Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aynı kişi bunuda yazdı. ''smdi bizmi suclu olduk bakınız kufur eden fenerlıymıs oraya ts atkısıyla degılde fb formasıyla geleydın ya ortalıgı karıstırdı''

Şimdi neyle suçlayacaksınız Burak'ı.
    Yine suçlayanlar olur.Defol git derler yine
    En son Özge tarafından düzenlendi; 10.05.2012, 19:37.

Yorum

• yav ulan burak utandır herkesi kal bu takımda bu şerefsizleri güldürme
      En son Özge tarafından düzenlendi; 10.05.2012, 19:52.

Yorum

• Eger bole bise olmussa bile bunu kaale almamasi gerekir tribunde tesislerde notmal gunluk yasantisinda bi satasma soz konusu olmusmu ben sanmiyorum.
        Bu olayida buyutmemesi gerekir.

Yorum

• şu burak'a küfür eden burak bizden sanmış onu
          uefa yasladımıda ben gülecem ue
          En son Özge tarafından düzenlendi; 10.05.2012, 19:52.
          !

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gidişine bahaneyi buldu Burak efendi.
            Aynen öyle..twitlerini okuyan'da sanacak Türkiyede küfür ilk yiyen o'dur. Bukadar reklamini yapmanin ne anlami var. .... gitsin. Hic bir zaman samimi bulmadim Burak'i
            TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aynen öyle..twitlerini okuyan'da sanacak Türkiyede küfür ilk yiyen o'dur. Bukadar reklamini yapmanin ne anlami var. .... gitsin. Hic bir zaman samimi bulmadim Burak'i
              yalnız kardeşim ne zamandır beri bu profil resmine kafayı taktım birilerine benzetiyorum şeytansı bir görünümü var bu minik kuşun sahi kimdi bu

Yorum

• İlk olarak inception61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yalnız kardeşim ne zamandır beri bu profil resmine kafayı taktım birilerine benzetiyorum şeytansı bir görünümü var bu minik kuşun sahi kimdi bu
                Haklisin..resim biraz kücük kaliyor..dur buraya zoomlayarak koyuyorum

TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Asılmalar başlamış, kesilmeler gitmiş, adam küfür yemiş, tepkisini dile getirmiş ama yine de gidiyor bahanelerimiz türetilmiş.Hayırlı uğurlu olsun.
                  9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk hedef Burak
                    Yönetim, "5 milyon euro'ya serbest kalır" maddesinden rahatsız 2015'e kadar mukavelesi bulunan Burak ile masaya oturulacak.

Bir Trabzonspor sayfasından alıntıdır.
                    #7 Óscar René Cardozo Marin
                    #28 Abdul Majeed Waris
                    #8 Mehmet Ekici
                    #11 Kévin Constant

Yorum

• Provakatörün biri çıkmış Burak'a küfür etmiş, Burak'da buna karşılık vermiş ve Burak medyanın bu kadar şerefsiz olduğunu bile bile bu olayları tweetlemiş...

Şimdi bütün suçlu biz olduk değil mi? Kendi taraftarı bile olsa (bu çok kötü birşey olsa da) küfür etse de sen kulak tıkayıp işine bakacaksın. İşallah Avrupa'ya gidersin Burak, tek dileğim bu. Kal diyeceğim ama herkes için hayırlısı senin Avrupa'ya gitmen olur...
                      En son Fatih ÇOLAK tarafından düzenlendi; 10.05.2012, 20:17.

Yorum

• Tüm taraftar takıma destek olurken birden küfür yiyorsunuz bu sizin gururunuza dokunmaz mıydı? Burak belliki kafayı takmış bu duruma ve Twitter'a yazmış üzüntüsünü.Yapanlar da şikebahçeli şerefsizlermiş zaten her olayda bir kıllık arıyoruz bahaneymiş felan.Yazık...
                        Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Olayı burak yılmaza bildirelim twitter üzerinden bunu yapanlar trabzonsporlu değil
                          Hırsız çok,polis çok,adalet yok.

Yorum

• nail sevim ‏ @nail76li
                            @byilmaz17 gecmis olsun kardesim.. GALATASARAYA gel huzuru bul ..bak selcuk ne kadar huzurlu

Şerefsizler nasıl ayartıyor görüyormusun
                            # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Birkaç kişinin yazdığına göre Burak otobüste oturuyormuş sadece bir kişi Burak'a tepki göstermiş ikisi arasında gerginlik çıkmış taraftarlar otobüse yönelmiş. 1 kişinin yaptığını koskoca twittera neden taşıyorsun kardeşim birde Gs'lilerin bize küfür etmesine yol gösteriyorsun Gs taraftarları hemen yazmışlar bize gel defansın arkasına sarkıp at golünü o şfsizlere diye yazmışlar bize gel bak Selçuk ne kadar mutlu diye yazmışlar Gs'lileri bize karşı küfür ettirdin ya sağol Burak.
                              Gideceksen bari adam gibi bi kulübe git zaten kendini kanıtladın birçok kişiyi geride bıraktın Avrupa'da Ronaldo'yla Messi'yle gol krallığı listesine girme şerefine eriştin daha ne işin var Gs'de ne kanıtlayacaksın daha?
                              Trabzonspor'da oynadığın süre içerisinde taraftarın futbolculara ettikleri küfürlere hiçmi tanık olmadın? Mesela Adrian'a Henrique'ye edilen küfürler? Alışık değil misin bu durumlara? Sen profesyonelsin 1 kişinin terbiyesizliği bu kadar mı dokundu sana? Nedir bu ani gelişen alınganlık? Gideceksin biliyoruz bari bir kılıf uydurma hakkınızı helal edin bende size hakkımı helal ediyorum deyip başın dik bir şekilde veda et güzel kardeşim çünkü gitsende attığın gollerle Trabzonspor tarihine adını yazdırdın bu taraftar ömrünün sonuna kadar unutmayacak seni.
                              #7 Óscar René Cardozo Marin
                              #28 Abdul Majeed Waris
                              #8 Mehmet Ekici
                              #11 Kévin Constant

Yorum

• Büyük oyuncunun büyük sorunları olur.Eğer 3-4 tane çapulcunun lafına darılıyorsa kusura bakmasın ama Edirne dışına çıkamaz.Acı ama gerçek gitmek için bahane uyduruyor.Olmadı bu Burak
                                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

Çalışıyor...
                                X