Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gitmek için neyi bahane etsin ... istese gider , yönetimin yaptığı mukaveleden ötürü .

Heceleye heceleye okuyun derim .

Hiç bir futbolcu , deli olmadığı müddetçe rakip takım taraftarına dahi saldırmaz . Ortada tahrik var , bu olayın yakın tanıkları da konu kahramanı -delikanlı- arkadaşımızın yakın dostları olsa gerek .

Yorum

• aferin burak medyaya malzemeyi verdin, haklı bile olsan bir kişinin yaptığı şeyi sanki tüm taraftarlar öyleymiş gibi yansıtmaman gerekliydi.
      "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• burak gerçekten iyi futbolcusun ama karakterin hakkında beni hiç şaşırtmadın.sürekli medyaya çıkıp adamlığıma laf yok demkle olmuyor bu işler.eğer şu gurbetçi gençlerin olayı doğruysaki ve doğru olduğuna eminim sana yazıklar olsun nereye gidersen de git.bahane bulma yeter...
        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
        -------------
        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• * Burak unutma ki Trabzonsporda Burak oldun, bunu kafana iyi sok...
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Aşk-ı TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abi şuan attığı golü değil başka olayı konuşuyor herkes
            Evet olaya biraz Irlandali kalmisim

gs buyuk ihtimalle aklini celdi bunun.

Yorum

• Fener maçında hırsında tabelalara tekme atıyodu galatasaray maçında da anca sırıtıyodu

Yorum

• Burak yılmaz bir kalemde silinecek futbolcu değildir. Gitmek isteseydi sezon başı sözleşmesini uzatmazdı.
                Lütfen başkalarının ekmeğine yağ sürmeyelim. Çok değil 3 ay önce Burak değilmiydi Trabzonspor için ölürüm diyen. Herkes artık çok yoruldu. Bunları gündeme taşıyıpta başkalarını sevindirmeyelim.
                Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• İlk olarak Atılay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fener maçında hırsında tabelalara tekme atıyodu galatasaray maçında da anca sırıtıyodu
                  arenadaki maçta gol sevincini unuttunuz galiba. Yapmayın bari Burak a yapmayın.
                  Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• zamanla herşeyi anlarız.

Yorum

• İlk olarak Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      aferin burak medyaya malzemeyi verdin, haklı bile olsan bir kişinin yaptığı şeyi sanki tüm taraftarlar öyleymiş gibi yansıtmaman gerekliydi.
                      Ben de böyle düşünüyorum. Sanki bütün tribün Burak'a sövmüş gibi haber yapar şimdi medya. 2-3 tane densiz, belki de Fenerbahçeliler bilemiyorum orasını bunlardan her şey beklenir.
                      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• burakın gitmek için birçok anlayabileceğimiz bahanesi var bana göre ;
                        -türkiyede futbol bitme noktasında
                        -yaşam standartları olarak trabzon onu kesmeyebilir vb...
                        ama şu yaşadığı basit olayları twit atması ve ortalığı karıştırması bahane değildir...
                        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                        -------------
                        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• sana küfür edenleri taraftarımız olarak görmüyoruz senin bizim seni ne kadar sevdiğimizi bilmen gerekir
                          Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            zamanla herşeyi anlarız.
                            2.bir Selçuk İnan olayını kaldıramam.Gideceksen edirne dışına git
                            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Oyuncumuz Burak Yılmaz bugün İstanbul Atatürk Havaalanı'nda bir taraftarla arasında yaşanan kısa süreli tartışmayla ilgili olarak bir açıklama yaptı. Açıklamasında karşılıklı yanlış anlamadan çıkan bir tartışmayı bütün Trabzonspor taraftarlarına mal edemeyeceğini kaydeden Burak, "Benimle çok sevdiğim taraftarlarımızın arasını böyle olaylar kesinlikle açamaz. Bugüne kadar tüm Trabzonsporlular bana büyük destek verdiler. Ben de onlara karşılık elimden gelenin en iyisini sunmaya çalıştım. Bunu başardığımı da düşünüyorum . Ben taraftarımı cok seviyorum, takımım için de herşeyimi ortaya koyuyorum. Bundan sonra da böyle davranacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Onlar havaalanına kadar gelerek bize destek verdiler. Bize düşen ise bu desteğe karşılık vermemizdir. Şu anda sadece yarın oynayacağımız maçı düşünüyorum. Moralim de son derece iyi" diye konuştu .

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
                              7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben de böyle düşünüyorum. Sanki bütün tribün Burak'a sövmüş gibi haber yapar şimdi medya. 2-3 tane densiz, belki de Fenerbahçeliler bilemiyorum orasını bunlardan her şey beklenir.
                                Twitterda tespit edilmiş zaten fenerliymişler https://pic.twitter.com/aX6O9nWc
                                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Çalışıyor...
                                X