Umarım dünkü maç Avni Aker'de çıktığı son maç olmaz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
İlk olarak sait yıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburak'ın golden sonraki tepkisi kimeydi. Bilgisi olan var mı?"s.....m bőyle fenevbahce'yi" / a.y
Yorum
-
İlk olarak OZDEN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekafandan trabzonu sildiğini düşünüyorum,oyununla bana öyle bir izlenim verdin. ilerden durman gerekirken hep orta sahaya geldin. vuruşların hep aynı sağ ayak içi plase, busene atamadığın pozisyonlar ve penaltılarda boyleydi. messi ve ronaldo karısımı bir oyuncu oldugunu dusunerek oynamaya calısıyorsun ama oyle degil.
muhtemelen galatasaraya gidecekmiş.teklifi galatasaray üç hafta önce yapmış.
inşallah yanlış bilgidir.Delinse yer, çökse gök yansa kül olsa dört yan,
Yüce dileğe doğru yine yürürüz yayan.
Yıldırımdan tipiden kasırgadan yılmayan,
Ölümlerle eğlenen tunç yürekli Türkleriz…
Yorum
-
kendisi takımdan ayrılırsa,hele ki yurt içine transfer olursa,bu saçmalığın altına imza atan herkesin istifası şart.
ihanettir."sen kimsin ?" diyeceksiniz,ben trabzon'um kardeşim,ben halkım.milletin eline koz verilmesinden bıktım,elindekini kaçırmandan bıktım,kendini küçük düşürmenden bıktım,verdiğin sözde durmamandan bıktım,eğilip bükülmenden bıktım.
sözleşmeli futbolcunu elinde tutamıyorsan,ben şahsım adına seni dikkate almam şu saatten sonra.
"takıma zarar veriyor"u geçeceksiniz,şenol hoca yalı kazığı değil orada,yüzyıllardır yapamadığı doğru transferleri yaparsa burak'ın üstüne yıkmak zorunda kalmaz oyunu.şu şablonda burak'tan ne beklendi bilemiyorum(ki attığı gollerle fazlasını verdiğinden adım gibi eminim),olcan hariç 1(yazıyla bir) tane hücumda ekstra iş yapan adamın yok sen hâlâ "bu adam çok bireysel,sağa sola top atmıyor" diyorsan tartışmanın anlamı yok.
trabzonspor her "gitmek istiyorum" diyene yol verecek bir kulüpse profesyonellikten de bahsetmesin kimse."şu kadar getirir,serbest kalır" saçmalığı yurt içine geçerli değilse,"ayrılmak istiyorum" dediğinde "2015" diyecek ağırlığın olmalı.En son oguzhann tarafından düzenlendi; 09.05.2012, 23:27.ÜNAL KARAMAN!
Yorum
-
İlk olarak ATSIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaklısın burak maalesef trabzonla anlaşamamış.hatta trabzondan tanıdıklarıyla helalleşmiş bugün.trabzonsporun extra verdiği bir trilyon artı villa falan kabul etmemiş diye sağlamduyum aldım.
muhtemelen galatasaraya gidecekmiş.teklifi galatasaray üç hafta önce yapmış.
inşallah yanlış bilgidir.
Biz onu öyle almadık bizde B17 oldu.. Eğer böyle bir nankörlük yaptıysa güle güle gitsin Galatasaray'a bizde bu güne kadar vermiş olduğu emeğinden dolayı teşekkür eder güzel bir şekilde uğurlarız#7 Óscar René Cardozo Marin#28 Abdul Majeed Waris
#8 Mehmet Ekici
#11 Kévin Constant
Yorum
-
Bu uydurma haberlere ne zaman ceza verilecek acaba ?
Kahvehane mi burası her duyduğumuzu yazıyoruz ? Dedikleriniz çıkmazsa hangi yüzle bir daha foruma gireceksiniz ?
Her sene biraz daha düşüyor forumun kalitesi. Yazık.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
2.5 senede Burak bize biz ona alıştık. Biz onun ''artisliklerine'', o bizim ''tepkilerimize'' alıştı. Türkiye'de bizden başka herhangi takımda burda bulduğu huzuru bulamayacağını düşünüyorum. İnşallah burda kalıp efsane olur.
Bir kaç hafta önce Avrupa'da iyi bir takıma gitsinde, bedava gitsin diyordum. Sezon sonu yaklaştıkça bu düşünceden kurtulmaya çalışıyorum. Burda kal efsane ol Burak.En son Mert67 tarafından düzenlendi; 09.05.2012, 23:54.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
İlk olarak Sait Yıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak'ın golden sonraki tepkisi kimeydi. Bilgisi olan var mı?Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Sen daha atma bana" diye bagirdi gibime geldi. Olcanaydi tepkisi galiba. Bir iki macta farkettim didisip duruyordular saha icinde, birbirine zorda olmayinca pas vermiyordular...Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTribüne doğru hareket yapmadımı golden sonra ?Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Mactan once formasini operek selamladi taraftari.Belki son gunlerde cikan soylentilere cevap verdi belki de taraftara veda etti.Nasil gozlerimiz Gokdeniz'i,Hami'yi,Fatih'i sahada ariyorsa ayrilirsa inanin Burak Yilmaz'i da arayacaktir.Insallah bu taraftara yanlis yapmaz ve dostu gibi olmaz.
Maca gelirsek inanin sahada ki en iyi isimdi.Maci staddan izlemek gercekten cok farkli.
Yorum
-
İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu uydurma haberlere ne zaman ceza verilecek acaba ?
Kahvehane mi burası her duyduğumuzu yazıyoruz ? Dedikleriniz çıkmazsa hangi yüzle bir daha foruma gireceksiniz ?
Her sene biraz daha düşüyor forumun kalitesi. Yazık.
ama inşallah yanılırım.sadece paylaştım.
zaman umarım beni yanlış çıkartır.Delinse yer, çökse gök yansa kül olsa dört yan,
Yüce dileğe doğru yine yürürüz yayan.
Yıldırımdan tipiden kasırgadan yılmayan,
Ölümlerle eğlenen tunç yürekli Türkleriz…
Yorum
-
Burak kalırsa gelecek sezon 20 gol atamaz. Artık kosmuyo adam.ligin başındaki gibi değil. Adam gol atiyodu ama attığının 10 katı kaciriyodu. Yani çok pozisyona giriyordu.şimdi 1 yada 2 pozisyona giriyo maç boyunca.
en fazla golü arkaya koşularla attı. Son 10 maçta çok nadir arkaya koşu yapiyo. Burak takı ego tavan yapmış durumda .
Giden geleni aratır olmuştur daha once hep ama bu takım tek adama bağlı kalarak hiç bi başarı yakalayamaz.
Sent from my Sensation using Tapatalk 2
Yorum
-
Burakk için önümüzdeki sezon kehanetleri yine başlamış.
canınızı sıkmayın siz, kaldıkça yine atar gollerini çok sevindirir bizi.
Burak'ın golcülüğünü beğenmyenler, fb maçında attığı golü tekrar izlesinler.
Bu adam sadece defansın arkasına atılan toplarda değil, hava topları dışında bütün toplarda, cezasahası içinde en etkili forvettir.
Şimdi değil ama gidince anlaşılır değeri.
Yorum
Yorum