Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu maçta biraz daha dikkatli olsa gol sayisini cok daha fazla artirabilirdi
    sorma neden...
    hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

• insallah gitmez seneye yanina kalite transfer yaparizorta sahada kuvvetlenirse senelerin gol rekorunu kirariz

Yorum

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi
        İlk olarak Onur tarafından gönderildi
        İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi

onun kaçirdigi o pozisyonlara girecek adam kim,onu da söyle bilelim..

Fatih gitsin diyenler,hayal mahsulüsünüz !! [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Evet evet Fatih tek basina giriyo o pozisyonlara. Ona atilan paslari unutun...

walla çok gol var penalti noktasindan da uzaktan kafayla attigi,onlar da pas tabi..kornerlerden yan toplardan..her ne olursa olsun 31 gol!! bos kaleye olsun da atsin baska birisi raziyim...

bi de zurawski,david de souza demisler fatih'in yerine..Dedigim gibi,ya tutarsa taktigi..Fatih'i gönderirsek ne malum Zurawski gibi tutacakadam yerine yeni bir Tomas Jun almayacagimiz? Büyük bir risk..30 metreden asirtma attginda kral,kaçirdi mi laubali..[img]smileys/smiley5.gif[/img]
        30 degil isterse Adana'dan Avni Aker deki kaleye asirtma atsa gene LAUBALi...
        (tabii bana göre laubalilik sana göre klasss[img]smileys/smiley11.gif[/img])
        FxY

Yorum

• Birilerinin elinde 'Laubalimetre (!)' mi var? Varsa bize de gönderebilirler mi acaba...
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Kusura bakma bizim laubalimetremiz gözlerimizdir. O yüzden gönderemiyoruz!!!
            FxY

Yorum

• İlk olarak Onur tarafından gönderildi

Kusura bakma bizim laubalimetremiz gözlerimizdir. O yüzden gönderemiyoruz!!!

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• siz dewam edin yaa... egLenin önemLi degiL

he de geç tabiri war yaa!!! hee
                Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• ACA YENI BIR FATIH TEKKE NEZAMAN GELIR.O BIR TAKIMIN BASINA GELEBILCEK EN GÜZEL SEY OLSA GEREK.AMA ÇOK ISTEDIGIN AVRUPAYA GITMENI SENIN ADINA GERÇEK OLMASINI ÇOK ISTIYORUM.AMA KENDI ADIMA YERIN DOLMAYACAGI IÇIN ÇOK ÜZÜLÜRÜM.

BIRAKIN BIRGÜN HERKES TRABZONSPOR\'LU OLMASIN O AYRICALIK BIZDE KALSIN

Yorum

• [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• Arkadaslar bu adam bunca zaman sakat sakat oynadi igneyle bitirdi geçen sezon çok maçi.yaptigi fedakarliklar içinde laubalimi ki acep...
                      Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• İlk olarak rutav0861 tarafından gönderildi

Arkadaslar bu adam bunca zaman sakat sakat oynadi igneyle bitirdi geçen sezon çok maçi.yaptigi fedakarliklar içinde laubalimi ki acep...

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                        KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
                        Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• Biz baska maçi arkadaslar baska maçi izliyorlar sanirim.Yoksa biz aston villanin maçlarinimi izliyoruz Fatih Tekke'yi savunan arkadaslar.(Hani renkler ayniya o bakimdan)

Fatih Tekke'yi tabiki elestirecez.Ama elinizi vicdaniniza koyun bakin parmaklariniz nasil yaziyor.

Yorum

• [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak rutav0861 tarafından gönderildi

Arkadaslar bu adam bunca zaman sakat sakat oynadi igneyle bitirdi geçen sezon çok maçi.yaptigi fedakarliklar içinde laubalimi ki acep...
                              Yaff bi de ben bu terimi anlamiyorum. fedakârlik yapti. Kardesim tabii yapacak. Yok öyle 3 kurusa 5 köfte . Aldigi paranin karsiligini verecek herkes. Bunu Fatih için demiyorum sadece. Siz burda onun yaptigi fedakârliklari degil de taraftarin yaptiklarini yazin hele bir. O zaman sizin taraftarligiza gönülden inanirim.
                              FxY

Yorum

• İlk olarak tselif tarafından gönderildi

Her zaman ayni seyi yazmaktan biktim ..

Ben kendi adima konusuyorum . Kimse Fatih i sevmek yada taktir etmek zorunda da degil .ama nedense benim yaptigim her yorumdan sonra alinti yapilarak göndermeler yapiliyor. Buda beni rahatsiz ediyor açikçasi.

Ben kabul ediyorum . Fatih kötü sezonunu geçiriyo .( Gerçi hepsi ayni da.) Ama tekrar söylüyorum.. Ben burda sanki Fatih in fedaisi falan konumuna geldim. Kendi gerçeklerimi yazmam bu kadar rahatsiz edici olmamali. Illada bana cevap vermek zorunda dadegil kimse

Ben fikirlerimi sunuyorum ve benim bildigim tek gerçek var.

Bunu da yazip ortam düzelene kadar TEKKE için tek bir kelime dahi yazmayacagim(her yazimin altinda bir alinti yazi görmek istemiyorum artik)

Benim TRABZONSPOR um benim için çok kutsal. Hiç bir kisi ya da kisiler onun üzerine çikamaz . FATIH TEKKE de benim için dünyanin en kaliteli futbolcularindan biri (kötü oynasada bu böyle) Türkiye de baska bir takimin formasini giymedikten sonra FATIH benim için TRABZONSPORun en TRABZON lufutbolcusudur..

Bir Fatih Tekke savunucusu(savunucusu diyiyorum çünkü o kadar çok yerli yersiz saldiran varki) bu kadar çabuk pes etmemeli diye düsünüyorum.

Bu forumda hep anlatmaya çalistigimiz olaylar vardi.Elestirin ama saldirmayin dedik, elinizi vicdaniniza koyun dedik ama dinletemedik.

Fatih Tekke'nin gitmesi gerektigini düsünen arkadaslara yerine kim gelebilir diye sorduk.Cevap mi?Malesef alamadik.

Insanlar yazmak istedikleri yerlerden küstürülüyorlar.Ayni olay benimde basima baska bir topicte geldi.Yazmak içimden gelmiyor simdi.Ayni tepkilerle karsilasirim diye.

Fatih Tekke'yi elestiren arkadaslardantekrardan imzami okumalarini rica ediyorum...

@tselif

Bu sayfalara kadar Fatih Tekke hakkinda öyle veya böyle görüs bildirip tamda ona en çok destek verilmesi gereken yerde kaçip gitmeyi tercih etmenizi anlayabilmis degilim...

Saygilarimla,

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim