Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• henriquenin pasinda o oglü atsan simdi galibiyeti kutluyorduk be burakim neyse 2 macta kesin 2 golün var ahanda yazdim laptopun kösesine...

Yorum

• Sezon sonu gittiğini varsayalım.. Ve bir varsayım daha.. Geçen yıl sonu sözleşme yenilemediğini.. Ki bu yıl sonu da biz istemeden gidemezdi yani sözleşme yenilemeseydi sözleşmesi bu yıl sonunda bitmiyordu değil mi ben mi yanlış hatırlıyorum?

Yorum

• İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sezon sonu gittiğini varsayalım.. Ve bir varsayım daha.. Geçen yıl sonu sözleşme yenilemediğini.. Ki bu yıl sonu da biz istemeden gidemezdi yani sözleşme yenilemeseydi sözleşmesi bu yıl sonunda bitmiyordu değil mi ben mi yanlış hatırlıyorum?
        Bitiyordu zaten o yüzden sözleşme yenilendi. Ama yönetim Burak'ın bu sezon 32 gol atacağını bilseydi o 5 milyon euroluk madde çok daha yukarıya çekilirdi...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• La şişko antrenmanlara katılmaya katılmaya yanakları şişirmişsin.

(UEFA)

Yorum

• semihi düşürdüğü pozisyonda 32 gol atan bir adam nasıl kaçırdı o golü anlayamıyorum. bir de o kadar berbat bir vuruşla. yazık...
            futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• Tobe yarabbi. Nimete nankorluk bu sayfalarin ozeti oldu...
              "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Burak 4-4-2'de bencede daha verimli olur gelecek sezon bu dizilişle oynamak şart.

BY17 bugün gol hatta gollerini bekliyoruz
                Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi
                  O Golu Atmak İsteseydi Zaten Atardı Hemde Kaleciyi Gecip , Atmak İstemedi
                  Zihin okuma makinesi mi var elinizde ?

Yorum

• İlk olarak Kadir26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Zihin okuma makinesi mi var elinizde ?
                    Macı Tekrar Tekrar, Durdurarak Hele ki O Pozisyonu Bir İzleyin Ne dedigimi Anlayacaksınız..
                    Twitter : @EY61_
                    Youtube : EY61

Yorum

• o gerçek bir kahraman , taraftar ona desteği hiç bir zaman bırakmamalı . eleştiriler olcak elbet ama son zamanlarda abartıya kaçtığını görüyorum eğer burak ortasaha oyuncuları tarafından iyi beslenirse daha verimli olur , şu anda topu ayağına her aldıgında gol bekleniliyor tamam 32 gol attı ama burak eskisi gibi ortasahadan desteği alamıyor seneye umarım bizimle olur .

Yorum

• Bayılıyosunuz boş konuşmaya arkadaş ya.
                        9 # Osvaldo'

Yorum

• İsteseydi atardı nedemek ya.Maçı sattı yani.Böyle mi düşünüyorsunuz.Ula şikeci febelileri dışlıyoruz ama içimizde var böyleleri
                          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Macı Tekrar Tekrar, Durdurarak Hele ki O Pozisyonu Bir İzleyin Ne dedigimi Anlayacaksınız..
                            Burak'ın sezon boyunca kaleciyle karşı karşıya kaçırdığı tek pozisyon GS maçında mıydı? Hadi mantığın böyle düşünmene sebep oluyor olabilir ama biraz insaflı olmak çok mu zor? Sırf yakın arkadşaı Selçuk'un takımı şampiyon olsun diye uğraşan adam ligdeki maçta puan almamızı sağlamaz. Son maçta attığı frikiği bilerek mi direğe yalattı. Gol olsa yanlışlıkla attım kusura bakmayın mı diyecekti. Siz bu tarz yorumlar yaptıkça, bu mesajlarınızın görüntüsü alınıp, Trabzonspor taraftarı bile kendi oyuncusunun maç sattığını düşünüyor şeklinde internette sunuluyor...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Seneye yoksan, bu Avni Aker'deki son macin ise ona gore oyna kral, gollerinle veda et...

Yorum

• Bugün KRAL'dan ümitliyiz.

Yorum

Çalışıyor...
                                X