Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya arkadaslar sizinde dikkatinizi çekmistir. yattarayla gökdeniz can cigier oldular Allah nazardan saklasin ama fatihle yattara hâlâ yakinlasamadilar isallah düzelir. sanirim bunda seyircininde katkisi var. fatih abimize daha fazla tezahürat yapmamiz lazim. yattara ya bu yüzden yakinlasmaya bilir.
    her sey TRABZONUMUZ için....

Yorum

• onlar arasinda asla huzursuzluk olmaz size oyle gelmistir osman

nihat sakatlandi milli takim ondan cok sey bekiliyo bunu karsilayabilecek kapasiteye sahip o

ligde gollerine devam gol kralligi senindir

Yorum

• Kaptanliga anasinin ak sütü gibi helal olsun. Her haliyele kaptanlik yakisir...
        [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

• Tekke bu hafta da sallasa bi kaç tane de gol kralliginda farki biraz açsa.

Yorum

• kaptanim...buraya her girisimde ifade edemiyorum içimden geçenleri..öyle yogun yasiyorum ki sizi...benim herseyim sizsiniz...seni çok sewiyorum güzel kaptanim..öyle güzel görünüyorsun ki bordomavi formamizla...ii ki bizimlesin FATIH TEKKE'M.......
            "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• BÜYÜK KAPTAN
              Karanlik geceleri ben uykusuz gecirirken sen sabaha kadar uyuyorsun ondan sonra bana yetismek istiyorsun NE GEZER

Yorum

• <DIV>arkadaslar bence Fatih abimiz Anelka cok daha iyi</DIV>
                <DIV>icimde bi ses diyiyorki Kaptan Fenerbahce Macinda Anelka'yi rezil edecek</DIV>
                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• O BIZIM KAPTANIMIZ O BIZIM HERSEYIMIZ [img]smileys/smiley2.gif[/img]
                  ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• fatih abi...bugün yine senin günün olacak...

ALLAH cc yardimcin olsun
                    *
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• 22 sayfa yorum az bile gelmis...

Yorum

• fatih abi gine döktürdü adam dinamo gibi ya yorulmuyo sahada ama röpartajini izledim de bitkin di tabi o kadar herkes kossa yorulur abime saygilar basarilarinin devamini diliyorum kendine iyi baksin o bize lazim [img]smileys/smiley32.gif[/img]

saygilarimla

Yorum

• İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi

fatih abi...bugün yine senin günün olacak...

ALLAH cc yardimcin olsun

fatih abi sagollllllllllll

iki golle cevap verdin bana........[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• kaptanim.....herseyimsin....herseyim.......seni sonsuz sewiyorummmmmmmmmmmm.....
                            "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• bir söz yetiyor süperstar.....
                              FIRTINA61

Yorum

• Fatih gercektende türk futbolunun en büyük yildizi,gol vuruslarindaki ustaligi teknigi ,azmi mücadelesi,apayri bir kisi,olgunluk,kaptanlik,Allah nazardan saklasin ,

keske altayda ve antep onca sene kalmasaydin kader,ama nihayet yuvandasin bui taraftar seni çok seviyor,

22 sayfalik yorum tabiki az herseyden önce o bizim kaptanimiz,

helal olsun sana

@zafercalikoglu
                                @trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim