henriquenin pasinda o oglü atsan simdi galibiyeti kutluyorduk be burakim neyse 2 macta kesin 2 golün var ahanda yazdim laptopun kösesine...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezon sonu gittiğini varsayalım.. Ve bir varsayım daha.. Geçen yıl sonu sözleşme yenilemediğini.. Ki bu yıl sonu da biz istemeden gidemezdi yani sözleşme yenilemeseydi sözleşmesi bu yıl sonunda bitmiyordu değil mi ben mi yanlış hatırlıyorum?Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
La şişko antrenmanlara katılmaya katılmaya yanakları şişirmişsin.
Yorum
-
İlk olarak Kadir26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZihin okuma makinesi mi var elinizde ?Twitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
o gerçek bir kahraman , taraftar ona desteği hiç bir zaman bırakmamalı . eleştiriler olcak elbet ama son zamanlarda abartıya kaçtığını görüyorum eğer burak ortasaha oyuncuları tarafından iyi beslenirse daha verimli olur , şu anda topu ayağına her aldıgında gol bekleniliyor tamam 32 gol attı ama burak eskisi gibi ortasahadan desteği alamıyor seneye umarım bizimle olur .
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMacı Tekrar Tekrar, Durdurarak Hele ki O Pozisyonu Bir İzleyin Ne dedigimi Anlayacaksınız..Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
Yorum