evet ts_kolik sana sonuna kadar hak veriyorum...elifcigim yanlis yapiyorsun seni burda görmek istiyoruz...destek zamani ts_kolik[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Haklisiniz da bu formu bastan takip ederseniz hemen hemen her sayfada TEKKE için mutlaka biseyler yazdigimi görürsünüz. Ama son günlerde (takimimizin basarisiz sonuçlariyla birlikte) burda ortam o kadar gerildi ki ..sebeplerini yazmayacagim ama sikildim her yorumumun alinti yapilmasindan .. Biz burda TEKKE yi tabi ki elestiricez ..ama Onun için burda küfür eden bile oldu. Degil TEKKE hangi oyuncumuz olursa olsun ben buna müsaade etmem açikcasi. Ama yok az bisi dedik mi hemen bir yorum . Hatta baska topiklerde bile imzama avatarima bakip saldiriya geçen üyeler vardi. Bende herhangi bir saygisizliga sebebiyet vermemek için ortam düzelene kadar yazmak istemedim . Bu demek degildir ki artik bildigim gerçekleri savunmayacagim. Tabi ki benim bir dogrum var ve ben bunun hep arkasinda olacagim .
Destek zamani evet . Haklisiniz hemde 24 Nisan yaklasirken ... Dünya ikincisi TEKKE yi tekrar tebrik ediyorum ve tesekkür ediyorum. Bu gururu bize yasattigi için[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]Edited by: tselif"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
çok haklisin arkadasim diyecegim sanaİlk olarak Onur tarafından gönderildiYaff bi de ben bu terimi anlamiyorum. fedakârlik yapti. Kardesim tabii yapacak. Yok öyle 3 kurusa 5 köfte . Aldigi paranin karsiligini verecek herkes. Bunu Fatih için demiyorum sadece. Siz burda onun yaptigi fedakârliklari degil de taraftarin yaptiklarini yazin hele bir. O zaman sizin taraftarligiza gönülden inanirim.İlk olarak rutav0861 tarafından gönderildi
Arkadaslar bu adam bunca zaman sakat sakat oynadi igneyle bitirdi geçen sezon çok maçi.yaptigi fedakarliklar içinde laubalimi ki acep...
Fedakarlik yapmasi konusunda.Yapacak mutlaka ama fatih bu fedakarligi amatörce yapti.hiç bir profesyonel futbolcunun yapmayacagi fedakarliklardi bunlar.
Tabiki elestiriyoruz kötü oynayinca keza sadece omu kötü oynuyor.
Ama kararinda elestirelim bunca hizmet vermis ve vermekte olan gol krali olmus bir kaptanimiza TARAFTAR olarak zor günlerde sahip çikmamiz gerekli diye düsünüyorum.
Taraftar olmak inanki futbolcu olmaktan daha zor bi sey.Biz Herseyimizle seviyoruz bu takimi.Herkes iyi günde herzaman destek verir Ama TARAFTAR HEMDE GERÇEK TARAFTAR herzaman takimina destek verendir.
Demiyorumki elestirmeyecegiz.Mutlaka elestiri olacakki hatalarini görüp arinmaya çalissinlar.Lakin biz karadeniz insanindaki kabullenememezlik dürtüsü her kötü gidisi dahada hizlandiriyor.
Benim en çok kizdigim ve anlamakta zorlandigim konu hemen Fatih gitsin satalim diyenlere.Su en kötü sezonunda bile gol kralligina oynayan bi futbolcuyu harcamak anca bosbogazlik gibi geliyor bana
Hadi satin diyorsunuz onun kalitesinde bi futbolcu kim var YURDUM insaninda bi gösterin bana.
Diyorumki elimizdeki degerlerin kiymetini bilelim.
Bakin hasan üçüncüye 3 ay öncesine kadar tek olumlu elestiri yoktu onun için bunlara bende dahil.Ama adam çikip canini disine takarak oynayinca herkesin düsüncesi degismeye basladi.
Yeteneklerinden süphe duyan varsa FATIH SULTAN TEKKENIN iste onunla tartisirim sonuna kadar.Onu elestirenler sadece bu sezonki kötü futbolunu kaale alarak yorum yapmasinlar.
Öncelikle geçen sezon adam gibi bi transfer yapmayan 3 ay brezilyalarda tatil yapip takima bi tane dogru dürüst futbolcu almayip Fatih gibi yetenekleri yanliz birakan yönetime çatsinlar diyorummm....Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
Evet bu korkunç arenada tek forvetle oynamak zorunda Kaptan . Elin takimlarinin 2-3 yedek forveti varken biz tek forvetle oynamak zorundayiz ki kaptan bence sadece gol atmiyor. Yeri geldiginde orta sahada ya da taa savunmasina kadar gelip yardim ediyordu arkadaslarina.. Fatih Akyel den sonra artik savunmaya inmedigini farkettim.
Eger bu yilda en az Fatih kadar kaliteli 1 ya da 2 forvet alinmazsa iste FATIH in bittigi (hatta futbol hayatinin bittigi andir) diye düsünüyorum.Edited by: tselif"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
İlk olarak rutav0861 tarafından gönderildiçok haklisin arkadasim diyecegim sanaİlk olarak Onur tarafından gönderildiYaff bi de ben bu terimi anlamiyorum. fedakârlik yapti. Kardesim tabii yapacak. Yok öyle 3 kurusa 5 köfte . Aldigi paranin karsiligini verecek herkes. Bunu Fatih için demiyorum sadece. Siz burda onun yaptigi fedakârliklari degil de taraftarin yaptiklarini yazin hele bir. O zaman sizin taraftarligiza gönülden inanirim.İlk olarak rutav0861 tarafından gönderildi
Arkadaslar bu adam bunca zaman sakat sakat oynadi igneyle bitirdi geçen sezon çok maçi.yaptigi fedakarliklar içinde laubalimi ki acep...
AAslinda yazacak pek sey yok arkadas gayet iyi ifade etmis,kardesim taraftar olamk mesakkatli bi is karsilik beklemeden ölümüne sevmek bu olayi futbolcularla niye karsilastiriyosun Onur kardesim onlar ise ekmek parasi gözüyle bakiyorlar kaldiki Fatihin yaptigi fedakarliklar Trabzon sevgisinin herseyden önce geldiginin bir kanitidir, elbette elestirilecektir ama insafsizca degil gelecek yil Fatihten çok faydalanacagiz kanaatindeyim ben saygilar....
Fedakarlik yapmasi konusunda.Yapacak mutlaka ama fatih bu fedakarligi amatörce yapti.hiç bir profesyonel futbolcunun yapmayacagi fedakarliklardi bunlar.
Tabiki elestiriyoruz kötü oynayinca keza sadece omu kötü oynuyor.
Ama kararinda elestirelim bunca hizmet vermis ve vermekte olan gol krali olmus bir kaptanimiza TARAFTAR olarak zor günlerde sahip çikmamiz gerekli diye düsünüyorum.
Taraftar olmak inanki futbolcu olmaktan daha zor bi sey.Biz Herseyimizle seviyoruz bu takimi.Herkes iyi günde herzaman destek verir Ama TARAFTAR HEMDE GERÇEK TARAFTAR herzaman takimina destek verendir.
Demiyorumki elestirmeyecegiz.Mutlaka elestiri olacakki hatalarini görüp arinmaya çalissinlar.Lakin biz karadeniz insanindaki kabullenememezlik dürtüsü her kötü gidisi dahada hizlandiriyor.
Benim en çok kizdigim ve anlamakta zorlandigim konu hemen Fatih gitsin satalim diyenlere.Su en kötü sezonunda bile gol kralligina oynayan bi futbolcuyu harcamak anca bosbogazlik gibi geliyor bana
Hadi satin diyorsunuz onun kalitesinde bi futbolcu kim var YURDUM insaninda bi gösterin bana.
Diyorumki elimizdeki degerlerin kiymetini bilelim.
Bakin hasan üçüncüye 3 ay öncesine kadar tek olumlu elestiri yoktu onun için bunlara bende dahil.Ama adam çikip canini disine takarak oynayinca herkesin düsüncesi degismeye basladi.
Yeteneklerinden süphe duyan varsa FATIH SULTAN TEKKENIN iste onunla tartisirim sonuna kadar.Onu elestirenler sadece bu sezonki kötü futbolunu kaale alarak yorum yapmasinlar.
Öncelikle geçen sezon adam gibi bi transfer yapmayan 3 ay brezilyalarda tatil yapip takima bi tane dogru dürüst futbolcu almayip Fatih gibi yetenekleri yanliz birakan yönetime çatsinlar diyorummm....KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
Necip Fazıl Kısakürek
Yorum
-
İlk olarak tselif tarafından gönderildi
Evet bu korkunç arenada tek forvetle oynamak zorunda Kaptan . Elin takimlarinin 2-3 yedek forveti varken biz tek forvetle oynamak zorundayiz ki kaptan bence sadece gol atmiyor. Yeri geldiginde orta sahada ya da taa savunmasina kadar gelip yardim ediyordu arkadaslarina.. Fatih Akyel den sonra artik savunmaya inmedigini farkettim.
Eger bu yilda en az Fatih kadar kaliteli 1 ya da 2 forvet alinmazsa iste FATIH in bittigi (hatta futbol hayatinin bittigi andir) diye düsünüyorum.
Hosgeldiniz[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Yorum

Yorum