Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bakalım kendisinin kurmadığı bir kadro ile taraftar gözündeki kredisi ne kadar olacak.

İNşallah başarılı olur kral.
    "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• Ben bu kadar heyecan yaptıysam kendisi şimdi uçağın koltuklarını kemiriyordur herhalde.
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• gençliğimizin TS ikonu, savaşçı ruhu, yürüyen ihtilal, yılmayan herif başarılar diliyorum

"I won't be a rockstar, I will be a legend"

(UEFA)

Yorum

• Başarı en çok Fatih Tekke'ye yakışacak. Sakin suların değil fırtınalı denizlerin kaptanı yolun açık olsun !
          TERKETMEDI SEVDAN BENI

Yorum

• Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah hem biz hem kendisi çok mutlu olur.
            Yalnız ekibi bir soru işareti bende. Metin aktaş Uğurcana ne katabilir bilemedim ama görelim bakalım artık.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kode:
              Trabzonspor’un yeni teknik direktörü Fatih Tekke’nin ekibi belli oldu:

Orhan Çıkrıkçı
              Orhan Kaynak 
              Salih Tekke  
              Ali Nadir Başkan
              Olcay Demir
              Aykut Turhal
              Metin Aktaş
              yunus emre sel paylaşmış. 1-2 tane şöyle antrenör wonderkid'i olsaydı keşke
              Ekibe bak

Yorum

• Çok severim kendisini ama geldiği zamanlama çok yanlış diye yorumluyorum keşke bu yönetim ile çalışmasaydı...İnşallah bizim taraftar krala sabreder...Ne olursa olsun bu adam artık başımızdan gitmemeli...Başarısız olunca yönetim değişsin artık teknik adam değil yeter..Tamam bundan öncekilerin tabiki gitmesi gerekiyordu geç bile kalındı orası ayrı ama bu yönetiminde ilk gideceklerden olması gerekirdi...

Tekrardan hayırlı olsun kral yuvana memleketine hoş geldin....

Yorum

• Avni akeri inlettiğin gibi akyazıyıda inletirsin inşallah. Başlığın uzun yıllar kapanmasın Kaptan.
                  Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Fatih Tekke futbolculuğunda yaşattıklarından bağımsız bir şekilde bu görevi hak etmişti ama doğru zaman mı hâla emin değilim. Şu bir gerçek ki taraftar nezdinde bu sezon için kredisi sonsuz. Ligde kalan 11 maçta maksimum 3 mağlubiyet alırsak en azından gelecek sezon öncesinde çok fazla hırpalanmamış olur. Kupada ise yarı final olması gereken, final ise başarı olur. Camianın büyük bölümünün uzun yıllardır sahiplendiği tek hoca olacak. Olası bir başarısızlıkta oklar kendisine değil doğrudan yönetime döner. O yüzden rahat bir şekilde çalışması lazım. Allah utandırmasın...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Fatih Tekke, Abdullah Avcı 1-0'dan kupayı bjk'ye kaptırdığı günün hemen ertesinde takımın başına getirilmeliydi. Çok geç kalındı. Bu kadro ile Fatih Tekke'nin başarılı olması mümkün görünmüyor. Çünkü elinde sihirli bir değnek yok. İnşallah başarılı olur. Büyük bir değişim ve beklenti içinde olmamak lazım. Ama yine de bir şekilde başarılı olmak zorunda çünkü takım küme düşme yolunda istikrarlı bir şekilde ilerliyor.

Yorum

• Nerde karşılama nerde yayın, gelişme yok mu ?
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Nerde karşılama nerde yayın, gelişme yok mu ?
                          Uçağı rötar yapmış, 12:30'da gelecekmiş. Canlı yayınlayacaklarmış:

Yorum

• "Hedefim Trabzonspor'u şampiyonlar liginde şampiyon yapmak" demişti. Tarihi büyük düşünenler yazar. Allah tarih yazmayı nasip etsin inşallah. Hoşgeldin kral.

Yorum

• yeni nesil pek bilmez bir dönemin efsanesidir ama hoca olarak trabzonspor'da başarılı olması pekte kolay görünmüyor. puan ortalaması falan belli. bu sene alanyaspor'da seri mağlubiyetler aldı. benim hiç ümidim yok. yeni nesil hocalardan bir tane başarılı olan isim yok. sırf futbolun içinde kalabilmek için piyasada takılıyorlar. fazla bir beklentiniz olmasın. fenerbahçe ve galatasaray'a kaybeder, ziraat türkiye kupasından da elenirse sene yonu yollar ayrılır. futbolda duygusallık yoktur. kendini ispat etmesi lazım.
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Bu yardımcı hocalar ile nasıl olacak bilemedim.
                                ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim