Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Her zaman ayni seyi yazmaktan biktim ..

Ben kendi adima konusuyorum . Kimse Fatih i sevmek yada taktir etmek zorunda da degil .ama nedense benim yaptigim her yorumdan sonra alinti yapilarak göndermeler yapiliyor. Buda beni rahatsiz ediyor açikçasi.

Ben kabul ediyorum . Fatih kötü sezonunu geçiriyo .( Gerçi hepsi ayni da.) Ama tekrar söylüyorum.. Ben burda sanki Fatih in fedaisi falan konumuna geldim. Kendi gerçeklerimi yazmam bu kadar rahatsiz edici olmamali. Illada bana cevap vermek zorunda dadegil kimse

Ben fikirlerimi sunuyorum ve benim bildigim tek gerçek var.

Bunu da yazip ortam düzelene kadar TEKKE için tek bir kelime dahi yazmayacagim(her yazimin altinda bir alinti yazi görmek istemiyorum artik)

Benim TRABZONSPOR um benim için çok kutsal. Hiç bir kisi ya da kisiler onun üzerine çikamaz . FATIH TEKKE de benim için dünyanin en kaliteli futbolcularindan biri (kötü oynasada bu böyle) Türkiye de baska bir takimin formasini giymedikten sonra FATIH benim için TRABZONSPORun en TRABZON lufutbolcusudur..

"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Kaptan, gün senin günün. Hat trickmidir nedir, ondan yapta gözümüz gönlümüz açilsin.

Yorum

• onur sen merhaba ya takmisin...

onu bunu birakta bida kopyalamiyim 91 deki sayfaya bak tekrar tekrar yazmaktan usandim

SAYFA 91DE FATIHLE ILGILI GORUSLERIM ACIK WE NET SEKILDE YAZIYOR

biz kardesiz diyoruz , anlayan yok... neyse rahata sal sen, boskoy yaa haklisin, jun olsa daha iyi olurdu bizde.. allam yaa, kasitlimi yapionuz anlamiom...

neyse daha fazla polemie gerek yok...
        Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• İlk olarak Onur tarafından gönderildi
          İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi

onun kaçirdigi o pozisyonlara girecek adam kim,onu da söyle bilelim..

Fatih gitsin diyenler,hayal mahsulüsünüz !! [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Evet evet Fatih tek basina giriyo o pozisyonlara. Ona atilan paslari unutun...

walla çok gol var penalti noktasindan da uzaktan kafayla attigi,onlar da pas tabi..kornerlerden yan toplardan..her ne olursa olsun 31 gol!! bos kaleye olsun da atsin baska birisi raziyim...

bi de zurawski,david de souza demisler fatih'in yerine..Dedigim gibi,ya tutarsa taktigi..Fatih'i gönderirsek ne malum Zurawski gibi tutacakadam yerine yeni bir Tomas Jun almayacagimiz? Büyük bir risk..30 metreden asirtma attginda kral,kaçirdi mi laubali..[img]smileys/smiley5.gif[/img]
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak nihat tarafından gönderildi

kimse kimsenin trabzonsporlulugunu tartismaya açmasin...ben fatihle ilgili elestiri yaptim poyraz kardesim sense beni lestiriyorsun..trabznun bana çok oldugunu soylemek senin ve kimsenin haddi degil...haddini bil önce...kimin ne kadar trabzonsporlu oldugunu veya neyin neye çok oldugunu sen tayin edemzsin..sen ve senin gibi fatihi körü körüne savunan arkadaslarin sorunu bu iste...size göre fatih i lestiren trabzonlu olamaz veya trabzon ona büyük gelir...ben fatih i elestirdim ..elestirilerim sana mantiksiz gelebilir..mantikli gelmek zorunda da degil...

ben hiçbir türk futbolcusunu zaten yildiz oldugunu düsünmüyorum ...bu forumu dikkatle takip edersen ona 50 milyon euro deger biçilen yazilari okuyabilirsin..bu da onu ronaldinho veya shevchenkoyla bir tutmak degildir de nedir...

lütfen altini çizerek söylüyorum herkes elestiri yapsin ama kimse kimsenin trabzonsporlulugunu tartismasin...ben tartismiyorum...hepinizin takimimiza yürekten bagli insanlar oldugunuz düsünüyorumm...bundan zerre süphem yok..lakin fikirlerimiz uyusmayabilir...buna da saygi duyarim....

Öncelikle haddini bilmesi gerekinin sen oldugunu önemli belirtir ve kelimeleri ice okuma tavsiye ederim. Ben kimse icin "Su kadar Trabzonsporludur" demedim. Ama bu takimin senin ve senin gibi emek degeri bilmeyen taraftarlar icin fazla oldugunu söylemek benim en demokratik haklarimdan bir tanesidir. Belki iyi bir Trabzonspor'lu olabilirsin, buna bir sey diyemem ama üzerine basa basa söylüyorum, bu takim sana ve senin gibi düsenenlere fazla arkadasim.

Evet, ben de herkezin görüslerine saygi duyarim ama elestirilmesi gereken kisi elestiriliyorsa, aksi taktirde elestirilmemesi gerekn elestiriliyorsa o kisiyi elbette savunurum. Benim görüsüm Fatih'i elestirenler icin icin onun gibi bir futbolcu ve Trabzonspor kulübünün fazla oldugudur.
            Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• oflee61 sonuna kadar katiLiyorum[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak POYRAZ.61 tarafından gönderildi
                  İlk olarak nihat tarafından gönderildi

kimse kimsenin trabzonsporlulugunu tartismaya açmasin...ben fatihle ilgili elestiri yaptim poyraz kardesim sense beni lestiriyorsun..trabznun bana çok oldugunu soylemek senin ve kimsenin haddi degil...haddini bil önce...kimin ne kadar trabzonsporlu oldugunu veya neyin neye çok oldugunu sen tayin edemzsin..sen ve senin gibi fatihi körü körüne savunan arkadaslarin sorunu bu iste...size göre fatih i lestiren trabzonlu olamaz veya trabzon ona büyük gelir...ben fatih i elestirdim ..elestirilerim sana mantiksiz gelebilir..mantikli gelmek zorunda da degil...

ben hiçbir türk futbolcusunu zaten yildiz oldugunu düsünmüyorum ...bu forumu dikkatle takip edersen ona 50 milyon euro deger biçilen yazilari okuyabilirsin..bu da onu ronaldinho veya shevchenkoyla bir tutmak degildir de nedir...

lütfen altini çizerek söylüyorum herkes elestiri yapsin ama kimse kimsenin trabzonsporlulugunu tartismasin...ben tartismiyorum...hepinizin takimimiza yürekten bagli insanlar oldugunuz düsünüyorumm...bundan zerre süphem yok..lakin fikirlerimiz uyusmayabilir...buna da saygi duyarim....

Öncelikle haddini bilmesi gerekinin sen oldugunu önemli belirtir ve kelimeleri ice okuma tavsiye ederim. Ben kimse icin "Su kadar Trabzonsporludur" demedim. Ama bu takimin senin ve senin gibi emek degeri bilmeyen taraftarlar icin fazla oldugunu söylemek benim en demokratik haklarimdan bir tanesidir. Belki iyi bir Trabzonspor'lu olabilirsin, buna bir sey diyemem ama üzerine basa basa söylüyorum, bu takim sana ve senin gibi düsenenlere fazla arkadasim.

Evet, ben de herkezin görüslerine saygi duyarim ama elestirilmesi gereken kisi elestiriliyorsa, aksi taktirde elestirilmemesi gerekn elestiriliyorsa o kisiyi elbette savunurum. Benim görüsüm Fatih'i elestirenler icin icin onun gibi bir futbolcu ve Trabzonspor kulübünün fazla oldugudur.

bu yazinin üzerine birsey yazmam!!!

Yorum

• ortami ggermenin bi anlami yok herkesin gorusune saygi duymaliyiz ben diyarbakir macina bakarak bi yorum yapayim maçi canli izledim trubunden ve fatihte kesin bi problem var maçtan once takimi trubune inatla çagiran cilginlarin yanina getirmedi takimi bunuda demeden gecemeyecem
                    sorma neden...
                    hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

• o yazininin üstüne bir sey yaziLmaz zaten

Yorum

• kaptan bugün bir gol daha atti sakat olmasa garanti bu senede kralliga oynardi .
                        22 yildir bütün hüzünlü sarkilarda sen varsin sensiz alemde it çakal türedi dön gel kaplanim

Yorum

• [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• <TABLE cellSpacing=0>
                            <T>
                            <TR>
                            <TD ="txttop style4">Fileler gole doymaz
                            Affi yoktur,hiç durmaz
                            Takar doksana topu
                            Istemesse de rakip yasar elektrosoku
                            Hiç anlamaz onu bunu...

Tarih yazdi altin kapli deftere
                            Eder rakipleri deli divane
                            Kral olmasi bahane,golleri sahane
                            Kraldir padisahtir yakisir tarihe
                            Engelleyemez onu hiç kimse

SEN BASKASIN FATIH SULTAN TEKKE

(bunu bir bayan taraftar yazdi tekke için tekke ye verdi o da okudu çok mutlu oldu valla bence de güzel olmus sonunu özellikle çok begendim)</TD></TR>
                            <TR>
                            <TD ="txtbottom style4">
                            </TD></TR></T></TABLE>
                            "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak frango tarafından gönderildi
                              ortami ggermenin bi anlami yok herkesin gorusune saygi duymaliyiz ben diyarbakir macina bakarak bi yorum yapayim maçi canli izledim trubunden ve fatihte kesin bi problem var maçtan once takimi trubune inatla çagiran cilginlarin yanina getirmedi takimi bunuda demeden gecemeyecem

Görüslere saygi duyulmadigi gibi bir düsünceye neden kapildin? Herkez gibi ben de düsüncemi ifade ettigim zaman bu düsünceye saygisizlik mi oluyor?
                              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• gencler ve erciyes maclarinda begenmemisstim kaptani bu maçta yine golunu atti insallah kalan maçlarla birlikte 20 golle bitirir ligi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X