Seni görmeye dayanamıyorum,sen ayrısın sen bu camianın sembolüsün. Attığın gollerde senin ismini bağırdık şimdi bağıramayan gençler çok şanssız. Seni bu takımın başında teknik direktör olarak görmeden ölürsem gözüm açık gider.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Takip eden var mı? İstanbulspor iyi gidiyor görüyoruz fakat takımı nasıl oynatır? Çıkmaza giren maçlarda nasıl çözümler arar?
Ayrıca İstanbulspor'un bulunduğu yer ve kadrosu itibariyle Fatih Tekke'nin başarısı nedir size göre? Ben 1.ligi hiç takip etmiyorum fakat Fatih'in başarılı olması hepimiz için mutluluk verici.
Yorum
-
Haber61 bugün F. Tekke ile bir röportaj yaptı. Kendisini dinledikçe bu Trabzonspor'a dair geleceği adına karamsar olduğumu söylemem lazım. Röportaj sonunda Fatih'in söylemleri ve tarzı ile teknik adamlık konusunda önemli bir yere gelemeyeceği izlenimine kapıldım. Umarım bu konuda yanılırım. Ama bana hiç ümit vermedi. Allah yolunu açık etsin inşallah.
Yorum
-
Trabzonlu oyuncuların durumu ile ilgili güzel tespitler yaptı ama.İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaber61 bugün F. Tekke ile bir röportaj yaptı. Kendisini dinledikçe bu Trabzonspor'a dair geleceği adına karamsar olduğumu söylemem lazım. Röportaj sonunda Fatih'in söylemleri ve tarzı ile teknik adamlık konusunda önemli bir yere gelemeyeceği izlenimine kapıldım. Umarım bu konuda yanılırım. Ama bana hiç ümit vermedi. Allah yolunu açık etsin inşallah.
Yorum
-
O konudaki tespitlerine ben de katılıyorum.İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonlu oyuncuların durumu ile ilgili güzel tespitler yaptı ama.
Yorum
-
altinordu deplasman, hem iyi oynadilar hem de hakem kurbâni oldular, yenildilerİlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursadan ayrılmış 4 maçta 2M 1B 1G almıştı ama bugün ilk yarida 10 kişi kalan Tuzlaya karşı berabere kalınca Bursa yönetimi dayanamadı heralde. Penaltı kaçırdılar gerçi ikinci yarıda.
geçen hafta içerde samsun, çevirdiler hem de eze eze müthis top oynayarak
bu hafta da biraz oyuncularda suç var rakip 10 kisi 60dk boyunca... bi de penalti kaçti, kaçmasa sorun olmayacakti yola devâm ederlerdi
ya halbuki doldur bosalt yap ama herifler penalti da kazandi, atsalar bitecek is... salak Bursa taraftarlari da seviniyor sanki kimi getirecekler daha iyi top oynatan falan getiremezler hikâye okuyorlar... Tekke hoca yine de biraz inat ve kisa vâdede geçen seneki Avci hoca gibi sonuç almaya bakmaliydi, yok oyun prensibi yok zart zurt bunlari biraz abartti maalesefİlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa yönetimi önceki hocayı saçma sapan kovmuştu zaten, hocanın galibiyetler dışında şansı yoktu. Şu dönemde kötü oynasan bile kazanacaksın, hoca güzel oyun diye gereksiz inat etti maalesef.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum