Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ders almıyorsun. En büyük problem bu.

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sayın hocam sen çöp ozanı 2 milyona bırakmıyorsun da

Başkasının futbolcusuna yaw çok para istiyorlar diyorsun

Çok paraysa çöp ozan kadar para teklif etmek neyin kafası , çöp parasına futbolcu istiyorsun hemde iyi olsun diyorsun

Olmuş futbolcu istiyorum ama çöp parasına

Bazen ne konuştuğunu bilmiyorsun....
      Hâlâ aynı şeyleri konuşuyor
      sana teklif gelince 20-30-50 çek
      istediğine 10 çekince oooo çok para

Kafan güzel senin , 5 e al 20-30 çek
      üstüne hazır topcu olacak

Ağam eğlenmeyin bizimle
      “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
      HAMİ AYAZ

Yorum

• Hocam

Sen 20 yıl önce 7.5 m gittin
        üstünden 20 yıl geçti hala orda mısın
        20 yıl oldu hocam
        Hazır topçuya 8-10 çok diyorsun
        Yorma bizi
        Alay etme
        Dalga geçme

10 neden veremiyorsun biliyor musun
        sende güvenmiyorsun dimi ?
        Ya tutmazsa
        taraftar tutmazsa beni bitirir diyorsun

Azerbaycan liginde 5 m transfer ücretleri dönüyor hocam eğlenme bizle

Varsa 2-3 e bulun işiniz bu
        Bulamıyorsanız bulalım size , zor değil he
        “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
        HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hocam

Sen 20 yıl önce 7.5 m gittin
          üstünden 20 yıl geçti hala orda mısın
          20 yıl oldu hocam
          Hazır topçuya 8-10 çok diyorsun
          Yorma bizi
          Alay etme
          Dalga geçme

10 neden veremiyorsun biliyor musun
          sende güvenmiyorsun dimi ?
          Ya tutmazsa
          taraftar tutmazsa beni bitirir diyorsun

Azerbaycan liginde 5 m transfer ücretleri dönüyor hocam eğlenme bizle

Varsa 2-3 e bulun işiniz bu
          Bulamıyorsanız bulalım size , zor değil he
          hazır topcuya 20 de verirsin 30 da o da normal artık.tabi gs gibi osimene 70 veremeyiz.

yabancı olarak ha cok iyi 15 milyon euroluk topcu sana 20 ye gelir atıyorum 10 luk adam 15 der. sineye cekersin bu farkları cunku harbi kaliteli oyuncudur.

kaliteli yabancı net bir oyuncu ve kaliteliyse ve sakatlık sorunu yoksa faydalı olmamasının imkanı yok ve level atlatır takıma.

atıyorum sahane kanat topcusudur fiyatı 15 sana 22 der. yada 8 milyon euroluk oyuncu sana 15 der. verirsin parasını. mesele degmesi

En son erenslash tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.

Yorum

• Maçtan önce kahkahalar, "Değil mi Okan Abi"ler... Dört yedikten sonra "Stoper, sağ bek ihtiyacım var"...

Tam bizim insanımızın sevdiği türden:

Makam sahibi - Yetkisi var ama sorumluluk almaz - Tabana bağırır çağırır, amirine ses çıkarmaz
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Bundan 30 yıl sonra kimse fatih tekke kulübü düşündü, pahalı diye oyuncu aldırmadı, ondan başarılı olamadı vs diye konuşmaz.
              Başarısız oldu der. Bırak bu kahramanlık ayaklarını. Topçu aldır takıma. Sen teknik direktörsün. Muhasebeci değil.
              Hazır oyuncu zormuş? Niye senin cebinden mi çıkıyor para? Ertonun ekmeğine yağ sürüyosun. Yarın kovar seni getirir kankisini. Tv den izlersin 10 milyonluk topçuların indi bindi haberlerini.
              Aha bak 1 tane Sane içinden geçti tüm takımının. İstersen yarım 50 tane adam aldır neye yarar. Usandım şu zihniyetten ya yorma bizi tekkem be.
              35lik yıldız al demiyoruz. Genç olsun ama olmuş topçu olsun. Aralara tecrübe yerleştir ki gençler de kendini daha iyi göstersin. Her mevki yarım adamlarla dolu. Futbol böyle bir oyun değil.
              En son CaptanBarbosa tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.

Yorum

• Sayesinde bir derbi maçından daha başımız dik ayrıldık. Tüm imkansızlıklara rağmen başımızı öne eğdirmediğin için teşekkürler hocam. Yüreğine sağlık.

https://beinsports.com.tr/haber/fatih-tekkeden-maglubiyet-yorumu-basimiz-dik-ayrildik​

En son Tarjeta Amarill tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.

Yorum

• İlk olarak mirac61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eh. Ehtiyar olduğu için facebook özlü söz sayfalarından topladığı fotoğrafları buraya yapıştırıp, müridi olduğu kulu savunmak için sabah akşam forumda ellerinde klavyesiyle nöbet tutan müritlerden birisi de geldi. Bu birkaç hafta mesain yoğun olacak belli, git de sağda solda tekke hocana yapılmış gs'li övgülerini bulup copy pasteleyip burada saçma sapan argümanlar sıralamaya başla hadi. Bana gelmiş 2019 TS'si ile bu rezil TS'yi kıyaslamamı garipsiyor kendisi ise gelip Klopp ve Guardiola ile yayla uşaği hocasinun teknik direktörlük deneyimlerini kıyaslıyor. Gerçi hata sende değil, sen burda deli saçması konuşurken kimsenin cevap vermemesinde. Gerçi cevap vermeyenlerde de suç yok, o copy pastelediğin fotoğrafta yazdığı gibi cahile laf anlatamazsın çünkü o zaten biliyordur. O nedenle kendi kendine saçmala da millete laf atma derim.

ahhahaja benim lafimi bana soyluyor. Bir de nobet tutuyormusum. Sayin trol ben ve benim gibi insanlar forumda hep var. Ama sen ise oek gorulmeyen sadece maglubiyetlerde ortaya cikan bir tipsin. Firsat kolladin firsatini bulunca buraya damladin cok iyi taniniyorlar diye Guardiola ve Pep den farkli maglubiyetler linkini koydum ama yine de anlamadiysan ben napiyim. Elestiri yapmak ve bos yapmak birbirinden cok fsrkli seyler. Duzgun mantikli elestirilere eyvallah basimizin ustunde yeri var ama tek mac uzerinden bu hoca degil demek heh iste bu bos yapmaktir ve ben de onu dile getiriyorum. Yas muhabbetine gelince eger 30 yas alti degilsen hic bana yasli muamelesi yapma. Adam 29 kasimda kazanilan Konya maci sonrasi herkes elinde sopayla bekliyor demedi.
                  İlk olarak _OziloZ_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ya kardeşim şaka gibisiniz. Doğan Erdoğan dediğin adam toplasan 10-15 maça ilk 11 çıkmıştır. Batuhan daha da az oynadı. Ünal'ın elinde prime nwakaeme, ekuban, rodallega, yusuf yazıcı, abdulkadir ömür, sosa, novak. Sonraki sezon pereira, ndiaye, sorloth vardı. Sörloth hayatının sezonunu oynamasa, nwakeme şapkadan tavşanlar çıkarmasa ilk 5'e giremezdin. Sanki bomboş kadrolarla oynattı. Bugünün kadrosuna denk hatta bence daha da iyi kadrolardı. Maliyet işi yönetimin sorunu. Sallayacaksan yönetime sallayabilirsin. Ayrıca Ünal Karaman'ın avrupa kupalarında gruplarda 6 maçta 1 puan alıp, ziraat kupasında da ümraniye'ye elenmesi gibi rezillikleri de hatırlayalım.
                  o kadroda iyi isimler vardi ama yedekleri yoktu ve cok fazla sakatlik yasaniyordu. Sakstlik falan olmasaydi dedigin dogruydu. Kamil Ahmet ve Hosseini ortasaha oynuyordu. Uefada yine cok sakatlik vardi o yuzden puan toplanamadi. Yalniz burada konusulmasi gereken biizm o donemle bu donem farkindan ziyade, Galatanin farki. Adamlarda Emre akbaba, Cicaldau, Diagne, Morutan falan vardi. Simdi Icardi, Sane, Sara bir yetden gomu bulmus gibi delicesine para harciyorlar. Tekke de farkli Alanyada ve Istanbulsporda calisirken bu makas acilmasindan cok bahsetmisti. Dogru planlams fiyat performans scout transferleriyle ancak bunlarin onune gecebiliriz. Yoksa isimli sukullu Savic gibi adamlara para sacarak hicbirsey elde edemeyiz.
                  Nostalji Bölümünde bir eksiklik farkettim. Nasıl olur da, Trabzonspor'u bir doğal refleks olarak değil de bir tercih olarak belirleyen, daha fazla para alabileceği İstanbul Kulüpleri yerine Trabzonspor'a gelen, üstün insancıl özellikleriyle etrafına ışık saçan.... ve elbette büyük futbolculuğu ile bizlere mutluluklar yaşatan
                  En son jpositve tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.

Yorum

• Kocaman bir "Abdullah Avcı" olma yolunda hızla ilerliyor. Avcı'yı neden eleştirdiysem, Tekke'yi de o nedenle eleştiriyorum. Benim tek derdim Trabzonspor.
                    İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                    Karl Marx
                    анархія-мама

Yorum

• Fatih bıktım seninde triplerinden. Şimdi kalkmışsın geldiğimden beri sevgi hissetmedim diyorsun. Ya vallahi bırak git bu zamana kadar seni hep savundum ama artık yeter yani.

Yorum

• Fatih hoca gibi psikolojiye sahip insanlarla iş hayatında başarı yakalamayamazsın. Dünya iyisi insan ol ama iş hayatında başarılı olmanın gereklilikleri başkadır.
                        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Başkan olacak zat seni uçuruma sürüklüyor sende sesini çıkarmıyorsun , adamın aklında sen yoksun o hala Avcıyı getirmek için uygun an kovalıyor sende ekmeğine yağ sürüyorsun. Sesini yükselt masaya yumruğunu vur , bu taraftar senin arkanda olur Başkanın değil. Bu kadrodan bir halt olmaz bana 5-6 tane A plus 3-4 tanede yedeğe adam alacaksınız de sıyrıl işin içinden.
                          Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Maşallah, Fatih hocam Türk futbolunun merkez adamı olmaya doğru emin adımlarla gidiyor. Ayağına taş değmesin hocam.

Yorum

• Sen Trabzonsporsun! Ağlamayacaksın, ağlatacaksın!

Futbolculuk zamanlarındaki isyankar Fatih Tekke'yi istiyoruz.

​​​​​​​Söylemin, eylemin, görüntün hiç bizlik değil!

Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

• Gençlerbirliği maçıyla bu maçta 8 gol. Ve inanılmaz ötesi defans hataları. Bu işin mutfağındaki kişi olarak çözmen lazım.

Kova delik istediğin kadar su doldur. Yarı dönemde kaleci onanayı gönder. Boşa para.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim