Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Tansu Onur Erdoğan
    • 18.01.2005
    • 2338
    • Ship Agent
    • Samsun

hatirlarmisiniz bi ara gökdeniz icinde hergün bisiyler cikiodu basinda yok fenerde yok imzaladi

ve biz cildiriyoduk gökdeniz neden cikip aciklama yapmiyo diye iste fatih tekke farkida burda adam yirtiniyo cikan haberler yalan diye

walla bu aciklamayi yapan bi adam fenere yönetim yüzünden gitmek zorunda kalirsa ben tekkeyi fb formasi altindada desteklerim basarili olmasini isterim acikcasi

cünkü adam gibi adam o helal olsun diyorum baska bisiy demiyorum trabzonsporlulugu yeter bize

Yorum

• serseerii
      • 11.11.2005
      • 440
      • Avrupa Diğer

oh kapak olsun bu bir fenerliii

:::::::::::Fatih Tekke camiamiza hayirli olsun
      (tabi gelmezse fena kapak olur )
      açikcasi Türkiye liginden kimi istersiniz deseler Fatih Tekke derdim
      İNADINA TRABZON DEGİL ÖLÜMÜNE TRABZON

Yorum

• serseerii
        • 11.11.2005
        • 440
        • Avrupa Diğer

ezikli düzeltiyorum çok çok kusura bakmayinn
        İNADINA TRABZON DEGİL ÖLÜMÜNE TRABZON

Yorum

• Hüseyin Çümen
          • 06.02.2005
          • 7649
          • doktor
          • İstanbul

Hersey stres gelecek adamlarda stres gideceklerde stres biz çok yasamayiz gençler trabzonspor biraz fazla stres yapiyo adamda ama ben stresi ve heyecani seviyorum

Yorum

• deniz_61
            • 19.03.2006
            • 153
            • öğrenci

Fatih abi seni seviyoruz ne olur gitme.
            TRABZONSPOR'U SEVİYORSAN,KÜFÜR ETME,SEYİRCİSİZ OYNAMAYA MAHKUM ETME TEPKİ GÖSTERECEĞİMİZ KİŞİLERİN YERLERİ BELLİ AMA SAHA YERİ DEĞİL

Yorum

• Selman

Bir yerede gittigi yok zaten.Fener ezikleri anca avucunu yalar.Ne güzel dedi bizim 2. baskan Anelka 16 milyon dolarsa Fatih Tekke 2 kati eder.Bence daha fazla eder.

Avrupa'ya gitmeyecekse kalsin 40. yilimizda Sampiyonluk görsün bu gözler...Edited by: ts_kolik

Yorum

• sweetrose
                • 15.10.2004
                • 2939
                • Hakkari

Avrupa bu sene gidemeyecek gibi gözüküyor; seneyede yas haddinden gidemez bence Trabzonsporda kalsin..

Yorum

• Alptuğ
                  • 29.12.2004
                  • 1585
                  • Danışma-Kayıt Kabul
                  • Manisa

yok ya bizim kaptanimiz bizi birakip nereye gidecek gitmez daha once gitmezdi biz gondermistik hep uzuluyorum cok gec anladik kiymetini

Yorum

• giresunTS
                    • 13.08.2004
                    • 82

ula ne yavlariyorsunuz yaw, kimse trabzonspordan büyük degildir. vazgecilmezde degildir... oynamak sitemiyorsa ts mizde gidebilir
                    Baskana, antrenöre, basarilar dilerim bordo-mavililere

Yorum

• Alptuğ
                      • 29.12.2004
                      • 1585
                      • Danışma-Kayıt Kabul
                      • Manisa

İlk olarak giresunTS tarafından gönderildi
                      ula ne yavlariyorsunuz yaw, kimse trabzonspordan büyük degildir. vazgecilmezde degildir... oynamak sitemiyorsa ts mizde gidebilir

fatih tekke vazgecilmezdir o sadece avrupaya gitmek istiyodu simdi umreye giiti donunce yeni imzasini atcaktir umarim

Yorum

• Hasan Ayvenli
                        • 09.05.2005
                        • 3513
                        • Ankara

aynen söyle bi açiklama yapti bugün kendi agzindan tvde izledim

"trabzonspordan ayrilacam bu gada net bu insallah yurtdisi olur"

yolu açik olsun

gidenin ardindan bakma düsme pesine...

Yorum

• orhan52
                          • 09.03.2006
                          • 270
                          • öğretmenlik
                          • Ordu

arkadaslar kaç gündür fatih gidiyormu,gidecekmi,gittimi,giderse gitsin,hayir o vazgeçilmez bir yere de gidemez,gibi cümlelerle tartisiyoruz.nedir bu çektigimiz.yazmayan kalmadi.yönetim yapardi 5 tane transfer alirdi zuravski(sadece bir örnek)gibi bir gölcü bizde bu sancilari yasamazdik.kimse vazgeçilmez olmazdi o zaman.çünkü bizim alacagimiz futbolcularda takimlari için vazgeçilmez olur.simek,begenmedigimiz jeferson geldiginde taraftarlari ayaklanmadimi.sonra böyle kaleci aldigimiz için gururlandik.sonuç olarak kaos a gidiyorsak veya yasiyorsak bunun tek nedeni yönetimin basiretsizligidir.daha adam gibi bir stoper sag ve sol kanat alamadilar.umut ilk 11 de oynayacak yada fatihin yerini dolduracak diye aldilarsa biz bir 25 yil daha bekleriz.bekleyelim ne olur ki sampiyon olmasak.orda bir takim var uzakta sampiyon olsada olmasada gönlümüz onda
                          orhan

Yorum

• jefferson61sefa
                            • 04.05.2006
                            • 2630
                            • Öğrenci

ya röportajina bak gidersen git hayda sanki baska forvet yok türkiyede
                            m.yilmaz-umut bide wanchope yeter bize
                            ömer rizayi saymiom forvet die bile herif gol atmio kaçirio ben o pozisyonlara girsem 2. yari gelip 10 golü geçen oyuncu olup g.güleçi gölgede birakirdim
                            biz gökhai alsaydik gaziantep maçinda o 9 pozisyondan 5 tane atardi zaten[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley2.gif[/img]dimi
                            FATIH GIDIYOSAN EYVALLAH
                            gidenler:djokaj-tekke-jun eyvallah kardesim aramayiz sizi
                            "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• Erbay
                              • 05.08.2004
                              • 15458
                              • Öğrenci
                              • İstanbul

Öyle ararsin ki...FATIH Tekke gibi forveti zor buluruz.Wanchope'da sorun çikmis.Adamin ameliyat olmasi gerekiyormus.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• lazutlarlivera
                                • 18.07.2005
                                • 792
                                • İstanbul

Haydi FATIH efendi güle güle birazda baskalari çeksin senin artistligini.

MİMOZA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...