2 kişiyi peşinde sürükleyip kamyon gibi savurdu bir pozisyonda.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
İlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"sporculuk karakteri"ni her zaman eleştirmişimdir ve yaptığım her eleştiri de bence hakettiğin eleştirilerdi çünkü hep var olan bir olayına yönelik yapmıştım.
ancak şu an seni herkes takdir etmesi gereken bir durum söz konusu
sen hali hazırda bu ligin en çok gol atan yerli futbolcusu ve bu takımın da en çok gol atan futbolcususun, gol krallığında iddaan mevcut. Ve böyle bir durumda, bu gol pozisyonunda gol atman çok kolay olduğu halde takım arkadaşının dertli olduğunu düşündüğün durumumdan kurtulması adına kendi egonu hiçe sayarak tam bir arkadaşlık dersi verdin.
sana çok teşekkür ediyorum ve canı gönülden "helal olsun" diyorum Burak.
Yorum
-
Ilk yari iyidi ikinci yari berbatti. Yattara serkana yardim etmez derler ama ben Burakin defansa yardim ettigini felan hic görmüyorum adeta forvet oynuyor.
2.yaridaki performans olmadi insallah haftaya daha iyi olur.En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 02.04.2011, 23:36....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Dikkatimden kaçmadı. Az kalsın gol sevinci sırasında bizim futbolcular sakatlıcaktı Burak'ı. Adamın burnu tam olarak iyileşmemiş. Sevinirken birisi çarptı. Yok yere canını yaktılar. Dikkatli olmalılar. Ya da Burak biraz daha dikkatli davranmalı.
Gerçi gol attıktan sonra deli gibi sevinirken akıllarına gelmemesi normaldir.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Bitmek, tükenmek bilmeyen hırsın, mücadelen için sonsuz teşekkürler.Yaptığın asistle de tüm kalpleri fethettin.Helal olsun.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
Yorum