Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sistem yine burak üzerine kurulacaksa
    gitsin daha iyi
    Forvete: Tencere Hill
    Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Golden sonraki tepkisi Semiheydi
      [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Takımı golleriyle sırtında taşımış bir golcü.Evet takım ona çalıştı.Fakat takım Umut'a da çalışıyordu.
        Amacım Umut'u kötülemek değil,golleriyle takıma can veren adamın hunharca eleştirilmesine isyan.
        Yine bu sayfalar da Umut'u kötüleyenlerin aksine keşke bu sene de takımda olsaydı Umut.
        Burak o zaman lig tarihine altın harflerle yazdırırdı ismini,Trabzonsporlu Burak olarak.
        Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk videoda 4.00 da Merak etme diyor .Bende .Bu söz Şenol Hocaya ama olmadı

Biri Olcan'a söyledi diyor .İzlerseniz Olcan kalenin orada .

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Burak Yılmaz ‏ @byilmaz17

Havaalanına gelen taraftarların icinde bazıları bana küfür ederlerken diğer takım arkadaslarıma destek oldular ben ne yaptım.
            BİZE HER YER TRABZON

Yorum

Kulüp ve camia olarak zor zaman geçirirken küfür le mi destek.

Diğer herkese destek olurken bana neden küfür ben bunu mu hak ettim.

Ayıp değil mi ulan nasıl trabzonsporlusunuz siz.
              7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• https://twitter.com/#!/byilmaz17 destek mesajları acil
                Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

Kulüp ve camia olarak zor zaman geçirirken küfür le mi destek.Diğer herkese destek olurken bana neden küfür ben bunu mu hak ettim.

Yorum

Havaalanına gelen taraftarların icinde bazıları bana küfür ederlerken diğer takım arkadaslarıma destek oldular ben ne yaptım.

Burak Yılmaz ‏ @byilmaz17
                    Kulüp ve camia olarak zor zaman geçirirken küfür le mi destek.

Burak Yılmaz ‏ @byilmaz17
                    Diğer herkese destek olurken bana neden küfür ben bunu mu hak ettim.

Yorum

• Ya utanıyorum sizden nasıl insansınız siz insan futbolcusuna küfür eder mi maç öncesi ya. Allahınızdan bulun be.
                      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Al işte, sonra Trabzonlular futboldan anlıyor.Anlasa ne yazar adam olmayanlar futbol konuştuktan sonra.Gelde sinirlenme anasını satayım.
                        9 # Osvaldo'

Yorum

• Twitter'da yazdığını yazmaya geldim.Yazan olmuş gerek kalmadı.Bizim taraftar kadar iğrenç bir taraftar hiç bi yerde yok.Çok ağır şeyler yazardım ama neyse kalsın.

Yorum

• Yolun açık olun Burak. Umarım gittiğin yer İstanbul değildir.

Yorum

• Bu tweetlerin üstüne buraya bir ! işareti koyuyorum.Günü gelince bu ünlemin üzerine konuşabilirim.Şimdilik sadece !...

Yorum

• Kendi futbolcuna küfür etmek hangi aklın ürünü arkadaş !!!
                                GUSTAVO COLMAN

Yorum

Çalışıyor...
                                X