Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2 kişiyi peşinde sürükleyip kamyon gibi savurdu bir pozisyonda.

Yorum

• teşekkürler .sonuna kadar savaştı...

Yorum

• Teşekkürler Burak.

Aynen devam.

Yorum

• Teşekkürler Burak,aynen yılmadan devam...

Yorum

• İlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            "sporculuk karakteri"ni her zaman eleştirmişimdir ve yaptığım her eleştiri de bence hakettiğin eleştirilerdi çünkü hep var olan bir olayına yönelik yapmıştım.

ancak şu an seni herkes takdir etmesi gereken bir durum söz konusu

sen hali hazırda bu ligin en çok gol atan yerli futbolcusu ve bu takımın da en çok gol atan futbolcususun, gol krallığında iddaan mevcut. Ve böyle bir durumda, bu gol pozisyonunda gol atman çok kolay olduğu halde takım arkadaşının dertli olduğunu düşündüğün durumumdan kurtulması adına kendi egonu hiçe sayarak tam bir arkadaşlık dersi verdin.

sana çok teşekkür ediyorum ve canı gönülden "helal olsun" diyorum Burak.
            Mesajının ilk paragrafına her ne kadar katılmasam da ben de sana helal olsun diyorum İlker, taraftarlık işte budur!

Yorum

• Ilk yari iyidi ikinci yari berbatti. Yattara serkana yardim etmez derler ama ben Burakin defansa yardim ettigini felan hic görmüyorum adeta forvet oynuyor.
              2.yaridaki performans olmadi insallah haftaya daha iyi olur.
              En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 02.04.2011, 23:36.
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Kramponunu öpeyim.
                Més Que Un Club

Yorum

• Yine canını dişine takıp forman için savaştın, iyiki varsın. Attırdığın gol için de çok teşekkürler.
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Seni Seviyorum Burak!
                    ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Adam King Beyler, Bayanlar

O değilde düşmeyi öğren be Burak, valla hakemler attı diyor sonra.
                      Ey Türk Gençliği!
                      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Canını yerim senin Burak. Helal olsun sana. Bu maçta da iyi savaştın. Maçlarda gazi çıkıyorsun ama maçı bırakmıyorsun. Seviyoruz seni. Bencil olmayıp Umut'un yüzler kulübüne girmesine destek olduğun için kocaman teşekkürler.

Yorum

• Hırsına kurban.Yine elinden geleni yaptı. Umut'a attırdığı gole söyleyecek söz yok zatenYapılan onlarca faule rağmen yılmadı. Büyük oyuncu.
                          -1461 TRABZON-

Yorum

• Burak hayatının topunu oynuyor bu sezon ilk yarının başlarındaki Burakla şimdiki Burak'a bakınca insanın inanası gelmiyor...

Yorum

• Dikkatimden kaçmadı. Az kalsın gol sevinci sırasında bizim futbolcular sakatlıcaktı Burak'ı. Adamın burnu tam olarak iyileşmemiş. Sevinirken birisi çarptı. Yok yere canını yaktılar. Dikkatli olmalılar. Ya da Burak biraz daha dikkatli davranmalı.

Gerçi gol attıktan sonra deli gibi sevinirken akıllarına gelmemesi normaldir.
                              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Bitmek, tükenmek bilmeyen hırsın, mücadelen için sonsuz teşekkürler.Yaptığın asistle de tüm kalpleri fethettin.Helal olsun.
                                ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                                Kazım Koyuncu

Yorum

Çalışıyor...
                                X