Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz Adil Abi.

Son derece ümitsiz bir şekilde inşallah diyorum.
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Üstüne yorum yapmak haksızlık olur.

''''
      Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Evet Fatihe verilen Sultanlık taraftarca verilmiş..

bir gün bir şekilde gelecek...
        O'da bizim gibi 27 senelik hasretle yanıyor...
        Futbolcu olarak gelmezse bile Çılgınların arasına gelecek...
        Belki bir deplasmanda BMN organizasyonuyla maça gelecek... AMA GELECEK, GELMELİ....
        futbol bir ayak oyunu değil bizim özümüzde

bir yaşam biçimi....bir felsefe

Yorum

• Harika bir yazı olmuş

Yorum

• Ağlamamak için çok zor tuttum kendimi.Elline sağlık.
            Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• yüreğine sağlık kardeşim

Yorum

• Yüreğine sağlık Emirhan..
                Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• emirhan gerçekten eline koluna sağlık. gece saat 1 de tüylerim diken diken oldu. söyleyecek söz yok bu lafların üzerine. bunu bize reva görenleri allah bildiği gibi yapsın
                  TRABZONSPOR
                  Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                  Mesut Keleş (19)

Yorum

• 'Sana Güle Güle demiyoruz Fatih , Hoşçakal da demiyoruz , Sen gitmiyorsun da Fatih , Sen gidemezsin Çünkü Kalbe yerleşenler hiç bir zaman unutulmaz hiç bir zaman gidemez. Seni Çok Seviyoruz Sultan , Eğer O Soğuk Ülkede üşürsen içinden 61’e kadar say, yanına gelemezsek, aklına geliriz “Fatih Tekke” bağırmalarımızla.'

özellile bu kısmına vuruldum..........çok içten güzel bir yazı olmuş,ellerinize sağlık
                    '9'
                    fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• Sana Güle Güle demiyoruz Fatih , Hoşçakal da demiyoruz , Sen gitmiyorsun da Fatih , Sen gidemezsin Çünkü Kalbe yerleşenler hiç bir zaman unutulmaz hiç bir zaman gidemez. Seni Çok Seviyoruz Sultan , Eğer O Soğuk Ülkede üşürsen içinden 61’e kadar say, yanına gelemezsek, aklına geliriz “Fatih Tekke” bağırmalarımızla.

Yazının her satırı çok güzel, tebrikler kardeşim.

Ama bu alıntığım nokta bana şunu dedierti, sadece bu paragraf bile yeterli idi.

Ellerine sağlık kardeşim.

Yorum

• Tebrik ederim Emirhan.
                        Kalemine, yüregine saglik.
                        Fatih Sultan , Hayrettin emice varken bu kapidan iceri giremez maalesef.
                        Yasananlar onu gösterdi.

Yorum

• Hepinize Teşekkür Ediyorum.

Bak Adil Abi son umudunda söndü , ben beslemiyordum ama senin beslediğin umut da bitti tükendi.

Fatih, Rubin Kazan'da başarılar.
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hepinize Teşekkür Ediyorum.

Bak Adil Abi son umudunda söndü , ben beslemiyordum ama senin beslediğin umut da bitti tükendi.

Fatih, Rubin Kazan'da başarılar.
                            Evet kardeşim, bugün basından takip ettim, Fatih Tekke'nin menfaatleri doğrultusunda çok sevindim. Şimdi kardeşlerimden bir tanesinin avatarında kına vardı, aklıma hemen o kına geldi.

Evet muhatapları kendilerini daha iyi bilirler onlara bu kınayı tavsiye ediyorum. Belki bir ihtimal diyerek iyi niyet gösterir yıl sonu gelir diye düşünmüştüm, demekki zaman ve mekan meselesi uygun değilmiş.

Ben Fatih Tekke'nin Trabzonsporluğunu şapka çıkararak, takdir ederek takip ediyorum.

Onu yetiştiren kulüp olarak, T.S. bu transferden yetiştirme pay alır herhalde. Alsın da bari iyi yerlere kullanılsın.

Fatih Tekke Trabzonu en iyi şekilde Gökdeniz ile temsil edecektir. Hiç tasalanmıyorum. Bahtı açık olsun.
                            BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• bu yazıya bu zamana kadar nasıl rastlamadım ya.
                              tebrik ediyorum muhteşem yazmışsın...
                              .....................................

Yorum

• gözlerim her yerde onu arıyor abim yok ama aklıma gol kelımesi düştügünde öz abim gibi özlüyorum bu adamı FATİH SULTAN TEKKE istanbul senin gibi oyuncu sorar oldu
                                Liverpool FC Trabzonspor
                                Steven Gerrard

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim