Sıra sana gelene kadar sövülecek çok adam var.Bu maç için yapabileceğim tek yorum, Takımın kötü olması onu da basit ve saçma oynamaya itti.Bu sebep sadece Burak için.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
kımse kızmasın burak ısterse 100 gol atsın ben begenmıyorum ...en azından bızım takımın oyuncusu deıl ...burak top saklama sıfır pas atma sıfır teknık sıfır burakın yaptıgı ıs kontra atak bı ara pası karsı karsıya kalacak atacak sırf burak öle dıye takımda öle oynuyor ...bu sene bence burak yuzunden takım takım oynu oynayamadı yazık valla yaaa.baska topcu pozısyona gıırıyor adam sut cekemıyor ya buraka pas atacak ıllakı böle sey mı olur ılerde cogalamıyoruz ...bu sene cok kotu oyun oynadık haaa hepsı burakın sucumu deıl ama bence ıdeal bır forvet oyuncusu deıl.....burak gıtmek mı ıstıyor 5 mılyona mı hemen gıtsın avrupa veya gs hıc farketmez kım ıstıyosa gıtsın yoksa bız burak yuznden takım oyunu oynayamıyacagızzzz...
Yorum
-
kafandan trabzonu sildiğini düşünüyorum,oyununla bana öyle bir izlenim verdin. ilerden durman gerekirken hep orta sahaya geldin. vuruşların hep aynı sağ ayak içi plase, busene atamadığın pozisyonlar ve penaltılarda boyleydi. messi ve ronaldo karısımı bir oyuncu oldugunu dusunerek oynamaya calısıyorsun ama oyle degil.
Yorum
-
Burak'ın golden sonraki tepkisi kimeydi. Bilgisi olan var mı?Başkasını ıslah etmeye kalkışmadan önce kendini ıslah etmeye bak... Hz.Ömer (R.A.)
https://twitter.com/saityildiz61
Yorum
-
İlk olarak Sait Yıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak'ın golden sonraki tepkisi kimeydi. Bilgisi olan var mı?"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. Brandeis
Yorum
Yorum