Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Orta sahadan gelip top almasa çok daha fazla gol atacagiz. Bakiyorum sahanin her yerinde kornerlerde geliyor stoperlik yapiyor orta sahadan top aliyor kanattan bindirme yapiyor. Gökdeniz geldiginde (aralarinda bahsedildigi gibi husumet yoksa) çok rahatlayacak. Dünyada ki en iyi santroforlardan biri derim baskada bise demem kardesim.

Bu arada saclari iyice uzatmis biraz daha ali kemal denizci'ye benzeyecek...[img]smileys/smiley17.gif[/img]
    Uftin Karalardayım...

Yorum

• Allah nazardan koruk Büyük Kaptanimizi insaAllah.
      Muhammad (saw) said: "Islam came as something strange, and it will return as something strange.But Paradise, is for the Strangers"

Yorum

• onun kalitesini tartisan eziklere tokadini atmistir.. helal olsun sana kaptan [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
        - impossible ? what does it mean ?

Yorum

• helal sana fatih sultan tekke

Yorum

• Helal ki ne halal. Seviyoruz seni, buyur medya nasil gol atacak nasil oynicak yaziyordu mansetlerde iste herkese gereken cevapi veriyor.

Ama bir tek elistirdigim bir konu var, biraz Hakemlerlen az tartisa böyle bosuna sari kartlar da görmez diye düsünüyorum. Hakli bile olsa, Hakemin karari degismes. Burda biraz dikkatli olmasi lazim, görüyoruz bazi Hakemler lak diye karti cikartiyorlar.
            TRABZONSPOR

Yorum

• sana hersey helal olsunkaptan[img]smileys/smiley32.gif[/img]kralsin kral.

elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
              TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
              legends never die ...

Yorum

• alemin krali kendini gösterdi ilk golünü elli kere izledim ligde atilan bütün gollere bes basar
                22 yildir bütün hüzünlü sarkilarda sen varsin sensiz alemde it çakal türedi dön gel kaplanim

Yorum

• arada top kaptirmasi, gol kaçirmasi vs. hiç önemli degil. maradona bile her aldigi topu süper degerlendirmiyordu.kaldi ki fatih'in attigi inanilmaz goller, yaptigi hareketler ortada..

hami'den sonra trabzonun yetistirdigi en önemli yildizlar arasina adini yazdirdi, tarihe geçti...

yanarim da, hami gibi sampiyonluk görmeden trabzondan ayrilacak veya futbolu birakacak..Allah korusun..
                  Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Fatih, bugün dünyanin her takiminda futbolunu oynar. Geçmiste Altay'da da mükemmeldi, G.Antep'te de...

Acaba, geçmisin muhasebesini yaptiginda üzülüyor mu...

Keske, çok daha genç yasta olgunlasabilseydin de, bir Trabzon'lu ve Trabzonspor'lu olarak, Avrupanin zirvesindeki bir takimda oynayan Fatih'i, avuçlarim patlarcasina alkislasaydim...

Trabzonspor'un 6 çesit formasinda ki asilligin yeter senin...Edited by: kutoz

Yorum

• Fatih Abi olaganüstü bir varlik..Bence "mesih" olabilmeihtimali Mehmet Ali Agca'nin mesih olabilme ihtimalinden daha yüksek[img]smileys/smiley17.gif[/img]
                      Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• valla her yönü ile mükemmel adam amabazen de çok fazla top eziyor. yani böyle kaliteli bir topçuya yakismiyor. çok daha iyilerini yapabilecek bi oyuncu
                        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
                          <T>
                          <TR height="100%" width="100%" UNABLE="&#111;n">
                          <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">kaptan hakkinda yorumyapmaya gerek yok o sahada konusuyor zaten.ama karagümrük maçinda attigi golü hala bulamadim izledim fakat videosu olan varsa bize aktarabilir mi?</TD></TR>
                          <TR hb_tag="1" UNABLE="&#111;n">
                          <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
                          <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>
                          "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• hrbiden spikerin dedigi gibi "bu FATIH attigi gollere bir de güzellik katiyor"

keske ben ölünceye kadar fatih hiç bi yere gitmeyip heykel gibi kalsa
                            40\'IMIZ ÇIKMAK ÜZERE
                            SENEYE KESIN SAMPIYONUZ

Yorum

• kaptan takimin herseyi bu haftaki maçta yok ama insallah digerleri onun yoklugunu aratmazlar birde futbolculugundan çok bu kadar olayin üstüne hala dimdik ayakta ve takiminin basinda ...kaptan iyiki varsin
                              Şampiyon TRABZONSPOR...

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi
                                Fatih Abi olaganüstü bir varlik..Bence "mesih" olabilmeihtimali Mehmet Ali Agca'nin mesih olabilme ihtimalinden daha yüksek[img]smileys/smiley17.gif[/img]

[img]smileys/smiley36.gif[/img]Aynen katiliyorum [img]smileys/smiley20.gif[/img]Kaptan tek kelimeyle muhtesem
                                "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim