Her gün bu başlığı görünce aha tamamlandı transfer diyorum sonra Nostalji bölümünü görüyorum içime hüzün çöküyor :/
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
arkadaslar ben rodeyegadan daha cok umitliyim hazırlık maclarında kaleyı gordugu yerden vurdu aynı burak gıbı)
Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar ben rodeyegadan daha cok umitliyim hazırlık maclarında kaleyı gordugu yerden vurdu aynı burak gıbı)
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefark burak 11 denemeden sadece 1 gol cikartmiyorTurkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
Yorum
-
İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledurum okadar vahim değil bence son hazırlık macındada ıyıydi haa burak gelırse ıyı olur ama gelemzsede umidi yitirmeyelım derim ben
11 girisimden adam 1 gol cikariyor
son sezon 8jk dan sonra en cok gol grisimine giren takimdik, ama malesef yarilari kadar gol attik"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleson 2 yilin toplam istatistigi malesef bu
11 girisimden adam 1 gol cikariyor
son sezon 8jk dan sonra en cok gol grisimine giren takimdik, ama malesef yarilari kadar gol attik10 mac 6 gol atan bır adam olarak baktıgımızda ıstatıstık guzel gorunuyor ama senın baktıgın sekılde bakınca durum cok vahim
Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
Yorum
-
İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleişte bu istatistiğe nerden baktıgının onemli oldugunun kanıtı10 mac 6 gol atan bır adam olarak baktıgımızda ıstatıstık guzel gorunuyor ama senın baktıgın sekılde bakınca durum cok vahim
İlk olarak Cemalettin Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRodallega'nın gol attığı maçlar
Konya 1-1 berabere
beşiktaş 3-4 mağlup
antalya 0-3 galip
kayseri 2-3 mağlup
bursa 1-2 mağlup
puana katkı yapamamış"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
lol analize bak
bjk maçında öne geçirmiş
Kayseri maçında sahanın en iyisi
Bursa maçında takım vasat ama yine öne geçirmiş
Konya maçında 7 dakikada beraberlik golünü atmışken
maç sonuçlarını yazıp baskıyı kaldıramıyor çıkarımı nedir ya
santrafor lazım da böyle boş verileri
dayanak olarak yazınca komik oluyorEn son castillo61 tarafından düzenlendi; 25.07.2017, 16:49.
Yorum
-
İlk olarak EmreSAĞLAM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon'a Dönmek İstemiyorum " Cümlesiyle Bendeki Bütün Sevgisini , Saygısını , Karakterini , Adamlığını Kaybetmiştir..
Galatasaray'a Gitmek için Bir yerini Yırtmasıyla da Artık Defolup Gitmesini İstiyorum.
Çok Teklif Var Dediği , Lazio ve Galatasaraymış Galiba. Yazık..
Biz Lazio'u Bu adama Yakıştıramaz , Törenlerle Yollamayı Düşünürken Burak'ın Yaptıkları Beni Son Derece Şaşırtmıştır.İlk olarak calavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu heidr hala imza atmıyo, GS yi bekliyo son anda bieşy yaparlar mı diye. Şu saatten sonra GS ye giderse delirtir beniİlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLanet olsun bu formayı giydiğin güne, kıvırmalar kıvırmalar. Erkekçe çıkıp gideceğim GS'ye diyemedin...
Ama "Hedefim Avrupa" demeyi bildin, "Trabzonspor için ölürüm" demeyi bildin...
Sadece 2010-2011 sezonunda attığın 19 gol için teşekkür ederim çünkü geçen sezon sen, sen değildin, egosu tavan yapmış sadece kendini düşünen bir varlıktın...
Ne diyeyim?
Allah sana "Keşke Trabzonspor'dan ayrılmasaydım" dedirtsin...İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebinlerce dansöz var................İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazık ettin be koçum yazık.. Biz seni çok sevdik sen bize ayıp ettin. Yaptıkların unutulmaz merak etme bu taraftar hiçbir iyiliğide kötülüğüde unutmaz yolun açık olsun. Başlığıda kapatın gitsin bir an önce..İlk olarak cimlagava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTiksiniyorum senden.İlk olarak titanic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTemennim yancın selçukla birlikte trabzonspora gelmek için araya adam sokacağınız günleri görmek.İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKankan Selcukunda seninde......
Nokia 3310 cihazimdan Tapatalk 2 ile gönderildiİlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUlan sen de gidersen yazıklar olsun. Bi .. başın durmadı anasını satayım.İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKötü insanları tanıma Senesi.İlk olarak Rasim YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCapraz yan baglarin ortadan 2 ye ayrilir insallah... Gitmene degil yalanciligina kiziyor bu insanlar... Ve unutma bu taraftarin bedduasi tutar...İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİki çift lafım olacak demiştim ama konuşmaya değmezsin, yaptığının adı belliİlk olarak İskender Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvrupa anlayışı Boğaz'ın diğer tarafiymis. Nereden geldigini unutma. Sana istanbulda yapılanları hiç unutma.İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazıklar olsun.Getirdiğin paradan banane.Sözünün tutan adam şu takıma gelmeyecek galibaİlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazacak çok şey var da, değmez.
Adam olmak zor zanaat.İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunun böyle olacağını bilmeyen yoktu sanırım .
Adam olmak önemli !İlk olarak yigits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDefol git Burak! Evet çok şey vermiş olabilirsin ama yaptığın tek hareketle her şeyi sildiğinin farkında mısın? Bok var İstanbul'da git. Ne amaç için gittin oraya bilmiyorum. O şeref yoksunu kankanla beraber o bar senin bu bar benim dolaşmak için mi? Yazacak çok şey var sana. Biz adam ettik seni,yoksa gider Bank Asya'daydın. Sen sanıyorsun ki orda seni adam yerine koyacaklar.İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sezon yurt dışına gider ilk fırsatta gsye gelir diyordum ama o kadarını bile yapmadı.
Umarım kariyeri son bulur.İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen şimdi gidiyorsun ya cehennemin dibine git...İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDediklerimi geri alıyorum. Inşallah belanı bulursun kariyerin tekrar dibe çöker. Yazıklar olsun.İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelçuk'un kankasından ne bekleyebilirdik ki, aynı karakterde çıktı işte, inşallah ikisinin birden futbol hayatı bitirecek sakatlık yaşarlar.İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAt şu imzayı ALLAHın satılmış karaktersiz herifiİlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleayakların kırılsın beter ol kafan kırılsın hain şerefsizler nefret ediyorum lan sizdenİlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDualarımız tutmaz ama bedduamız şaşmaz .Kariyerin biter inşallah.
Artık ne zaman anlayacağız cincon'un şikebahçe'den daha şerefsiz kulüp olduğunuİlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkanım satma şu adamı bitir futbol hayatını .İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBasarisiz olunca kafani cok vurursun taslara.
Insan'da haysiyet olmayinca bu duruma geliyor, hani verdigin sözler !!!
Yaziklar olsun...anca gidersin kocum...
!İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildiBugüne kadar sana destek verdiğim, yerlere göklere sığdıramadığım, güvendiğim günlere yazıklar olsun.Burada birkaç kişi dedi fazla güvenmeyin kankası gibi olur o da diye yanılmadılar iki karaktersiz şimdi tam buldu birbirini.En kötü beddualar senin olsun, futbol hayatın en kısa sürede biter inşallah...İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzona gelirde kafasini yararlar ins.İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleavni akerde bu sene en çok duymak istemediğim tezahürat .... burak yılmaz 2 tane burak yılmaz formam var ikisinide yakacam ama trabzonun arması var işte.İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelçuk kankası gibi avrupaya(!) gitti.İlk olarak Deniz Tosunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBasligi kapatin + silin. İgrencsin..İlk olarak Oğuzhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAttığın gollere sevindiğim için utanıyorum kendimden. Sen o formayı haketmedin.İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazıyorum siliyorum ...
ALLAH senin de o satılmış 8 numaranın da gs nin de cezasını versinİlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
"Yere bakan yüken yakan" diye boşuna dememiş atalarımız...İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebedduamız şaşmaz.inşallah 2 yıl önceki süründüğün günlere geri dönersinİlk olarak peker61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutboldan soğuttunuz bizi be sizin profosyonel hayatınıza tüküreyim inşallah ayağın kırılır..
Hafızayı tazelemek iyi gelir.
Bu karaktersizi kulübe tekrar sokanlara yazıklar olsun.
Koşun şimdi havaalanına ve omuzlara alın hadi..
Yorum
-
Hayırlı olsun,fakat taraftarımız çok duygusal;bu adamın bu kadar efsaneleştirilmesini anlamıyorum.En nihayetinde bizi bırakıp gsye gitmiş biri.Yok 61 numarayı alsın yok bilmem ne.Onuru geçirtecekler yakında.
Yukarıdaki mesaj da örnek olmuş.Dün kıydık canına bugün efsane,yarın yeniden gömeriz.En son beratika tarafından düzenlendi; 29.07.2017, 15:56.Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.
Yorum
-
İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayırlı olsun,fakat taraftarımız çok duygusal;bu adamın bu kadar efsaneleştirilmesini anlamıyorum.En nihayetinde bizi bırakıp gsye gitmiş biri.Yok 61 numarayı alsın yok bilmem ne.Onuru geçirtecekler yakında.
Yukarıdaki mesaj da örnek olmuş.Dün kıydık canına bugün efsane,yarın yeniden gömeriz.
Hepsi birer futbolcu, işlerini yapıp fazlasına karışmasınlar.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
Yorum