.Fatih Tekke basın toplantısının ardından takımın başında antrenmana çıkacak.
Şuna takıldım şimdi
Yönetilmiyor ki kulüp
Antrenmanı niye erteliyorsun
sis felan geç geldi denecek, tamam da
Daha geç gelse iptal mi edecektik
Bunlar plan dahilinde belirlenmiş saatler değil mi öyle kafana göre ileri geri alınabiliyor mu
Şenol Güneş gitmemiş. Yazıklar olsun. Sözde açıklamaya açık açık "Şenol Güneş'i kovmadık" diye yazmaya yüzleri tutmadı. Hangi göreve getirildiğini bile yazamadılar. Şimdi Şenol Güneş hangi yüzle basın toplantısına çıkacak acaba.
"İstifa edersem paramı alamam" diye gitmiyor belli ki. Erto da "kovarsam tazminat vermek zorunda kalırım" diye kovamıyor bunu. Şimdi kendiliğinden ayrılmasını bekleyecekler herhalde. Rezilliğe bak.
Fatih Hoca ' mın takımın başına gelmesine çok sevindim.
Sevdiği renk , sevdiği takım belli olan biri takımından yönetilmek. Galibiyetlerde sevineceğini mağlubiyetlerde ise en derinlerde acısını hissedeceği bir ismin takımın başında olacak olması benim adıma önemliydi.
Şenol hoca ise kovulmayacağı bir yerden , takımın parasını yemeye devam edecek ... Diyecek çok da bir şey olduğunu sanmıyorum.
Tazminatsız gitmeyeceği belliydi. Hiç gitmeyeceği ise şüpheliydi. Gitmedi.
Ki , Şenol Güneş ' in ilk getirildiği zamanda Fatih Hoca ' ya yapılmış olan terbiyesizliği bu yapılanmayla nasıl unutturacaklar onu da çok merak ediyorum .
Kaptanın yeri benim jenerasyonumdakilerde çok ayrıdır. 19 sene olmuş Trabzonspor'dan Zenit'e ayrılalı. O zaman da gözlerim dolmuştu, şimdi imza törenini izlerken de gözlerim doldu. Trabzonspor'un başındaki ilk maçını iple çekiyorum. Allah utandırmasın.
Ek olarak, ilk puan kaybında gerek buradaki gerekse sosyal medyadaki militanların onu yemesine izin verilmemelidir.
Yorum